Başınızdan kaskınız,altınızdan motorunuz eksik olmasın,yürüyün muğla mt ciler kim tutar sizi.İstanbul raytinginiz çok yüksek yeni eylemlerinizi bekliyoruz.
Başınızdan kaskınız,altınızdan motorunuz eksik olmasın,yürüyün muğla mt ciler kim tutar sizi.İstanbul raytinginiz çok yüksek yeni eylemlerinizi bekliyoruz.
Merhaba
Muğla gene coşmuş. Bu kahvaltı yaptığınız yer çok hoşuma gitti. Allah yolunuzu açık etsin. Adana'dan selamlar.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
sağolasın hasan abi.sizde bu hafta kıskandırdırnız bizi
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
muğla mt nin kotu gezisi yazmışmı tarihte ...
guzel gezi olmuş ama ben yoktum aranızda
neyse geliorum az kaldı yerimi açın
herkese sevgiler saygılar....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Mükemmelsiniz Muğla Mt...
Acaba Muğla Mt-manisa Mt Buluşmasi Nasil Olurki???
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
venox gördüm sanki süper bende gelecegim !
arkadaşlar yahşi tenis kulübü olacaktı yanlış oldu kusuruma bakmayın anlarsınız siz onu meloş
ATAEFE sanada hoşgeldin diyoruz biz mes ile ayçe nin dostlarıyız
ne mükemmel bir topluluk, kazasız nice yolculuklar sizin olsun
herşey için teşekkürler.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
valla güzel olmuş hangi ara çektiniz o debriyajı ayarlarken anlamadım korkulur sizden valla
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
abi olan var olmayan var ne bu resimlerin güzelliği
arkadaşlar,
videolar bölümüne 22 nisan bodrum gezimizin kamera görüntüleri kondu. herkese iyi seyirler.
Vatanoğlu süprizimizi bekle , çooookk yakında bu ekranda. sana özel.
arkadaşlar geçte olsa iztuzu yuvarlakçay gezimizin videosu konmuştur.3 bölümdür iyi seyirler meloş
ömer abi. fotolar süper walla. süper eğlenmişsiniz öle görünüyo. bidahaki geziye inşallah bende gelirim.
Bodrum tayfası olarak bu hafta izin yapıcaz.Sadece pazar sabahı Teldolap'ta kahvaltı düşünüyoruz.Duyurulur.sevgiler sunuyoruz
Motosiklet aşkına
cok guzel olmuş ellerinize saglık ....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
25/10/2006 da başladığımız ve topu topu 5 motor 1 araba olduğumuz buluşmamızın üstünden çok sular aktı bu gün tam teşekküllü toplanamasak bile en kötü toplantılarımız 15-20 kişiyi bulmakta ..şahsen marmaristen en az şu anki mevcut kadar katılacak arkadaş var sezon bittikten sonra 2007-2008 kışında toplamı 30 motoru aşacak gezilerimiz olması içten değil ..bu arada hemen hemen her MT üyesi bu buluşmalar sayesinde uzun yol/şehirdışı tecrübesi edindi ..buluşmalarımızda ufaktefek motor devrilmeleri haricinde herhangi bir kaza yaşanmaması üyelerimizin toplu sürüşlerde kurallara azami riayet etmeleri sonucudur. çoğunu yeni tanıdığım arkadaşlarımla çok daha güzel geziler yapacağımıza olan inancım sonsuz ..sezonun başlaması nedeni ile aranıza katılamıyo olmaz malesef beni oldukça üzüyor..sezon sonu görüşmek üzere
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)