Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Havran Motor Dostları Edremit Talim Alanı gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ellerinize sağlık. Bir de şu kebabın tarifini yapsanız çok memnun olacağım; içine ne hangi oranda konur, nasıl ve ne kadar pişirilir, bildiğimiz et kağıdında mı pişer v.s. gibi. Selamlar.
    arkadaşım ben bizim gurupta yemeği hazırlıyan kasap arkadaşdan ögrenip burada yazarım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşlar ve abilerim gelmeyi çok isterdim. ama biliyorsunuz işlerim az kaldı sizlere katılmak gururverici ve eylenceli .gelmesemde resimleri görünce sizlerle gelmiş kadar oldum.havran motor dostlarına ve sebahattin abiye katkılarından dolayı teşekkür ederim. sebahatin abi resimler çok güzel çıkmış kazasız sürüşler.

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı havranlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sercan seni Türkiye de bulamıyoruz hep yurt dışındasın senin yokluğunu bizim gurupta hep hissettik körfeze gelince haber ver görüşmek üzere
    :
    abi ben dun geldim Ayvalıktayim, bir hafta kalip bodruma gececegim...

Alıntı gureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam dostlar.
    valla afiyet olsun, bana verdiğiniz bir söz vardı (BASKIN) acaba ne zaman gerçekleşir diye merak ediyorum. yoksa baskın basanındır ona göre
    Keyifli sürüşler Allah keyfinizi ve bağlılığınızı bozmasın.
    evet abi BASKIN BASANINDIR... hadi bas buralari

Alıntı Muharrem1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sercan sen nerdesin kardeşim sen geldinde biz yapmadıkmı siz geleceksiniz HAVRANA bak ozaman bakıntıya sana koyun höşmerimi ile bakarım kardesim
    valla abi bir hafta buralardayim yapalim biseyler... gelip yiyeyim bu hosmerimlerden
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

sercan hoş geldin eylenceyi kaçırdın bu güzel doğa kaçarmı. senide bekleriz bir an önce gel

Muharrem1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 250 TVİSTIR
    hoş geldingel kardeşim bekliyoruz höşmerime koyun mu olsun yalnızhüseyine yedirmeyelim obizle gezilere gelmiyor MALUM

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    hoş geldingel kardeşim bekliyoruz höşmerime koyun mu olsun yalnızhüseyine yedirmeyelim obizle gezilere gelmiyor MALUM
    hüseyin yazıyı okumuş çok kızmış eline düşrsen işin zor

valla abi bir hafta buralardayim yapalim biseyler... gelip yiyeyim bu hosmerimlerden[/QUOTE]

sercan hoş geldin görüşelim bu ömümüzdeki hafta bir şeyler yapalım

ibrahimb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250
    arkadaşlar kağıt kebabı tarif edilmez, yenir. Hele muhittin'in (havranlı)tarifi üzerine yaptınız mı kağıt helvaya bile razı olabilirsiniz. Selahattin hocam dartta muhittin'e attığım farkı belirtmeni rica ederim.

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=havranlı;652730]ne demek abı biz senin baskın yapamıyoruz sen yap bari Çanakkale gezisi düşünüyoruz arkadaşlarla sana haber vereceğim birlikte güzel bir gezi geçiririz

Valla iyi olur Muhittin yalnız benim artcim da var biliyorsun, yalnız değilim ve gelebilirsem ayni gün tekrar yola çıkmayı göze alamam nasıl yaparız?

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı ibrahimb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kağıt kebabı tarif edilmez, yenir. Hele muhittin'in (havranlı)tarifi üzerine yaptınız mı kağıt helvaya bile razı olabilirsiniz. Selahattin hocam dartta muhittin'e attığım farkı belirtmeni rica ederim.
    İbrahim ciğim. Matematiksel ve Teknik atışlarınla Muhittine Fark attın doğru.
    Ama Muhittin kardeşimizinde avcılıktaki hünerinden gelen üstünlüğü tartışılmaz.
    Adam atışa geçmeden önce ne yaptı?
    Hemen hava koşullarını analiz etti. Rüzgarın etkisini hesapladı. Muhittin atışlarında rüzgar biraz fazla esiyordu. Ona da haksızlık etmemek lazım.

