Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Dylancıların Agva Macerası

Motovento
    REKLAM ALANI
    roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    valla elinize kolunuza tekerinize salık olsun be arkadaşlar. Gezilerinizin devamı daim olur işallah.
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    450 Km. miiii tam benim Beat lık yolmuş yavv, biliyon kendileri bir Tork canavarıdır Nereye gidiyonuz, niye bize demiyonuz, bizi beyenmiyürmüsün yoksa Belkim araba ile gelirdik hem
    Poturdak

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Abicim ben millete 1 ay evvel söyledim kimse biz geliriz diyemedi.

Cumartesi sabah erkenden yola çıkıyorum ve Bilecik'e gidiyorum. Cumartesi-Pazar seklinde gezip, kiraz toplayıp geleceğim. Tabi yol boyunca sürekli mola verip enteresan yerlere girmeyi ihmal etmeyeceğim. Sürekli yol üzerinde nerelere gidilir ne yapılır onun bilgisini topluyorum şu anda. Dönüşüm bol fotoğraflı ve yol videolu olacak. Yol videosu için bu hafta ne yapıp edip ön tarafa bir kamera aparatı oturtacağım.

Dönüşümde yazacağım rapor ile Bilecik'in turizm potansiyelini yükseltmeyi planlıyorum . Bu gezi sonrasında kimse böyle sessiz kalmayacak ve bizde geliyoruz bizdeee! diye bağıracaklar.. O günlerde gelecek.. Daha karpuz mevsimi var Geçen sene Bozcaada ve Assos'ta turizmi patlatmıştım.
    Hayatonda

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim ben millete 1 ay evvel söyledim kimse biz geliriz diyemedi.

Cumartesi sabah erkenden yola çıkıyorum ve Bilecik'e gidiyorum. Cumartesi-Pazar seklinde gezip, kiraz toplayıp geleceğim. Tabi yol boyunca sürekli mola verip enteresan yerlere girmeyi ihmal etmeyeceğim. Sürekli yol üzerinde nerelere gidilir ne yapılır onun bilgisini topluyorum şu anda. Dönüşüm bol fotoğraflı ve yol videolu olacak. Yol videosu için bu hafta ne yapıp edip ön tarafa bir kamera aparatı oturtacağım.

Dönüşümde yazacağım rapor ile Bilecik'in turizm potansiyelini yükseltmeyi planlıyorum . Bu gezi sonrasında kimse böyle sessiz kalmayacak ve bizde geliyoruz bizdeee! diye bağıracaklar.. O günlerde gelecek.. Daha karpuz mevsimi var Geçen sene Bozcaada ve Assos'ta turizmi patlatmıştım.
    Valla benim kendi kendime planladığım günü birlik turu sen daha da keyifli hale getirip organize bile olmuşsun... Abim pro fotocudur, Bilecik'e giderken, E6'dan Bilecik sapağından girdikten sonra Taraklı'yı takip et dedi. Muhteşem bir manzara, muhteşem bir yol, imiş... Ben de bi erken uyanabilsem gideceğim ama, hafta sonları kalkamıyorum bir şekilde... Gezi fotolarını merakla bekleyeceğim...
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

Motosikleti
    Runner 200VXR
    Way be gerçekten rüya gibi bi gezi olmus böyle resimleri videoları görünce daha bi güzel geldi gözüme önümüzdeki gezileri sabırsızlıkla bekliyorum runnerım ve ben her km'de tecrübemize tecrübe ekliyoruz ağvanın virajlarından sonra istanbulun yolları cerez gibi geldi çok keyifliydi çokk fotolar ve videolar için bütün abilerime teşekkürler (erdoğan&servet&çoşkun) bidahakine daha profesyonel çalışmalar bekliyoruz
    [B][COLOR="Blue"]efSane gEri DönDü...Gilera Runner 200 VXR...[/COLOR][/B]:bounce:

