Kadir abi tekrar crossa dönmek için elimden gelen her şeyi yapacağım . Fotoğraflara baktıkça kanım kaynadı eski günleri hatırladım . Cross gibisi yok...
Kadir abi tekrar crossa dönmek için elimden gelen her şeyi yapacağım . Fotoğraflara baktıkça kanım kaynadı eski günleri hatırladım . Cross gibisi yok...
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
yaww süper olmuş herşey, çok canım çekti haa, elinize taklanıza sağlık
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Kadir abi ile tanıştım sonunda.Abi umarım en kısa zamanda beraberce bi yerlere gider senin deneyimlerinden faydalanırız.Oglunu da tebrik ediyorum motoruna ise bayıldım.Gorusmek dilegi ile...
Born To Be wild,Live to Ride...
kadir abii güzel gezi olmuş darısı bizee . motoru satim bitane CROS MOTOR ALACAM..
ozaman bende katılırım kısmetse
motor sevgisini bize verdiği için babama teşekkür ediyorum ve bu gezide bana ve babamın arkadaşlarına yazdıklarınız için teşekkürler.
ŞUAN KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUM AMA BÜYÜDÜĞÜM ZAMAN KROSCU OLACAĞIM :thumleft:
selam furkancım koçum allahına kurban sen bizide yakında geçersin bu gidişle bak ne kadar şanslısın maşşalah sen şu an motor keyfi yapıyorsun hemde daglarda bizim zamanımızda babamız elimize 1 araba lastigi ve 2 deynek verirdi tekerlegin içinede su doldururdu ondan sonra deli divane gibi dilimiz şişene kadar koşardık ya işte böyle yani sen şanslısın yani kardeşim benim furkancım sana bol keyifli kazasız kroslar rabbimden dilerim s aleykum
Kadir abi merhaba ben murat(senin tabirinle taklacı yada çılgın murat) 25 mayıstaki kross gezimizin (kabasakal,karaisalı,kızıldağ) resimlerini daha atmadın heralde foruma yada ben bulamadım.bende de bi kaç resim var onları sana nasıl ulaştırabilirim.saygılarımla...
abi pazar günü çok eğlendik harikaydı herşey fakat hala resimleri eklememişsin ya bekliyoruz resimleri sabırsızlıkla
kadir abi geriye dönük inceliyorum da valla hayatı yaşıyorsun..bravo
geriye yada ileriye dönük farketmez krosu her yönde doya doya yaşıyorlar Kadir abi ve ekibi tebrikler
güzel video ellerinize sağlık
Emeginize saglık. Yine cok eglenmişsiniz.... Eglencenizin devamını dilerin....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)