Keza Ahmet hocamın tekniğine de ben hayran kaldım.

Alıntı husayinolmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ve abilerim gelmeyi çok isterdim. ama biliyorsunuz işlerim az kaldı sizlere katılmak gururverici ve eylenceli .gelmesemde resimleri görünce sizlerle gelmiş kadar oldum.havran motor dostlarına ve sebahattin abiye katkılarından dolayı teşekkür ederim. sebahatin abi resimler çok güzel çıkmış kazasız sürüşler.
    Hüseyin ciğim teşekkürler.
    Muhabbet şamata bol du. Kısmet bir sonraki gezide olsun. Bir sonraki gezide animasyonlar yine benden. Muhittin le İbrahim hoca arasında çuval yarışması yapcez. Tabi diğer arkadaşlar arasında da yapcez.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

korucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    bundan sonraki gezilerde dart yarışması ödüllü olacak duyrulur... ceza tahsilatları dart yarışmasında ödül olarak konulacak...
    (muhittin buna çok sevinecek)

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    süper bi gezi olmuş yalnız oeti yerken benim orda olmam lazımdı tüh be kaçırdık ama arada enaz 1800 km var gelme şansımız yok mardinden.emğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    [QUOTE=gureli;653372]
    ne demek abı biz senin baskın yapamıyoruz sen yap bari Çanakkale gezisi düşünüyoruz arkadaşlarla sana haber vereceğim birlikte güzel bir gezi geçiririz

Valla iyi olur Muhittin yalnız benim artcim da var biliyorsun, yalnız değilim ve gelebilirsem ayni gün tekrar yola çıkmayı göze alamam nasıl yaparız?
    Rahmi abi o ne bicim laf oyle, ne demek nasil yapariz burda da senin bi evin var, ha olmadi otelimiz var sen geleceksinde nasil yapariz diye mi dusunecegiz....lutfen yaaaa.... benim burda son haftam ona gore biseyler yapalim....

hosbulduk Havranli abilerim... gorusecegiz insallah yine...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

sebahattin abi buçuval yarışında muhittin abi sonuncu olur .çünkü muhittin abinin işi geçilmek.onu gurupta herkez geçiyor .sadi abi hariç.ona 125 cc ler yetiyor

Motosikleti
    250 mct
    süper abiler 1 ay kaldı örendeyim inşallah bende gezecem her yeri

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı korucu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bundan sonraki gezilerde dart yarışması ödüllü olacak duyrulur... ceza tahsilatları dart yarışmasında ödül olarak konulacak...
    (muhittin buna çok sevinecek)
    Güzel bir öneri.
    Artık Havaranlı motorcular bu saatten sonra büyük ödülü kapmak için DART çalışması yapmaya başlıyacaklar. Muhittin hepinizi ipe dizer. Dart onun için çocuk oyuncağı. Muhittinin temeli var bu konuda. Avcılık atıcılıkyapan adam Dart ta konsantrasyonu yüksek olur.
    Bence fazla kuralları bozup ta ceza tahsilatı yapmayın. Muhittin sizi soyup soğana çevirir. Sebahattin hoca demedi demeyin.

