yalnız mehmet amca hiç yorum yapmamış dikkatimi çekti.. sadece fotolar var
yalnız mehmet amca hiç yorum yapmamış dikkatimi çekti.. sadece fotolar var
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
mesut abicim ellerin dert görmesin emegi geçen herkese çok teşekkürler ve tüm muğla mt ye saygılarımı sunuyorum çok güzel bir hafta sonu oldu ve sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum devamını bekliyoruz inşallah
Mehmet abicim,Afife sultanım fotolar bir harika sizin gibi ellerinize sağlık..
Ahmet-Meloş ne çok uğraşmışsınız..resimler,videolar..süpersiniz. .teşekkürler
Mes..sayende senin gibi harika dostlar sahibi olduk..Ayçecim sıcacık sohbetin için sonsuz teşekkürler
Vatanoğlu-Duygu..o ne enerji,o ne mükemmel bir çift Allah nazarlardan korusun..Bizi gülmekten kırıp geçirdiniz..
MT İzmirli dostlarımada katılımlarından dolayı teşekkür ederim..Sizlerle yolculuk bir gezi olmaktan çıkıp Efsanaye dönüşüyor..:rendeer Teşekkürler İzmir MT..
İyi ki varsın Muğla MT...
videolar bi harika imiş, şişeden mantar çıkarmam belgelenmiş oldu inanmyanlar için adres artık bu topic Aklıma geldikçe gülümsüyorum çok güzel bi hafta sonuydu.
Ya İzmir mt şu sigortacı motoru olmayan çekingen arkadaş nerelerde
Bende selam söyleyin siteye girsinde iki muhabbet edelim onunla sevgiler
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
valla guzel buluşma olmuş ne diyeyım ...
biz bu gidişle yaz sezonunu mugla mt gezisi yapamadan tamamlıyacagız..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Kuvva ellerine sağlık resimler çok güzel, insanlar çok güzel. Böyle güzel insanlar oldukça bu şarkı ömür boyu sürer
vay be kuvva abimçok güzel resimler.herşey çok güzel.en kısa zamanda tekrarlamak umuduyla.tüm izmir mt ye selamlar sevgiler
murat abicim teşekkür ederiz...ancak bunları kaydet diyorum kaydetmiyor bilgisayar..zipleyip bi ara msnden yollarmısın bunları
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Eline sağlık resimler biraz küçük boyutta kalmış büyütme imkanımız yokmu.Selamlar izmir mt tayfası
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
çok teşekkürler Kuvva kardeşim.ancak resimleri büyütemedim
Motosiklet aşkına
Canım arkadaşlarım,böyle sıcacık ortamda sizler gibi harikülade insanlarla resimler ayrı ayrı güneş gibi çıkıyor..
Haklısıonız resimleri çok büyük atıp siteyi zorlamak istemedik ama attıktan sonra anladık ki 320 botut küçük geldi..Hemen kuvva büyütüp aynılarını tekrar atacak..Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)