yok abi şaka bi yana gerçekten çok güzldi motor o yokuşlarda banamısın demedi
125 ZN
06 ZN 181
bolu mt ben kanlıcalı .gezi çok güzel oldu bütün arkadaşlara teşekkürler .her şey güzeldi .ihşallah kızılcahamamdaki geziyede geliriz ben fotoları daha sonra ekleyeceğim . bu arada Ümmet Petikan a teşekkürlerimi sunuyorum bize gezide katıldığı için .
Arkadaşlar gezi hakkında duygularımı belirtmeden önce tüm yazılanları bi okumak ve resimlere bakmak istedim... ;)) Resimlerde çok hoş yazılar da... Öncelikle gezi özellikle gidiş faslı iyiydi. 2 adet 250 cc ve 1 adet de 500 cc motorun arasında 150 cc. yle, ilk defa çıktığım bu uzun yol toplu gezide haldır haldır koşturarak telaşlı bir yolculuk geçirdim. İş çıkışı geceyarısı 02:30 da işten çıkıp eve gelmemle zaten sabah gezi var diye bir türlü uyuyamadım ve yorgunluk dikkatimi ciddi anlamda dağıttı ve beni deyim yerindeyse tüm gün huzursuz etti. Hatta yemek beklerken ve sonrasında neredeyse masada uyuyacaktım. İyi ki gelmişim ama... 30 motorun birlikte uyumunu göremeyecektim - bu muhteşem manzarayı kaçıracaktım, şayet gelemeseydim geziye... Ancak Beypazarı'ndan giderken ciddi sıkıntı yaşadım. Yolda rüzgar birkaç kez şerit değiştirtti bize. Bir kaç molaysa gidiş süresini oldukça uzattı. Gişelere gittiğimde tek başımaydım. Hava çoktan kararmıştı. Yolu bilmediğim için Sincan-Etimesgut yol ayrımını kaçırınca kilometrelerce lambaların olmadığı yoldan nereye gittiğimi bile bilememeden karanlığın içinde yol aldım. Daha önce hiç böyle garip bir tecrübe yaşamamıştım açıkcası. Sonunda Ümitköy'e vardığımda saat 20:30'du... eve vardığımda ise saat:21.00..... Yine de herşey iyiydi. Bir dahaki sefere kahvaltı faslını böylesine uzun bir yol için kaldırmalı bence. İlk fırsatta ODTÜ Eymir Gölü'ne rezervasyon yaptırarak gidebiliriz. sanırım 15 milyon olması lazım. Açık büfe. Bence iyi bir fikir arkadaşlar... Böylece yorgunluğun verdiği huzursuzluğu daha neşeli bir haldeyken sizlerle daha sıcak sohbet etme fırsatı bulabilirim sanırım... Herşey için düzenleyen arkadaşlara çook teşekkür ediyorum... ;))
güzeş gezmişiniz ,pro truzimimi bitirdin iyi gezdirmiş sizi, allah bozmasın, kısmetse bir daha ki sefere..
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Tango_man sana güvenip bende gelcem 125cc'lik "Vız Vız" ımla...
Grup olalım abi yanlız kalmazsın...
2 günde gideriz
Yaahu Pazar günü kimsenin ales sınavı yokmuş galiba.. Beşevler, Tandoğan da 2-3 motor gördüm onlarda yüz göz olmadı benlen...
Neyse sıradakine gelirim inşallah
gerçekten güzel organızasyon oldu.emeği geçenlerin ellerine sağlık.ve bana yolda eşlik eden rajyaj ada tşk ederim.tabıkı dığer arkadaslara ve abılerede.. ayrıca montumu pantolana bağlayan fermuarı çekmeme yardımcı olan dragona da tşk ederim..baya bii yorulmusum hala boynum ve omuzlarım ağrıyoo..ama cok guzel bır gezıydı .. bı ara arı gibi bişey gırdı kaskın içine .hemen stop düğmesıne asıldım sonra da frene ..ama sokmadan kurtuldum ..gerı donerkende yolu sasırmısız..mıllet bu ss ciler uçmuştur dıye düşünürken otobandakı bekleme yerıne en son bız damladık rajyaj ın kahvaltıda dediği gibi biraz sessiz kaldım ama ..yavaş yavaş kaynascaz artık..resım ceken arkadaslara da cok tşk ederım ..saolsunlar..inş tekrar görüşmek dileği ile
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
tek dönmedim aslında... Yani Ümmet bey ve Kız arkadaşı olan bir beyefendi daha vardı. Ümmet bey 2. mola da ayrıldı. Diğer çift arkadaşımız da mola yerinde Hoşçakal deyince dedim ayrılıyoruz heralde diye ben de bastım gittim. Yani birlikte gitmiyormuşuz gibi algıladım. Belki de yanlış algıladım bilmiyorum. Dedim ya inanın çok yorgundum. Aslında geziye bu yorgunlukla gitmemem lazımda ama çok merak ettiğim için katıldım inanın. Ama çok büyük bir tecrübe oldu inanın. Yani şimdiye kadar KEEWAY'imden çok memnundum - ta ki dünkü geziye kadar. Şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı motorumdan ancak uzun yolda cidden hız ve güç önemli... Bunu dün çok iyi anladım. Bir kez daha geziyi düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şimdi biraz çalışayım. Dairedeyim de... ;))
abi bizde senle tanışmaktan çok memnun olduk,fermuar
125 ZN
06 ZN 181
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Valla YeK kardeşim ben daha çoook yeniyim bu grup gezilerinde. Bence bu işten anlayan yolu bilen birilerini yanımıza alırsak heryere gidebiliriz seve seve. Ancak ben bir haftasonu EYmir'e rezervasyon yaptırıp gidebiliriz. Çok da güzel olur valla... bi araştırmak gerek BRUNC'a gitmeyiz de Balık Ekmek + Bira olayına girebiliriz. 3 saat sonra zaten 1 biranın etkisi geçer. Daha fazlasına zaten ben müsade etmem açıkcası. Ancak hafta içi rezervasyona da gerek yok . .! EYMİR'e giriş 3 milyon ... Yani gündüz küçük bir gezi çok da hoş olabilir... Bence bi düşünün arkadaşlar... Ben yine çalışayım birazcık. İşler yoğun da
Abi MT Ankara Index'e bakarsan Eymir'e girişi ücretsiz hale getirdiğimizi ve sık sık ziyaret ettiğimizi görebilirsin.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Bu güzel gezi organizasyonunda emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara eşim ve ben teşekkür ederiz.Çok güzel geziydi hem çok eğlendik hemde yaklaşık 300 km lik motosiklet sürüşü yapma fırsatı bulduk.Bu arada 90-100 km ortalama hızla yapmış olduğum sürüş sonunda 158 km'de 22 YTL yaktım bu da transalpin yakıtı hakkında bir fikir verir herhalde
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
O zaman en yakın zamanda Eymir'e bi balık+ekmek gezisi istiyorum. Yani kişisel bir talebim bu tabi ;)) bu arada herkese duyurmak isterim ki Hacettep de Rosk festivali var ve 3 günlük 11.30'dan teeeee akşama gadar olan konserler toplam 10 milyon valla sudan ucuz... Ben aldım Kombine bilet bilginize...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)