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Aslında yol rotamı doğru dürüst çıkaramadım insan gitmişken her yere uğramak istiyor ama 2 güne ne kadarı sığar bilemiyorum. Osmanelinde görüntülemek istediğim yerler var ama dediğin gibi Taraklı da es geçilmeyecek yerlerden birisi.. belki bi daire çizip dönüşü ordan yaparım ya da motorun tepesinden hiç inmeyeceğim heryerimi nasır bağlayacak tatili uzatsam mı ne yapsam
    Hayatonda

arkadaşlar, gezi o kadar güzeldi ki ben hala kendime gelemedim
    gezinin en ilginç yanı, gebzeden içerenköye kadar olan mesafeydi
    çünkü hiç hatırlamıyorum.
    bu arada fotolar çok güzel olmuş ellerime sağlık
    bi dahaki gezi ne zaman

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Aman allahım ne yaptın yani yol boyunca uyudun mu? tabii sen tüm gece de uykusuzdun, oysa Servet erkenden gidip orda ağaçlar altında dinlenme ve uyuma sözü vermişti
    Hayatonda

neyseki, arada bi beni dürten biri vardısağsalim eve kadar gelebildik
    benim uykusuzluğuma rağmen gezi çok güzeldi

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Eylem Yuvacık dönüşünde bile uyumuştu, Gebze neki Nöbet sonrası heryerde uyunabilir kendimden biliyorum
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

kadiRR_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel bi gezi olmuş. İnşallah başka bi sefere aranızdak olmak dileğiyle..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    eğer o arka yolu şaşırmayıp doğru girebilseydik işte o zamn dinlendirici bir yolculuk olabilirdi ama her şeye rağmen en kısa zaman da tekrar ve bu defa daaha kalabalık olmak dileğiyle artık ben buraya yazı yazamıyorum kendi yerimize devam edeceğim

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    süpersiniz beyler.. Cok güzel bi ekipsiniz... Gezilerin devamını bekliyoruz... Ama su reism boyutlarını 640*480 yapsaymıssınız cok daha hoş olaacakmıs...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gerçekten çok güzel gezi olmuş... Özendim valla... Ama siz scooter dışı almazsınız şimdi aranıza...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    almazmıyız arkadaşlar bizim yollarımız herkese açık bir dahakine inşallah

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı denizcieylem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, gezi o kadar güzeldi ki ben hala kendime gelemedim
    gezinin en ilginç yanı, gebzeden içerenköye kadar olan mesafeydi
    çünkü hiç hatırlamıyorum.
    bu arada fotolar çok güzel olmuş ellerime sağlık
    bi dahaki gezi ne zaman
    Alıntı denizcieylem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neyseki, arada bi beni dürten biri vardısağsalim eve kadar gelebildik
    benim uykusuzluğuma rağmen gezi çok güzeldi
    yaw yenge yapma böyle şeyler gözünü seveyim...sen muzaffer abiye lazımsın... tabi kocaeli'de senden kurtulamadı böyle yollara başvurdu dimi...

şaka bi yana madem böyle bi alışkanlığınız var motora bindiğinizde halatla falan kendinizi bağlayın... en azından kaza riski minimuma iner...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Arkadaşlar selam,
    Ben cıtroen saxo cu ;) Dostlar ağvaya giderken sizin keyfiniz iyiydi biz klimasız arabada piştik bir dahaki sefer ben eşimi getirmeyeceğim !! Ya da Ahmet Baskanın motorunu alıp oyle katılayım sıze malum sımdı dugun hazırlıkları ıcerısındeyız masraf yapmamak lazım
    Fotograflar guzel bende ekleyeyım bır ıkı tane ;)
    Sevgıler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    VAY Saxo cu vay sende aramızdasın ha sen arabayla gel daha iyi

Motosikleti
    motosiklet,bilgisayar
    gerçekten güzel bir gezi olmuş arkadaşlar tebrikler Runner'ı fazla göremedik ama olsun :D
    MaXwELL

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Çok keyifli bir gezi olmuş, ellerinize sağlık...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)