ümmet perkitan@ ümmet abi ne zaman gelecen seni beklıyoruz saygılar
c.tesi öğlen istanbuldan yola çıkıyorum oraya yaklaştımmı ararım sizi kendinize iyi bakın.
ümmet perkitan@ ümmet abi ne zaman gelecen seni beklıyoruz saygılar
c.tesi öğlen istanbuldan yola çıkıyorum oraya yaklaştımmı ararım sizi kendinize iyi bakın.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
gusel bır gezı olmuşş tebrıkler....
abı gezı super olmus bu arada kebaplarda harıka gorunuordu
soylemek ıstedıgım sey bu (hhh){planet}motorlardan bızım oralarda cok bu hafta sonu gıtmeye calısıcam eger gıdersem sızlere bı kac kare cekerım bız alısık oldugmuz ıcın saygılar........
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
arkadaşlar sizi tebrik ediyorum
keşke bende gelebilseydim ama çalışıyordum
harika kareler var ellerinize sağlık
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
ya mehmet usta sen nerelerdesin ya kaç zamandır yoksun ortalıkta işler yoğun anlaşılan allah kolaylık versin işkaygısı verip aş kaygısı verdirmesin kimseye
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
aydemir usta gel biz bu haftada guzel bir gezi tertipliyelim ne dersin usta cunku tadı damagımızda kaldı kestane kebab acele cevap
gezi cok güzel ben de askerde 5.zırhlı tugaydaydım.şehitkamilde.antep mt ye selam
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
accayip canım çekti...
hem manzara, hem kebap...
şimdi bu yapılır mı bize...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
siz hele bi evlenin çoluk çocuğa karışın ben sizi görürüm ,öyle her hafta gezi mezi avcunuzu yalarsınız
bide gelmiyorsun diyorlar/o kebaplara kim hayır der ama olmuyor işte
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
Çok güzel gezi olmuş.Paylaşım için sağol
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
abi gezi yokmu bizler paslanmaya başladık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)