[/QUOTE]
valla bu ben değilim
laesciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[/QUOTE]
valla bu ben değilim
laesciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selimin tedaviden önce ve tedaviden sonraki resimlerini bulursam atacağım.resmen evrim geçirdik birlikte değilmi selim ilk gezilerde selimle donup köşe bucak saklanacak yer arıyorduk
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Biri bana mı seslendii??
Laesci bana göre en güzel resimleri sen çekmişsin.Çok teşekkürler.Bundan sonra da böyle resimler bekliyorum haberin olsun.
yeni üyelerimizden Serra(Bodrum'dan)
yorulmayan üyemiz YORGUN 48
Motosiklet aşkına
Teşekkür ederim.çekmeye devam edeceğim 30 resim daha var ama siteye koyupta abartmak istemedim :D
Dalyan'dan Denizli motosiklet kulübüne selam olsun
Motosiklet kardeşliği tüm dünyaya örnek olsun ...Haftaya yeni serüvenlerde buluşmak üzere hoşçakalın
Motosiklet aşkına
evet denizli motosiklet klubüne buradan selam olsun.
umarım bir gün hepbirlikte bir gezi yaparız
bu resme koptum ben yaaa.
Şahin kardeşim haklısın
bazen açıp bakıyorum hala o resimlere
gerçekten arkaya dönüp baktığımda
çok güzel anılarım duruyor
hepbirlikte daha nice gezilere
nice güzel dostluklara
Hoş bir geziydi, fotoğraflar için teşekkürler.
slm ben bu siteye yeni üye oldum ününü çok duydum, inşallah tanışır ve gezilerinize katılırım . resimlerinize baktım da herralde ben enküçüğünüzüm yalnız ehliyet sınavından kaldım 21 inde sınavım var ve sonraki haftalarda ben de aranızdayım şimdiden teşekkür ederim
Bigboy48 aramıza hoşgeldin sana ehliyet sınavında başarılar dilerim.En kısa zamanda aramızda görmek isteriz.Sevgiler.
Motosiklet aşkına
teşekkür ederim abi çok heycanlıyım yarın sınav ve bu benim 2. sınavım sadece trafikten girmeme rağmen çok heycanlıyım sizlere katılmayı çok istiyorum
Arkadaşlar cok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler. Eninde sonunda bırakacam burayı gelecem oralara ne harika yerler. Şu istanbul stresinden sonra bu resimler cok iyi geldi. Gezilerinizin devamını diler en yakın zamanda tanışmak dileğiyle....
slm muğla mt bu yapıştırma ve tişörtlerden nerden alabiliriz bilgi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
anka kağımız herkese açıktır geldiğinde haberimiz olsun
bigboy bizim vatanuğlu o işlerle ilgileniyordu
zaten tekrar bi liste hazırlanıcaktı yeni katılımcılar için
saol lord sen ortacadamısın ben az önce ordaydım sanayide birine ortaca servisliğini verdik onun evraklarını götürdüm de bilseydim senle tanışırdım yinede herşey için teşekkür ederim
wayy be yine giezmişssiniz elinize emeginize saglık cok güzel olmus.bir senem geçti oralarda
sağolasın ressam kardeşim.her zaman bekleriz
valla 3 gunde ozledim muglayı dolmuş otobus yoruyo adamı...
motoruma atlasam gezsem ohhh ....
mes abicim sana katılıom yaa ınsan sehır gurultusunden sıkılıo bı kac gun sonra ama ıstanbul baskaa ynede sana katılıom bzım oralar cennet be ...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)