sebahattin abi buçuval yarışında muhittin abi sonuncu olur .çünkü muhittin abinin işi geçilmek.onu gurupta herkez geçiyor .sadi abi hariç.ona 125 cc ler yetiyor
    Muhittin çuval da da size sol çeker.
    Adam ortada yokken kesesinden harcıyorsunuz. Adamın size göre yine avantajları var. Kilosu sizden daha az. Sigara içmiyor. İçinizde sağa sola koşan en çok o.
    Motorla Muhittini geçersiniz. Eşit şartlarda yine sizi sollar bu adam. Tutun siz arka ön dişliyi değiştirtin adama. Motor sonra çekmesin.
    Sizde çok hızlı gidiyor diye palavra atın. Çok hızlı gidiyorsa siz de takın küçük dişli motora. Sonra konuşun.
    ( Muhittin kardeşim nerdesin yaw yoruldum yaw bunlara laf yetiştirmekten ) Ne kadar seviyor bunlar seni.
    ( El yumruğu yemeyen, kendi yumruğunu değirmen taşı zannedermiş) Şunlara bişey söle yaw. Ortalığı boş buldu bunlar.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

ibrahimb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250
    sebahattin hocam muhittin'in avcılığı halka hizmet için. o ancak halka zarar veren şeylere ateş eder, fakat bulabilirse..................:D
    onun ava çıktığını duyan mahlukat dağı terkeder!!! (biz onun yalancısıyız)

Ugylchild Avcilik Hİkayelerİne Katilmani Beklİyorum. Muhİttİn Bey Ve TavŞan Sence Nasil Bİr BaĞlanti KURULABİLİR?

AYRICA TALİM ALANI MEVKİİNE EDREMİT ÜZERİNDEN GİDİLSE DE ORASI BİR HAVRAN ARAZİSİDİR. HAVRAN'IN KALACAKTIR. BU UĞURDA YILLAR ÖNCE BÜYÜK MÜCADELE VEREN MUHİTTİN TULUMOĞLU ARKADAŞIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.....

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    Alıntı ibrahimb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kağıt kebabı tarifini yazmam için senden ve kasap arkadaşımızın dan tarifini aldıktan sonra yazacaktım
    Ben yapmasını bilmem on da doğru söylüyorsun ama ( dartta) BANA RAKİP olamazsın. Selahattin hocam gördü

Bana bak Hüseyin sen bir defa izin al gezilere gel de o zaman konuş öyle olmadığını biliyorsun

[Hocam görüyorsun değil mi benimle nasıl uğraşıyorlar sağ olsun Necdet hocam hariç o bayındıra soracağım ben benimle uğraşmasa ici rahat etmez bizim gurup böyle işte sağ ol hocam sen sahip çıkıyorsun bir dahaki gezimizde sen hakem ol bayındırla kozlarımızı paylaşalım

Muharrem1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 250 TVİSTIR
    ya yüklenmeyin muhittin abiye ne istiyosunuz yokgeciliyo yok şöle yok böyle ugraşmayın o icimizdeki en büyük motorcu abi yanında ben varım hic korkma ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    ya yüklenmeyin muhittin abiye ne istiyosunuz yokgeciliyo yok şöle yok böyle ugraşmayın o icimizdeki en büyük motorcu abi yanında ben varım hic korkma ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Sağ ol muharrem kardeşim bir de sen varsı ya yoksa işim zor ben göstereceğim benimle uğraşanlara

Alıntı umut35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper abiler 1 ay kaldı örendeyim inşallah bende gezecem her yeri
    gel kardeşim bekleriz körfez de gezilecek yerler cok

[QUOTE=gureli;653372]
    ne demek abı biz senin baskın yapamıyoruz sen yap bari Çanakkale gezisi düşünüyoruz arkadaşlarla sana haber vereceğim birlikte güzel bir gezi geçiririz

biliyorum abi size göre plan yaparız sensiz gezi olmaz guruptaki arkadaşlar da seninle olmayı çok istiyor ayrıca selamları var

sebahattin abi şartlar eşitdeğil.ibrahim hocam 100 kilo,muhittin abi 60 muhittin abiye 40kg ilave etmemiz lazım şartlar eşit olsun.atışta aramızda tırap şampiyonu var atıcılık ona mahsus.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler