24 temmuz pazar Manavgat mangal partisi resimleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Yaw aydıncım gez gez olmuyor yaa birazda buraları baskalarına bıraksak heryeri geziyoruz allah karetsin
Motorize07.com Antalya Team
-
Ahh abii ahh içim gitti walla size Ankarada Boş Antalyada Çoş!!
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
güzel gezi olmuş, gene canımızı çektirdiniz yahu
-
valla doğruı söylüyorsun kaan kardes ama aydına verdiğimiz ceza biraz hafif ağır bir ceza bulup verelim
ama çok güzel bir gezi oldu
kırmızı şeytan new-r1
07 yzf-R1 1907
-
Just Life kardes sana birsey dıyem bak bizim gurubun bir özelligi geliyorsun buralara diyorsun gezmek istiyorum tek kısı için bile topalnıp hemen gezeriz misafir arkadaslarımız bile gezi hemen duzenleriz.Senide bekleriz.
-
mmc21 adlı üyeden alıntı
valla doğruı söylüyorsun kaan kardes ama aydına verdiğimiz ceza biraz hafif ağır bir ceza bulup verelim
ama çok güzel bir gezi oldu
Yok kardes aydınımız bir tane o şakasına ceza o ne yapsa guzel yapıyor allahı var yani aydını optum gene guzel yerlerinden evet guzel bir gezıydı.
-
abi uydu üzerinden gezi haritası bulucam bir ara nerde gölge ve manzaralı sote yerler var bakayım ceza yememek lazım
-
24 Temmuz 2005, 23:15
arkadaslar az once yemegin ustune 6.sodamı icmis bulunuyorum midemde gözle görülür bi olumlu gelişme yok hala davul gibi sizce neyapmalıyım galiba yine fazla kacırdık neyse herseye ragmen cok guzel bi gundu emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
24 Temmuz 2005, 23:19
Zamanla duzelir o zamanla
su bocegi anlatı ver sana biraktık o işi resimini çekelim dedin çektik herkez sormasın sonra
-
24 Temmuz 2005, 23:25
olm bocegı nıye koydunki dedimya koymaya gerek yok diye gorende yanlıs anlıcak silin gitsin bari
not:bocek bile unlu oldu( sen kalk bi tasın altındaki delikte uyurken gel boyle motorcular tarafından resim cekin ve motosıklet .nete konu ol)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
24 Temmuz 2005, 23:42
hüseyin abi benim de kollarım pis acıyor felaket yanmışız ama güzeldi valla değdi
kırmızı şeytan new-r1
07 yzf-R1 1907
-
24 Temmuz 2005, 23:56
-
25 Temmuz 2005, 10:32
Ben göle girmedim hala ona yanıyorum. Aslında şöyle yemekten sonra yüzseydik soda içmemize gerek kalmazdı. Güzel gezi oldu güzel.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
25 Temmuz 2005, 12:35
MeTaL adlı üyeden alıntı
Bu arada nickleri yazsaydınız resimlerde daha iyi olurdu gibime geliyor
...
ayıpsın kardeşim seni mi kırıcaz
-
25 Temmuz 2005, 13:02
Ahanda böyle iyi
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
25 Temmuz 2005, 13:22
aythakan adlı üyeden alıntı
Ben göle girmedim hala ona yanıyorum. Aslında şöyle yemekten sonra yüzseydik soda içmemize gerek kalmazdı. Güzel gezi oldu güzel.
huseyin dedi herkeze gelin girin diye ama biz girmedik ama sonrada keşke girseydik diyoruz hehehhe yaw yoldan gelince insan cok yorgun oluyor sonra ben orda bir tasa oturdum kıçımı kaldıramadım yaaaa allahtan golgeyide biraz erken bulduk muhahaha
-
25 Temmuz 2005, 13:48
Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti. Diğer gezilere göre Antalya gubunun yaptığı gezilerde 5-6 fotoğrafı geçmiyor çekilen resimler. Millet resimli Roman yapıyor 2 saatlik geziyi. Biz sabahtan akşama kadar geziyoruz 6 tane resim çıkıyor. Hadi yemek resimlerinin olmamasının sebebini anlıyorum Çünkü bizim grubta yemek varken kimse fotoğraf çekmek için vakit kaybetmek istemiyor. En iyisi bir tane digital makine almak kendime. Önemli olan ürünü öne çıkarmak.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
26 Temmuz 2005, 00:29
Abi ben çözdüm olayı yemek esnasında haklısın kimse resim çekmiyor ama çıkış ve dönüşten önce motor resmi çektik çektik yoksa oda olmuyacak sitede, nedeni resim değil yolda video çekmemiz lazım bence, bende dahil kaptırıyoruz yola ve gazlamaya resim çekmek aklımıza gelmiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler