Havran Motor Dostları Edremit Talim Alanı gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
şşşşşşşşşşttttt... ne oluyor ya, bi haftaligina yurt disina cikiyorum ben gelene kadar bi sey yapmayin kuserim dedim, siz hemen firsattan istifade yine yol yapmissiniz, ziyafet vermissiniz...
valla olmadi bu is Muhittin abi! ! ! anlamam dinlemem aynisinda isterim yine...
hem baska fotograf falan yok mu yawwww?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
Sercan Sen Bİzlerİ İyİ Taniyosun.bİz Her Hafta Mutlaka Gezİ Planliyoruz. Bu Hafta Da Yanar 17 Dostumuzda Bİzİmle Bİrlİkteydİ.keyİflİ Bİr Gezİydİ.daha Foto Çok Ama Eleme Yapildi. Temİz Hava Bol Gida Keyİflİ Gezİlerde BuluŞmak DİleĞİyle
-
valla guzel olmus, ben gitmeden bi daha bi gezelim, ozledim sizleri...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
KaĞit Kebabida,sİzlerde Bİr Harİkasiniz Havrannnnnnnnnn....
PaylaŞim İÇİn TeŞekkÜrler...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
guzel gezi olmus kebap ta mukemmel yani
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
-
Geziye katılan ve emeği geçen tüm gönül dostlarına aranızda olamasakta fotoğraflarla yaşattığınız gezi için teşekkürler.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
-
-
kebaptan da canım iştedi yavv aksam aksam ...
paylasım için tesekkürler..
-
http://www.motosiklet.net/forum/memb...r17-15881.html İyi ki geldin hocam çok güzel bir gezi oldu senin de bu gezide bulunman bizleri çok mutlu etti devamını en kısa zamanda buluşmak üzere hoşça kal
sercan seni Türkiye de bulamıyoruz hep yurt dışındasın senin yokluğunu bizim gurupta hep hissettik körfeze gelince haber ver görüşmek üzere
sağ ol macit manisa gurubunu topla bir dün gelin havran gurubu ve körfezdeki arkadaşlarla birlikte gidelim ama bir sartla
yavaş gideceksin biz sana yetişemeyiz
-
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
Selam dostlar.
valla afiyet olsun, bana verdiğiniz bir söz vardı (BASKIN) acaba ne zaman gerçekleşir diye merak ediyorum. yoksa baskın basanındır ona göre
Keyifli sürüşler Allah keyfinizi ve bağlılığınızı bozmasın.
-
kebapla ayrana içim gitti açıkçası
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
gureli adlı üyeden alıntı
Selam dostlar.
valla afiyet olsun, bana verdiğiniz bir söz vardı (BASKIN) acaba ne zaman gerçekleşir diye merak ediyorum. yoksa baskın basanındır ona göre
Keyifli sürüşler Allah keyfinizi ve bağlılığınızı bozmasın.
ne demek abı biz senin baskın yapamıyoruz sen yap bari Çanakkale gezisi düşünüyoruz arkadaşlarla sana haber vereceğim birlikte güzel bir gezi geçiririz
yanar17 adlı üyeden alıntı
Ne Demek Muhittin Kardeşim.
Böyle bir gurupla beraber olmak bende alışkanlık yapar. Artık bir sonraki gezide SARIKIZ HASANBOĞULDU organizasyonu tertip edersiniz.
Diğer arkadaşlarda katılırlar. Körfez Faaliyet görsün.
Sağ ol hocam SARIKIZ HASANBOĞULDU istiyorsun galiba ama sarı kız
İzne bağlı yılda 1 kez çıkılıyor ama yollar çok tozlu ama hasanboğulduya
Her zaman çıkabiliriz
-
sebahatin abifotolar cok güzel ellerine saglık abi bi günde canakkaledeki arkadaşları kap gel koca seyite biziyaret edelim hem tanışmış oluruz arkadaşlarla herşeyicin teşekkürler tekerin hep düz bassın
-
güzel gezi olmuş vallaha süper..bende bir ayvalıklı olarak resimleri görunce içimden oralarda olmak geçti..
-
sercan sen nerdesin kardeşim sen geldinde biz yapmadıkmı siz geleceksiniz HAVRANA bak ozaman bakıntıya sana koyun höşmerimi ile bakarım kardesim
-
Üstadlar valla haftaya altınoluktayım yanınıza uğrayıp şu kebabın tarifini alcam sizden Zaten özlemiştim memleketi fotoğraflarla iyice pekişti...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
Ellerinize sağlık. Bir de şu kebabın tarifini yapsanız çok memnun olacağım; içine ne hangi oranda konur, nasıl ve ne kadar pişirilir, bildiğimiz et kağıdında mı pişer v.s. gibi. Selamlar.
-
bozkurt adlı üyeden alıntı
Geziye katılan ve emeği geçen tüm gönül dostlarına aranızda olamasakta fotoğraflarla yaşattığınız gezi için teşekkürler.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Ali Kardeşim dileklerin için biz de sana teşekkür ederiz.
Havranlı Motor dostları gerçekten Uyumlu arkadaşlar. Tanışsan sende kanın ısınır hemen. Havran'a yolun düşer se Muhittin kardeşimizi Necdet Hocamızı ara bul. Kime sorsan gösterirler. Çanakkale den sevgiler saygılar.
Salıcakla kal.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler