[Adana MT] Eciyes-kaya kilise tek başına :( gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
mükemmel bir gezi olmuş .paylaşımın için teşekkürler.ellerine sağlık...
bazı kareler açılmamış....
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
-
çok güzel, tebrik ederim...
-
erhan süper bir gezi yapmışsın bu adana mt özelliği olsa gerek gezdiğin yerler çok güzel aslında bizde yanında olsaydık dediğin gibi daha keyifli olurdu kısmet ama marmaris için düşüncelerim ağır basıyor bir ara konuyu aydınlatılım selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
erhan abi bahsediyodun Kayseri gezisinden.. valla süper yerleri gezmişsin.. hele o ışıklar muhteşem görünüyor.. emeğine sağlık abi...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
Erhan kardeş, ellerine sağlık. Güzel fotolar çekmişsin. Paylaşım için teşekkürler. Sağ salim gidip geldiğine sevindim. Selamlar.
Not: Nasıl olsa yolu öğrendin. Kısmetse belki ilerde senin rehberliğinde tekrarlarız bu geziyi.
-
Vallaha bravo tek başına iyi gezi yapmışsın güzel kareler yakalamışsın tebrik ederim etkilendim doğrusu.
-
inşallah bir gün hep beraber gideriz. işte o zaman çok çok keyifli olur. herkese sevgi ve saygılar.
-
Adana İl Temsilcisi
eline ve tekerine sağlık kardeş.güzel yerler .veyis hocama katılıyorum.umarım ilerde hep beraber gideriz.sevgilerimle.
-
ya erhan valla harikasın brovo inşallah gurp gezisi olarak ta uzun km ler yapacağız
Ben her şehirdeyim seyyah olmak için doğmuşum ne harika
-
tşkklr arkadaşım bizlerle paylaştığın için.Ellerine sağlık
-
hocam teşekkürler paylaştığın için.sayende birazda olsa kayseri gezmiş olduk.
-
01 Haziran 2007, 13:49
-
01 Haziran 2007, 14:01
guzel bir gezi olmus paylasim icin tesekkurler.
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
-
02 Haziran 2007, 11:38
ERHAN Sende yalınız yol yaparmıydın yav HASANLA SEZEN nasıl seni yalınız bırakmış yaban ellerde yalınızda olsa güzel bir gezi olmuş selamlar
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
-
02 Haziran 2007, 12:05
Gaziantep İl Temsilcisi
-
18 Haziran 2007, 19:56
tebrkler çok güzel bir gezi olmuş....bu arada kilisenin ve kaya oyuntularının tam olarak nerde olduğunu yazarsan sevinirim
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
-
18 Haziran 2007, 20:08
guzel gezmıssın walla helal olsun
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler