çok güzel,harikasınız.Çok teşekkürler
Motosiklet aşkına
Harika yerleri bize gösterdiğiniz için biz teşekkür ederiz.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
cuneytovuc kardeşim resimlerin harika ötesi ancak yorumların ve esprilerin süper ötesi 3 yıl konyada yaşayan biri olarak sırf yorumların için beynine fotoların için gözlerine gezin için tekerlerine sağlık diyorum...
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
cok güzel bi gezi olmuş elinize sağlık allah birliğinizi bozmasın kazasız belasız günler dileğimle
Arkadaşım,bir buçuk ay sonra okulum bitiyor ve haftasonları muğlada,haftaiçi İstanbulda olmak üzere mekik dokıycam motosikletle.Kısmetse birkaç ay sonra da 600cc ye geçmeyi planlıyorum.Gerçekten istanbulda bir bütünlük yok ama bol bol arkadaş edinip grup gezilerine önayak olmayı planlıyorum.Motorsuz geçen her haftasonu kayıptır bence
Güzel fotoğraflar+ güzel dostluklar + güzel yorumlar + heleki o pilav
Harikasınız Konya Mt buarada ben bu pilav için yazın boş bi zaman bulursam oraya gelmeye çalışıcam
Motosiklet ve doğanın güzel birleştirildiği keyifli bir gezi olduğunu fotograflardan anlıyoruz.Paylaşımınız için teşekkürler
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
arkadaşlar valla süper olmus emeğinize sağlık hele o yeşilliklere uzanmak ....kelimeler kifayetsiz kalıyor
SevCan'ı Gönülden...:wiinkk:
düşüş olayı mükemmel nasıl da denk gelmiş puhahahahahaah .izledikçe yerlere yattım
Çok güzel bir gezi olmuş ve çok güzel fotoğraflarlada anlatmışsınız. Teşekkürler
Bu arada bir ricam olcak Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum bu fotoğrafları çektiğiniz makinenin marka ve modelini ne?
Teşekkürler...
çok eğlenceli bir geziydi heppinize teşekkürler!! beni artçı olarak alıyorsunuz malum ehliyetim yok onun için ayrıca teşekkürler!! başka gezilkerde görüşürüz inşallah. saygılar!!
yılmaz abi ben motorları ön plana çıkardım doğacı değiliz biz motorcuyuz
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
arkadaşlar elinize saglık osa bukadar olurdu valla mütiş siniz ya
Şindi atlayıp Konya yamı gitsek yavv
''iki senedir...'' diyo yaaa
Bizde istiyoz
Poturdak
Fotoğraf makinesi hakkında marka cılık yapmış gibi olmayayım ama SLR olmadıkça SONY den başka makine tavsiye etmiyorum.Çünkü piyasadaki pekçok kaliteli firma Sony nin ürettiği algılayıcıları kullanıyor.Her modeli 640x480 piksel 16-32 kare/saniye (dvd kalitesi) video çekimi yapıyor.Piyasadaki otomatik makinalardaki en kaliteli macro modlarına sahip,gerçek renklere en yakın çekimler yapabilecek marka.
Bu resimler kompakt "T" serisinden T-30 ile çekildi.Normalde kullandığım diğer makina ise manuel özellikleri,ağır kasası ve kaliteli objektifi ile Sony F-828.
çok güzel olmuş yaw sanki bişeyler eksik gibi ses ve duman
MoToCroSS RuLeZZ
Arkadaşlar gezi resimleriniz bir harika bayıldım. Hele o çiçekler eeee makinede hakkını vermiş yani güzel çekmiş. Birde dikkat ettiniz mi o arkadaş düşerken arkadan bakanlar var onlarada çok güldüm mekan sahibi herhalde gitti tabure diye düşünüyorlar gibi duruyorlar
Çok güzel fotoğraflar. Teşekkürler. Yolunuz açık olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
HaRikaa Fotolar Çok beğendim arkadaşlar emeğinize sağLık bakmayaa doyamıyorum wallaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çiçeklerin içindde çok çekici olmuşunuz hehehehe tam crosslukmuş ama
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)