Dört beşlik güzel bi r gezi olmuş SÜPER. Emeğin ve paylaşımın için thanks...
Dört beşlik güzel bi r gezi olmuş SÜPER. Emeğin ve paylaşımın için thanks...
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
çok güzel anlar paylaşmışsınız arkadaşlar devemını dileriz gerçi siz durmuyorsunuz ama gerçekten tebrikler
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Arkadaşlar gerçekten güzel geziydi,buradan ben ve Betsy Bodrumdan bizi kırmayıp gelen arkadaşlarımıza, Yorguna,ablasına ve eniştesine çok teşekkür ediyoruz verdiğimiz zahmetlerden dolayı, uzun zamandır böyle keyifli balık yememiştik.
sokkanlar çok lezzetliydi...bu hafta Yorgun'ların başına bi daha mı üşüssek?Bahanemiz de hazır,pankartımızı unutmuşuz almaya geldik deriz
Motosiklet aşkına
Harika yerlere gitmişsiniz allah muhabbetiniz arttırsın.Mes üstad sunumda da çok renkli olmuş..tebrikler...
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
İyi gezmeler. Bodrum gezisinden bu yana katılamıyorum,İnşallah önümüzdeki hafta
muğla mt ,muğla mt hey hey hey...önümüzde ki hafta cumartesiden kalmalı olarak izmir mt nin orgnizasyonuna katılalım mı...Kuşadası önder kamping te...oda kahvaltı 15 ytl+deniz kum güneş vs. vs..ben kendim adıma ok diyorum.
Motosiklet aşkına
mesut nereye kaçıyosun abi,hani bu hafta bodruma gelecektik?
iki dakkada ayağımızı kaydırdın vallahi
neyse bakalım kuşadasına gidelim bari
çok güzel eğlenmişsiniz,imrendim,bu inbükü marmariz datça arasında bir yermi?ben çok küçükken çubucak kampına 2 sene üst üste gitmiştim
Ya pardon birşey sorabilir miyim siz tecrübeli abilerime? Dylan 150 ile İstanbul'dan Muğla'ya gidilebilir mi??? Zor olur mu? Olursa ne kadar??? Şaka bir yana böyle güzel organizasyon, böyle güzel gezimi olur. İçim gitti... Ahhhh ah.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
dönen iki tekerlekle heryere gidersin kardeşim hiç kafanı takma.Yeter ki istekli ol ve kurallara uy.Sana iyi yolculuklar ve yorumun için de çok teşekkürler
Vatanoğlu kardeşim sen gel yeter ki,biz dünyayı durdururuzönceden gelin buradan gideriz(tabii uyarsa dii mi?)
Motosiklet aşkına
Biri Muğla MT yi durdursuuuuuuunnnn
fotolar süper, ekip TAMAM ekip ruhu oooooooooo
Hanım en çok BADEM e hasta oldu, köpüş delisi olduğundan Muğlaya yerleşelim, yarın gidelim diyo yaaa
Poturdak
Nazik çağrınıza teşekkürler
Biz şimdi yola çıksak zati haziran ortası orada oluruz ancak 2 gün kalırız, ateş almaya gelenler gibi, yola düştük mü eylül sonu istanbuldayız demek
çok seviyom oraları, tikenli yemiş toplamayı, Bademe Dalmayı, Knidos da binlerce yıllık koyun denizinde arınmayı, Bozburunun gece sessizliğini havuza dönen denizini, köy düğünlerinde Harman Dalı oynamayı, Kaş a doğru deli virajlarda kıvır kıvır kıvırmayı, Kleopatra nın geç kalınnarak koruma altına alınmış kumlarını, çiseleyen yaz yağmurundan sonra yolların binbir kokusunu
Hele hele bu yazılanları İyi bir ekiple, gazlaya gazlaya gezmek ooooffff oooooffff
Poturdak
güzel gezi darısı başımıza işallah
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Çok güzel gezi olmuş mayı sonuna kadar biraz uzak kalacağım herkese sevgiler
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
valla her hafta bu resımler ve vıdeolar la ugrasıyosunuz cok tesekkurler ellerınıze saglık arkadaslar yorgun 48 ve ablası enıstesıne de cok tesekkurler cok musafır perverlerdı cok guzel 1 gundu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)