arkadaşlar ve abilerim gelmeyi çok isterdim. ama biliyorsunuz işlerim az kaldı sizlere katılmak gururverici ve eylenceli .gelmesemde resimleri görünce sizlerle gelmiş kadar oldum.havran motor dostlarına ve sebahattin abiye katkılarından dolayı teşekkür ederim. sebahatin abi resimler çok güzel çıkmış kazasız sürüşler.
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
sercan hoş geldin eylenceyi kaçırdın bu güzel doğa kaçarmı. senide bekleriz bir an önce gel
hoş geldingel kardeşim bekliyoruz höşmerime koyun mu olsun yalnızhüseyine yedirmeyelim obizle gezilere gelmiyor MALUM
arkadaşlar kağıt kebabı tarif edilmez, yenir. Hele muhittin'in (havranlı)tarifi üzerine yaptınız mı kağıt helvaya bile razı olabilirsiniz. Selahattin hocam dartta muhittin'e attığım farkı belirtmeni rica ederim.
[QUOTE=havranlı;652730]ne demek abı biz senin baskın yapamıyoruz sen yap bari Çanakkale gezisi düşünüyoruz arkadaşlarla sana haber vereceğim birlikte güzel bir gezi geçiririz
Valla iyi olur Muhittin yalnız benim artcim da var biliyorsun, yalnız değilim ve gelebilirsem ayni gün tekrar yola çıkmayı göze alamam nasıl yaparız?
İbrahim ciğim. Matematiksel ve Teknik atışlarınla Muhittine Fark attın doğru.
Ama Muhittin kardeşimizinde avcılıktaki hünerinden gelen üstünlüğü tartışılmaz.
Adam atışa geçmeden önce ne yaptı?
Hemen hava koşullarını analiz etti. Rüzgarın etkisini hesapladı. Muhittin atışlarında rüzgar biraz fazla esiyordu. Ona da haksızlık etmemek lazım.
Keza Ahmet hocamın tekniğine de ben hayran kaldım.
Hüseyin ciğim teşekkürler.
Muhabbet şamata bol du. Kısmet bir sonraki gezide olsun. Bir sonraki gezide animasyonlar yine benden. Muhittin le İbrahim hoca arasında çuval yarışması yapcez. Tabi diğer arkadaşlar arasında da yapcez.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
bundan sonraki gezilerde dart yarışması ödüllü olacak duyrulur... ceza tahsilatları dart yarışmasında ödül olarak konulacak...
(muhittin buna çok sevinecek)
süper bi gezi olmuş yalnız oeti yerken benim orda olmam lazımdı tüh be kaçırdık ama arada enaz 1800 km var gelme şansımız yok mardinden.emğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
[QUOTE=gureli;653372]Rahmi abi o ne bicim laf oyle, ne demek nasil yapariz burda da senin bi evin var, ha olmadi otelimiz var sen geleceksinde nasil yapariz diye mi dusunecegiz....lutfen yaaaa.... benim burda son haftam ona gore biseyler yapalim....
hosbulduk Havranli abilerim... gorusecegiz insallah yine...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
sebahattin abi buçuval yarışında muhittin abi sonuncu olur .çünkü muhittin abinin işi geçilmek.onu gurupta herkez geçiyor .sadi abi hariç.ona 125 cc ler yetiyor
süper abiler 1 ay kaldı örendeyim inşallah bende gezecem her yeri
Güzel bir öneri.
Artık Havaranlı motorcular bu saatten sonra büyük ödülü kapmak için DART çalışması yapmaya başlıyacaklar. Muhittin hepinizi ipe dizer. Dart onun için çocuk oyuncağı. Muhittinin temeli var bu konuda. Avcılık atıcılıkyapan adam Dart ta konsantrasyonu yüksek olur.
Bence fazla kuralları bozup ta ceza tahsilatı yapmayın. Muhittin sizi soyup soğana çevirir. Sebahattin hoca demedi demeyin.
Muhittin çuval da da size sol çeker.
Adam ortada yokken kesesinden harcıyorsunuz. Adamın size göre yine avantajları var. Kilosu sizden daha az. Sigara içmiyor. İçinizde sağa sola koşan en çok o.
Motorla Muhittini geçersiniz. Eşit şartlarda yine sizi sollar bu adam. Tutun siz arka ön dişliyi değiştirtin adama. Motor sonra çekmesin.
Sizde çok hızlı gidiyor diye palavra atın. Çok hızlı gidiyorsa siz de takın küçük dişli motora. Sonra konuşun.
( Muhittin kardeşim nerdesin yaw yoruldum yaw bunlara laf yetiştirmekten ) Ne kadar seviyor bunlar seni.
( El yumruğu yemeyen, kendi yumruğunu değirmen taşı zannedermiş) Şunlara bişey söle yaw. Ortalığı boş buldu bunlar.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
sebahattin hocam muhittin'in avcılığı halka hizmet için. o ancak halka zarar veren şeylere ateş eder, fakat bulabilirse..................:D
onun ava çıktığını duyan mahlukat dağı terkeder!!! (biz onun yalancısıyız)
Ugylchild Avcilik Hİkayelerİne Katilmani Beklİyorum. Muhİttİn Bey Ve TavŞan Sence Nasil Bİr BaĞlanti KURULABİLİR?
AYRICA TALİM ALANI MEVKİİNE EDREMİT ÜZERİNDEN GİDİLSE DE ORASI BİR HAVRAN ARAZİSİDİR. HAVRAN'IN KALACAKTIR. BU UĞURDA YILLAR ÖNCE BÜYÜK MÜCADELE VEREN MUHİTTİN TULUMOĞLU ARKADAŞIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.....
Kağıt kebabı tarifini yazmam için senden ve kasap arkadaşımızın dan tarifini aldıktan sonra yazacaktım
Ben yapmasını bilmem on da doğru söylüyorsun ama ( dartta) BANA RAKİP olamazsın. Selahattin hocam gördü
Bana bak Hüseyin sen bir defa izin al gezilere gel de o zaman konuş öyle olmadığını biliyorsun
[Hocam görüyorsun değil mi benimle nasıl uğraşıyorlar sağ olsun Necdet hocam hariç o bayındıra soracağım ben benimle uğraşmasa ici rahat etmez bizim gurup böyle işte sağ ol hocam sen sahip çıkıyorsun bir dahaki gezimizde sen hakem ol bayındırla kozlarımızı paylaşalım
ya yüklenmeyin muhittin abiye ne istiyosunuz yokgeciliyo yok şöle yok böyle ugraşmayın o icimizdeki en büyük motorcu abi yanında ben varım hic korkma ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sağ ol muharrem kardeşim bir de sen varsı ya yoksa işim zor ben göstereceğim benimle uğraşanlara
gel kardeşim bekleriz körfez de gezilecek yerler cok
[QUOTE=gureli;653372] biliyorum abi size göre plan yaparız sensiz gezi olmaz guruptaki arkadaşlar da seninle olmayı çok istiyor ayrıca selamları var
sebahattin abi şartlar eşitdeğil.ibrahim hocam 100 kilo,muhittin abi 60 muhittin abiye 40kg ilave etmemiz lazım şartlar eşit olsun.atışta aramızda tırap şampiyonu var atıcılık ona mahsus.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)