hasan gercekten mükemmel geziler düzenliyorsunuz içim gidiyor bir makine alıp size katılaım dige düşünüyorum su gibi aziz olun
hasan gercekten mükemmel geziler düzenliyorsunuz içim gidiyor bir makine alıp size katılaım dige düşünüyorum su gibi aziz olun
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
Merhaba
Teşekkürler arkadaşlar.
@Merih Üstat sağolasın. Görüşürüz inşallah tekrardan. Antakya'da gezmediğim yerler var hatırlatayım
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
hasan ben geldiğimde beni burlara götürmessen bilmiyom artık... yine çok lezzetli bir kebab partisi olmuş ...gezi bahane pirzolalar şahane ...bide manzaraya bayıldım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
@BBRR Barış abi ne demek gel gideriz beraber. Mangalda yaparız inşallah.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
güzel insanlar güzel yerler olcak tabiki
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]
ONLY LOVE MOTOR
[/COLOR][/FONT]
Harika bi üç silahşörler macerası olmuş Elinize, tekerinize, yüreğinize sağlık harika bir geziye daha imza atmışsınız.Bende uzun zamandır aranıza katılamıyorum malum iş bulma telaşına düştüm.Bütün ÇMSK ya selamlarımı sunuyorum.Görüşmek üzere
gene gezmissiniz super olmus..da... orda bir yazi dikkatimi cekti..kasapta et yerken kasap in duvarinda "elektrik tesisati dosenir" yaziyordu..yahu ne bicim istir eletrik tesisati doseyen kasap.. bana komik geldi..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
motorlarınıza ve yüreğinize sağlık güzel gezmişsiniz.. gezilerinizi netten takip ediyorum .. allah kaza bela varmesin
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
harika yerler gezmişsiniz benzininize sağlık , süper olmuş
kardes harıka gezmıssınız ellerınıze saglık.....
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Hasan kardeş gerçekten çok güzel ve renkli gezi yapmışsınız. Biz de bu gezimizde böyle yeşillikler ve sulu yerlerde geçirdik gezimizi. İnsanın ayrılası gelmiyor. Bunun içinde çevremizi ve doğamızı temiz tutmalıyız ki bu güzellikler mazide kalmasın. Doğa yaşadığı sürece canlılarda yaşamaya devam eder. Festivalde görüşmek dileğiyle.
çok güzel olmuş.paylasım için teşşekurler.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)