[Adana MT] 28.05.2007 Eğner Gezisi
-
Reklamlar
-
yine cok güzel bir gezi düzenlemişsiniz arkadaşlar... hepinizin emeğine sağlık.. yanlız bu sefer yemekleri göremedim?? yok muydu et flan?? inşallah en kısa zamanda görüşmek üzere.. unutmadan veyis hocamıza geçmiş olsun...
[B]Gönlünüzün istediği yere dogru TAM GAZ.. :cat: [/B]
-
işte ya... yine ADANA MT ve Yine muhteşem gezilerden biri... doğa süper, hele o ay çiçekleri bambaşka bir güzellik.. bu arada hasan abi ay çiçekleriyle bir resmin süper duruyor.. sezen ablanın de ellerine sağğlık yine güzel kareler yakalamış... hepinizin emeğine seğlık.. bu arada Veyis Hocamıza geçmiş olsun...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
o renklerin güzelliğine bayıldım sarının yeşilin mavinin en güzel tonları uyumuda harika şelalede çok güzeldi
paylaşımlarınız için sağolun
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
-
ADANA MT keyifli fotolarda 1 numara, teşekkürler
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
adana mt doğayla bütünleşmişsiniz valla.çok güzel yerler çok güzel resimler...paylaşıma teşekkür..kazasız belasız
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
-
Bicibici istiyommmmmmm resimler çok güzel.... özellikle şelalaee
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
yıne cok gusel bı gezı omus tebrikler
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
-
Süper bir gezi olmuş.
Karaisalı-Aladağ rotasını ben de çok severim.
-
bencede çok güzel bir gezi oldu yeni motorumla tam bir uyum içerisindeydik katılan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
Özden ve msoysarac, teşekkürler arkadaşlar. Gezi çok güzeldi, o küçük kaza biraz keyfimi kaçırsa da çok şükür çiziksiz atlattım. Yanızca gözümün altında arının soktuğu yer hala şiş. Selamlar.
-
geziniz herzaman ki gibi yine çok güzel.Adana mt yi kutluyorum.Sevgiler
-
Teşekkürler arkadaşlar. Özellikle bahar ayında mutlaka gezilmesi gerek. Buraları görmeyen arkadaşlarımız için çok keyfli bir gezi oldu. Alabalık'ta şahaneydi
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
Teşekkürler.
@roadrunner Gel yiyelim beraber bicibici
@AYDEMİR O kadar çok acıkmışız ki fotoğraf çekmeyi bile unuttum. 2 alabalık yanında da taş fırın ekmeği ve salata. Ortam da güzel olunca çok keyfle yendi.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
anadaMT yine yapacağını yapmış... tekerlerinize sağlık ...
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
-
bu haftaki geziye bende katılmak istiyom eğer olursa tabiiiiiiiii
-
Çok güzel. Gezi yazılarınızı ilgi ile takip ediyorum. Fotoğraflarınız, tekniğiniz ve anlatımınız da çok iyi. Tebrik ederim.
-
ADAŞIM Yine güzel balıkları indirmişşin mideye güzel yerleride gezmişsin motorda sürmüşşün. herbişey tamam olmuş ta biz eksik kalmışız bizim touring'e göre bir rota çizde gelelim adanaya bizde Adananın havasını alalım. ellerine seğlık bizlerle paylaşmışsınız kutlarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler