Havran Motor Dostları Edremit Talim Alanı gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
evet başkanım hüseyine bi ceza verelim ohakediyo bazen bende hak ediyorun ama şimdi sırası degil
-
husayinolmez adlı üyeden alıntı
sebahattin abi şartlar eşitdeğil.ibrahim hocam 100 kilo,muhittin abi 60 muhittin abiye 40kg ilave etmemiz lazım şartlar eşit olsun.atışta aramızda tırap şampiyonu var atıcılık ona mahsus.
Muhittin'in motorunda taşıdığı malzeme göz önüne alındığında kilolar eşit olur.Grubun tüm malzemesini o taşıyor. çeki urganı dahil.Arif olan anlar
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
-
ben gurupta koşulan sırları değil.sadece okuduklarıma cevap yazıyorum .farkın daysanız,bazışeylerde ne isim nede kişi belirtim.ama bana saldırı var.izin meselesi.o kişisel sorun esas onun açıklanması,yalnış ok .bana ceza verilecekse buyazılanlarda daha fazla cezayı hak edenler var,inceleyin.
-
bidahaki gezi nezaman bir ay sonra ise bende gelirim.antakyadan selam.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
korucu adlı üyeden alıntı
Muhittin'in motorunda taşıdığı malzeme göz önüne alındığında kilolar eşit olur.Grubun tüm malzemesini o taşıyor.
çeki urganı dahil.Arif olan anlar
Başkanım doğruları yazdığın için teşekkür ederim bu hafta nereye gidiyoruz buluşup konuşalım
-
havranlı adlı üyeden alıntı
hüseyin yazıyı okumuş çok kızmış eline düşersen işin zor
valla abi bir hafta buralardayim yapalim biseyler... gelip yiyeyim bu hosmerimlerden
sercan hoş geldin görüşelim bu ömümüzdeki hafta bir şeyler yapalım[/QUOTE]
-
bu hafta nereye gidiyoruz akşama buluşalım
-
yaa abiler Huseyin abimin ustune niye bu kadar gidiyosunuz anlamadim... adam gezilere gelemiyor iste, belki yengem izin vermiyor
haa bu arada Muhittin abiyi belki yolda gecenler oluyor ama tek teker de 2 aya kadar ustune tanimiyacagim... o kahvenin onunde tekere kalktiginda butun köy huuuuuuuuuuuuuuu diyecek (falım reklamindaki amcalar gibi)
tum Havrana selamlar....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
uglychild adlı üyeden alıntı
yaa abiler Huseyin abimin ustune niye bu kadar gidiyosunuz anlamadim... adam gezilere gelemiyor iste, belki yengem izin vermiyor
haa bu arada Muhittin abiyi belki yolda gecenler oluyor ama tek teker de 2 aya kadar ustune tanimiyacagim... o kahvenin onunde tekere kalktiginda butun köy
huuuuuuuuuuuuuuu diyecek
(falım reklamindaki amcalar gibi)
tum Havrana selamlar....
sercan sendemi sebebini biliyorlar ama işte ,yorum yok
-
-
ArkadaŞlar Havran Motor Dostlari Olarak Kelle ÜtÜlemİyoruz İnŞallah!
-
Muharrem1 adlı üyeden alıntı
yiyenim beni çok iyi tanıyorsun neyapacağımı biliyorsun.teşekkürler.motor dostları arkadaşlarımı böylebir ortam ve muhappet ortamı yarattıkları için enbaşta başkanım,onursal başkanım ve bütün üyelere teşekkür ederim.muhittin abime ayrıca teşekkür ederim.
-
uglychild adlı üyeden alıntı
haa bu arada Muhittin abiyi belki yolda gecenler oluyor ama tek teker de 2 aya kadar ustune tanimiyacagim... o kahvenin onunde tekere kalktiginda butun köy
huuuuuuuuuuuuuuu diyecek
(falım reklamindaki amcalar gibi)
tum Havrana selamlar....
Sercan sen biliyorsun işte sağ olsun arkadaşlar bana takılmadan edemiyor
-
arkadaşlar hepinizicok seviyorum ama muhittin abimi birazdaha fazla
-
Geziden Muhittin beyin çektiğği birkaç kare daha ekleyelim.
Gezinin Eskortu ve nevalenin taşındığı araç. Sürücüsü Sebahattin Hoca
Ara dinlenmede gurubun tamamı. Fakat fotoğrafı çeken Ahmet hocam dı. Tabi burda Doğal olarak Ahmet hocam görünmüyor
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
sebattin hocam resimler için teşekkür ederim iyisindir inşallah
-
çok güzel bi gezi olmuş tadını çıkarmışsınız da
ellerinize sağlık
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
-
sebahattin hocam resimler çokgüzel çıkmış.ellerine ve emeğine sağlık.teşeküüüüüü 252;üüür. buresimler süpriz oldu
-
sağ ol hocam resimler çokgüzel çıkmış.ellerine ve emeğine sağlık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler