İşte cektigim resimler
Başka soze ne hacet bakın işte Yorum yok cok yoruldum ben
İşte cektigim resimler
Başka soze ne hacet bakın işte Yorum yok cok yoruldum ben
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
şok şok şok... st objektiflere yakalandıı bakınız geyik tafı!!!
125 ZN
06 ZN 181
Katılamadım ....Güzel resimler.... Pişmanlık duyayım diye mi yapıyonuz?....Kıskandırıkçılar sizi.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Çok güzel bir gezi,güzel enstantaneler.Paylaşım için teşekkürler...
Konuyu Toplam 19 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
hayati, myheart, Prometheus, topatapan, kenan0014, scorp, airman, st_erdogan, E_M_R_E_sen, reDragon, arifa_07
Bu topic patlar abi sabaha kadar 15-20 sayfa olur KANIMCA
İşim çıktı gelemedim. Güzel gezmişsiniz. Baya bir malzeme çıkmış. Bizim evren ile beypazarı gezimiz de güzeldi ama bu daha güzel olmuş. Bir daha ki gezide görüşmek üzere.
Serdar
Ankara
CRF 250L
topatapan nerdesin abi sen yaa bugun çok andık seni shak,sen,arnova,emresen sizde olcaktınız.
125 ZN
06 ZN 181
Sağol reDragon. Ben de gelmeyi çok isterdim. Kısmet değilmiş. Hocayla buluşmam gerekti okulda. Bir de tenis dersim vardı 1-3 arası. Bir daha ki sefere ayarlamaya çalışacağım.
Serdar
Ankara
CRF 250L
Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
alp_tunay, R3N+, e-rider, Alcohol, Prometheus+, JaNTi, chimeraby, scorp, E_M_R_E_sen, aydinsen, topatapan, Timuçin, st_erdogan, kenan0014, myheart
Artıcak dahada artıcak...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
donus yolu bitmedi yaw birazda soguk yedik sanirim ama değdi guzel bir gezi oldu
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Çok güzeldi gerçekten,inşallah en kısa zamanda yenisini yaparız.. Beyler hepinize teşekkür ediyorum özellikle yol arkadaşlarım erginbay,gökay,özgür ve tuncer'e! Ben de üç beş resim çektim,eklerim az sonra..
Sırada kamp var. Çamlıdere'de kamp alanı bulun; cumartesi gece, pazar öğlene kadar kamp olayına girişelim Ankara-Bolu ortak
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
@alp_tunay inş abicim...
Evet beyler sizce Moto Gp mi yok sa Beypazarı Gezisi mi harika oldu yorumları alalım...
kamptan once bizim bi cadır vb seyler ayarlamamız lazım. Kredi kartımız var alırız inş... Demi Alcohol
benim çadır da 3 kişi yatarız uyku tulumudavar ama tek kişilik
125 ZN
06 ZN 181
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)