Muğla mt-İzmir mt buluşması 26/27 mayıs 07 Önder kamp
Reklamlar
-
arkadaşlar bizdede 2 foto kalmış buyrun
pazar sabahı şirince yolunda
pazar akşamı bodrum yolunda günbatımı
Reklamlar
-
İiyice bi silkelenin bakalım daha neler çıkıcakkkk
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
Muğla MT-İzmir MT buluşması Kuşadası 26-27 Mayıs
Arkadaşlar güzel gezimizin video çekiminin birinci kısmı. iyi seyirler.
-
Dostluk güzel şey...
İzmir Mt den arkadaşlara kendi adıma bir kez daha teşekkür ederim...
tabi MARMARİS olmasa bu gezi bu kadar zevkli olurmuydu onu bilemem herkese sevgiler
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
-
Moderatör (forrap)
ahmet-meloş video için ayrı başlık açmayın,bu başlıkta paylaşın fotoğraf ve videolarınızı.Başlıkları birleştirdim.
Bütün arkadaşlara fotoğraflar için teşekkürler,görüşmek üzere
-
-
Forrap:
Bugüne dek yaptığımız gezilerin video kayıtlarını (toplam 13 adet) sitemizin videolar bölümüne ekledik. Bundan bir amaç da "il grupları" sayfalarına girmeden sadece "videolar" bölümüne giren motorcuların çekimleri izlemesi. ilk video kaydımızı(muğla mt 7-8 nisan marmaris gezisi), şu anda sizin yaptığınız gibi gezi yazımıza başlık açarak eklemiş, ancak hata yaptığımız ve videoların sadece ve sadece videolar bölümüne konması gerektiği hatırlatılmış idi.
Ortada bir yanlışlık var ise neden 13 çekimi videolar bölümüne koyduktan sonra bir düzeltme yapıldı. Ayrıca moderatörümüz Barış Beyden bugüne dek yanlış yaptığımız konusunda bir hatırlatma almadık. Aydınlanmak istiyoruz ki bir daha "yanlış" yapmayalım.
sevgiler
-
Resimler güzel abi saol. İnşallah bende bigün babamın motoruyla gazerim.
Yalnız abi sanki ben birinizi Eskişehir'de gördüm
-
Herkeze bir kez daha teker teker teşekkürler.... Harika vakit geçirdik. Sizler gibi haika insanlarla tanışmak bizim için çok büyük bi zevkti. Motosiklet kardeşliğinin ne kadar güzel bişey olduğunu bir kez daha görmüş oldum. gecenin tek müzisyeni olarak bana eşlik ettiğiniz için bir kez daha teşekkürler. (amma çok teşekkür ettim ) Tekrar ve mutlaka görüşmek dileğiyle....
-
Güzel gezi olmus valla Bu arada 3 sene yasadıgım Kusadamı da özlemişim resimler falan ahh aahhh yaşancak yer oralar yaw
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Moderatör (forrap)
ahmet-meloş fotoğraflar ve videoların aynı topicte olmasının (aynı gezi için) daha düzenli olduğunu düşünüyorum,bunun için böyle diyorum.Senin dediğin gibi özetlemek gerekirse,insanlar çıkıp tekrar video bölümüne oradan çıkıp tekrar fotoğraflar bölümüne bakacağına o geziyle ilgili bütün fotoğraf ve videoları aynı topicte görse daha düzenli olur düşüncesindeyim.Eğer Barış tam olarak böyle dediyse yarın kendisiyle konuşurum.Eğer bu konuda hata benimse şimdiden özür diliyorum,amacım dediğim gibi sadece düzeni sağlamak.
-
Güzel bir buluşma olmuş. Motosiklet dostluğu işte böyle birşey. Malum o tarihlerde Çeşmedeydik ve sizlerle tanışamadık ama mutlaka yollarımız bir yerlerde kesişir. Bu arada Muğla Mt özellikle sizleri kıyafet ve full koruma konusunda tebrik ediyorum. Böyle bilinçli rider ve artçıların trafikte artması tek temmenim.
Saygı ve sevgilerimle,
-
Süper Moderatör (BBRR)
yalnış bir uygulama yok ..aslında gezilere ait videolar aynı başlıkta olursa ilerde bulmak istediğimizde kolay ulaşılır. ..
gelelim buluşmaya dostları bir arada görmek ne güzel oldu .. Murat"ı Güldemet"i Onur"u bizim tayfayla görünce iç çekmedim dersem yalan olur..
il il ziyaretler başladı sizleride Marmok festivaline bekliyoruz..hepinizi gözlerinizden öperim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Çok güzel herşey,paylaşım için teşekkürler.Badem'e bittik.Öpün onu ne olur.Sıkıştırın böyle.
ozkansava & beauty İstanbul'dan sevgiler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
-
-
-
Herkese Teşekkurler!Harıka bir geziydi iyiki gelmisim sizi tanımak cok guzeldı
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)