[MT Ankara ve MT Bolu] 22 Nisan Beypazarı Gezisi Raporu
Reklamlar
-
24 Nisan 2007, 01:04
bende 280 km de 22 ytl falan yaktım ortalama...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Reklamlar
-
24 Nisan 2007, 01:04
chimeraby adlı üyeden alıntı
Ya çok iyi bakmadım depoya ama 100 km de 4 litre yaktı diyebilirim.. Fabrika verisinde 2-3 litre dio 100 km de.. Ama abi sürekli 8500 devirde kullandım motoru artçılar sıkılmasın diye napalım
Gerçi yine de sıkılmışlar ki ilk benzinlikte ektiler beni
Agbi birakta seninki yaksin hep tam gaz geldin.adam keewey ler arasi yaris duzenlense birinci gelir. Bakti motorun hızı yetersiz agirlik firlattti yollara =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
24 Nisan 2007, 01:09
-
24 Nisan 2007, 01:14
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
24 Nisan 2007, 03:00
-
24 Nisan 2007, 09:18
ankara mt deki arkadaşlara ve bolu mt de ki candan kardeşlerimi tebrik ediyorum gercekten cok güzel bir gezi olmus aranızda olmayı cok isterdim ama malum iş güç.tekerlerinize sağlık ve paylaşsım için harcadıgınız emege ...Ümmet abi de var aranızda ona da burdan selamlar ...
SevCan'ı Gönülden...:wiinkk:
-
24 Nisan 2007, 09:26
erginbay adlı üyeden alıntı
la redragon sen bu foto ile honda nın yarışmasına katıl kardeş kazanırsın gibime geliyo...hehehe
çok güzel olmuş foto...
Pozu verenide dikkate almak gerekmezmi ?
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
-
24 Nisan 2007, 12:16
super bi gezi oldu herkese çok teşekkürler bizim emektarda geziyi sorunsuz tamamladı.şöle bide poz veriyimde ümmet abi gibi gezmek bizede nasip olur artık.
-
24 Nisan 2007, 13:18
caya104 adlı üyeden alıntı
Pozu verenide dikkate almak gerekmezmi ?
abi ona hiç laf yok afedersiniz...
gerçekten süper çıkmışsınız...
darısı diğer gezilere...
Alıntı:
scorp´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Agbi birakta seninki yaksin hep tam gaz geldin.adam keewey ler arasi yaris duzenlense birinci gelir. Bakti motorun hızı yetersiz agirlik firlattti yollara =)
Puhahahuhaha! Görmeseniz ben daha çanta,egzos ne varsa bırakıodum ama daha ilkinde gördünüz abi Bi daha da bişi atmadım farkındaysan yakalanınca
abi yarıldım be paraşüt gibisin maşallaa hehehe...
diğer parçalar diğer gezilere artık...
yada 3vrn gibi plakayı bırakacaksın etimesgut taraflarında hehehe...
-
24 Nisan 2007, 14:12
güzel bir organizasyondu, emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ediyorum,
-
24 Nisan 2007, 15:59
chimeraby adlı üyeden alıntı
Ya çok iyi bakmadım depoya ama 100 km de 4 litre yaktı diyebilirim.. Fabrika verisinde 2-3 litre dio 100 km de.. Ama abi sürekli 8500 devirde kullandım motoru artçılar sıkılmasın diye napalım
Gerçi yine de sıkılmışlar ki ilk benzinlikte ektiler beni
Yok yahu, ne sıkılması, ne ekmesi
Otoban çıkışı ben R3Nim evrenimi takip edecektim, siz de önden bastınız gittiniz zaten
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
24 Nisan 2007, 17:39
yokmuuu artçı arayan(artçı alanların benzinine vs. ortak olunur.)+ iki parça paşabahçe tencere takımı
-
24 Nisan 2007, 18:32
st_erdogan adlı üyeden alıntı
Yok yahu, ne sıkılması, ne ekmesi
Otoban çıkışı ben R3Nim evrenimi takip edecektim, siz de önden bastınız gittiniz zaten
Yok yok sana demedim ben zaten.. Onlar kendini bilio
-
24 Nisan 2007, 19:03
güzel gezi olmuş ama dönüş te organize olamamışa benziyor cc yüksek arkadaşlar kopmuştur gazlayıp uçmuşlardır işte bu hoş olmuyor
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
24 Nisan 2007, 19:49
bathu adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş ama dönüş te organize olamamışa benziyor cc yüksek arkadaşlar kopmuştur gazlayıp uçmuşlardır işte bu hoş olmuyor
Organizasyon mükemmeldi (Pronun otoban faciası dışında )
Her grup kendi içinde sorumlu olduğu için kendi hızına göre geldi, herhangi bir sıkıntı aksilik yaşanmadı sayılır (acemilik ve Pro yüzünden olanları saymazsak )
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
24 Nisan 2007, 20:00
Pro kadar kafanıza enduro düşsün
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
24 Nisan 2007, 20:13
bathu adlı üyeden alıntı
Boyle bi sorun yoktu bence donuste yine guruplu donduk. Erginbayla konusmustuk ztn tam gaz gidek diye 3. yude bulunca gurubumuz oldu . Diger guruplarda ayni sekilde ben tek gelen kimseyi bilmiyorum...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
24 Nisan 2007, 20:18
organize oldu bütün herkes, gidişt ve dönüşte,kimse beraber başlayıp da kopmadı herkes önceden gruplara ayrılıp öyle gidildi ve gelindi,...
çok güzel oldu iyi oldu...
-
24 Nisan 2007, 20:19
bathu adlı üyeden alıntı
dönüşte ıkı tane ss vardı..onlarda yolu kaybetmişler otobandakı bulusma yerıne enson ss ler geldı..ama her kez dengıne gore gurup yapılmış..hız konusunda bı sorun olmadı bence..
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
24 Nisan 2007, 20:44
biz grup olusturmadık ama yolumuz cok sakındı otobana falan girecek bi yolumuz bile yoktu.. İlcelere giden yoldu zaten o yuzden biz 8 kişilik grupla beraber donduk. Cok sık mola verdik ve güzel bi gezi oldu... Katılan tum arkadaşlara tekrar teşekkürler güzel unutulmayacak bi gündü...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)