iyi gezmişsinizde zx12r a göre yollar değil onlar..
iyi gezmişsinizde zx12r a göre yollar değil onlar..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Biz dedik onlara racing almayın diye Biz boşuna mı naked istedik Barış abi. Geçen kum zeminde ayaklığı sabitleyemedim motor yan yattı çizik bile yok. Gerçekten grenajın mı var sorun var demekmiş
Gezilerimize bakarsan genelde araziye giriyoruz. Yaşasın doğallık yaşasın enduro ruhu diyorum her zaman
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
mangal mazemeleride
cbf'in alet cattasındandı
bu pazar pilav var abi sizleri bekliom
üfffffffffffffff üfff manyak bi yermiş bu kestel yaaa.. içim gitti vallahh...bi dahakine bende gelicem
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
bu gibi yolara giderken yanına bir teneke kapak al yılmaz veya 10 cm çapında sert plastik bişide olabilir motoru ayağa aldığında ayağın altına at hayatta sorun olmaz..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
maaşallah ne güzel gezmişiniz,twisterde hayırlı olsun yılmaz.
toros iyi günler diler
aferim bize be ne güzel gezdik ama
yılmazım senden endura naraları yükselmeye başladı yavaş yavaş hepinizi endurocu yapacam zamanla sindire sindire içten içten kemirecek sizi araziye çıkma dürtüsü nıhahah
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
yahu serkan hocam sen hazır enducuyu kaybettin adamın gül gibi eendurosu vardı cesetlerin eline düştü ama yok hocam ya harbıden öbüreri motor değil ogün tarlaya gırınce cbr la içim cız etti alacaksı enduro tarla bayır dalacaksın olmuyor böyle .senin motoruda devirdik tekrardan özür diliyorum .kontrolden cıkacagı hiç aklıma gelmemişti .senin kısrağı zaptedemedim .
Güzel bir gezi olmuş. Emeğin ve paylaşımın için thanks...
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
güzel gezi olmuş
darısı beraber inşallah motoru alınca..
vay be yine köyümü özledim
güzel gezi olmuş ellerinize sağlık
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
slm helal olsun abi hayabusayla arazıye girmişin bız bulsak heralde evden cıkarmayızzz ama ölmeden bıncem o motora
Önemli olan motosiklet ruhu değil mi? Motosiklet kardeşliği bu, 1300cc 50 cc farketmiyor, o zaman gerçek dostluk ortaya çıkıyor.
Free Motorcycle Team
güzel paylaşım oh ne güzel geziyorlar
La taaa ne zamanın gezisiymiş, Kaçırmışız. Tekerlerinize sağlık güzel gezi olmuş. Kış günü yaza hasret bıraktı resimler... Yinede kışı seviyom yaa..
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)