@Luxor
aslanim benim, sayende Memleketin tabelasini gördüm inan icim ciz etti
Süper gezi yapmissiniz, motorcu dedigin böyle olur iste, sicak souk tanimaz, uzun kisa takmaz
Süpersiniz yani, birdaha Düzce gizisinde bende varim
@Luxor
aslanim benim, sayende Memleketin tabelasini gördüm inan icim ciz etti
Süper gezi yapmissiniz, motorcu dedigin böyle olur iste, sicak souk tanimaz, uzun kisa takmaz
Süpersiniz yani, birdaha Düzce gizisinde bende varim
Yaw forumda BAya Düzcelı ve Bolulu hemserılerımız varmıs he bır daha toplu geldıgınızde haber verın bulusur tanısırız demı
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
düzceliler artıyo valla bende oralı olark eniştem benim oraya gitmiş tamda bizde işte gölykaya gidiyoduk denk gelemedik bidahakine beraber enişte ok baya bi yer gezeriz akçakocaya akalım orası daha iiii düzce de benim mekanlar belli yazın ordayım hee çapyağa da gideriz enişte benim köye orda da vardır bi yerler orman havası ii gelir plan çok yaaa
sanki burda noktalama kullansak ne olur kullanmasak ne olur normal bi yazı onuda anlamak zor değil ki.O fena yaparım kısmınıda,görüştüğümüz de düşünelim he nasıı olur?Neyse enişte bu konuaları beraberken hallederiz görüşürüzzz.
Aslan eniste bakiyorum capyagi bile Istanbulda tanimayan yok
rica ederim efendim
ama soruma cevap vermemişsin aytunç abi
gelicen mi bu sene bu taraflara, gelebilirsen eğer mutlaka ara beni
valla biz çok severiz zaten düzce taraflarını
tekrar gidip bu sefer kamp olayına falan da girmek istiyoruz
denizcimuzaffer kuyuya bir taş attı ama gerisi gelmedi
katılımcı arkadaşları görmek istiyoruz, hadi
yeterli mesaj gelirse açarız bir gezi başlığı planlamasını yapıp
değil mi muzaffer???
Geliyorsanız gelin, yoksa ben kaçacağım 23 - 24 Haziranda Safranbolu'ya. Okuldan görev vermezlerse.
Bu lafım sana da geçerli Mete'ciğim.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
@Luxor,
evet gelmeyi düsünüyorum , daha tarih tam belli degil ama. Bu sene izin kisa oldugu icin motorla gelemiyorum, ucakla gelincede sana haber veririm.
güzel gezi olmuş abicim gerçekten.bide hondanın jantlara bişeymi taktın harika parlıyor karanlıkta
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
yok be baş kaldırmakla alakası yok.sadece savunma dielim buna.anlaştık mı?enişştteeee.ist.da görüşürüz.
Düzce miiiiiii
Plan yapıyordum tam ben de bu site arkadaşlarıma nasıl İYİ bir yer göstertsem diyeee
Çadır da olabilir Efteni de mangal Ya da başka türlüsü
maksat bizim yeşillikler ön planda olsa
Yav bir Düzce gezisi yapabilsek mi, hem de herkese uyan
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)