[MT Bolu] 06 Mayıs 2007 Mudurnu-Sünnet Gölü-Abant Gezisi
Reklamlar
-
caya104 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş inşallah ankara mt olarak bizde oralalara bir gezi düzenleyebiliriz.
Transalpin gidemeyeceği yol yoktur zaten Aahhhh ahhhh
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
-
deer_152 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmus arkadaslar belki bir gün bizde geliriz o taraflara bellimi olur
İnşallah bakalım ben de sizin o taraflara gelmeyi istiyorum cok...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
dishy adlı üyeden alıntı
Transalpin gidemeyeceği yol yoktur zaten
Aahhhh ahhhh
Falcon da gider sen canını sıkma.Ayrıca TA ya biraz daha tork olsa daha iyi olurdu
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
-
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
yaşasın motosiklet etoburluğu....
-
byendro_14 adlı üyeden alıntı
güzel bir geziydi sucuk için teşekkürler
tekrarı mümkünse yine bekleriz (hepinizi)
Yaz yeni başlıyo Hazirandan sonra gezmekden sıkılacaksınız bizimle
dishy adlı üyeden alıntı
Biraz da az yaksa
(ne kaldı
)
benım zongi iyi... Yakıtına yetişemem büyük bi motorum olsa.. Ben bunun km de 0,90 krş yakmasından sikayetçiyim
-
Güzel bir gezi olmuş Haruncum ellerine yüreğine saglık .. fotolara bakarken agzımda sulandı şimdi:p
-
harun sen 90krş den şikayetciysen ozaman sana bi tane akülü motor alalım akşam şarj eder sabah binersin elektirik parasınıda bana kakalarsın
-
L.SAHİN adlı üyeden alıntı
harun sen 90krş den şikayetciysen ozaman sana bi tane akülü motor alalım akşam şarj eder sabah binersin elektirik parasınıda bana kakalarsın
düşünmüyo değilim ama hem cinli hemde cok para be kanka.. Geçen yıl 1,500 ytl istiyolardı
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
necdet adlı üyeden alıntı
vay bolu mt kardeşlerim ortalığı birbirine katmış süpersiniz valla ama resimlerdeki yiceği hiç tanıyamadım neydi o bende isterim
bu arada 19mayısta sakaryada yada ankarada görüşebiliriz hepinizi özledim valla saygılar sevgiler
Cok teşekkür ederiz necdet abicim... Senide bekliyoruz buralara ama Hazirandan sonra mumkunse.. 2-3 Haziran bizim sınavlar var su sınavlar bi bitsin gezecez deli gibi... O gezileri de malesef kacıracaz
-
arkadaşlar sizleri selamlıyorum resimler şahane kandime bile aldım valla resimlerden birkaçtane yahu şu cennet vatanımız ne güzel harikalar la dolu gerçekten hepinize teşekkürler..güzel ve sımsıcak bir gün yaşamışsınız .
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
-
-
gezi mannnyaakk..
valla tek kelimeyle kaçıranlardanım. :(
olsun yapıcak bişey yok, daha vakit var
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
yaz yeni geldi dostum.. İleriki gezilerde beraber gideriz Sen merak etme... Cok daha güzeli bile olur
-
harika bir geziydiher ne kadar gezideki tek kız ben olsam da çok eğlendim...başta sevgilime teşekkür ediyorum daha sonrada diğer arkadaşlara ve abilere....
-
paylaşım için teşekkürler elinize sağlık
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler