Yılmaz bu arkadaşlar kabak çiçeği gibi, sonra bir açılır pir açılır
Free Motorcycle Team
teşekkürler arkadaşlar bana hoş bir an yaşattığınız için kalpten söylüyorum
düğünden sonra malum katılamadık ama inananın resimler harika çok güzel olmuş ellerinize sağlık cünayt ve yılmaz kardeşlerim
Allah muhabbetinizi bozmasın diyorum selametle sevgilerimi sunuyorum
[color=red][b]SGOR[/b][/color] :wiinkk:
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Bu güzel gezi için, paylaşımlarınız için, güzel yürekleriniz için
Resimler bir harika. Tamamen bir kültür gezisi gibi olmuş, eğitici yönü var. Biliyormusunuz, ben Sanat Tarihçi ve Arkeoloğum aslında. Sonradan öğretmen oldum. Müdürlüğünü yaptığım okulları mutlaka Çatalhöyük başta olmak üzere, İvriz, Meke Gölü, Tınaztepe gibi yakın çevredeki tarihi ve turistik yerlere götürüyorum. Aslında oğlum söyledi ama.. Baba pazar günü bir gezi varmış falan dedi.. Ben de gönülsüz gördüm sanki.. Neyse keşke katılabilseydik. Ama hayırlısı..İyi günler arkadaşlar.
Zaten motosikletle yapılan her kilometre keyif veriyor insana,çok özel bir mekana ihtiyaç yok ancak hedef olarak belirlenen kültürel bir etkinlik alınan hazı kat ve kat arttırıyor.Anıları pekiştiriyor ve hatırlanmaya değer kılıyor.Hergeçen gün havalar ısınıyor,zaman leyhimizi işliyor yani.Allah bi mani vermezse daha çok gezi var önümüzde herkesi bekleriz.
bence de çok güzel bir gezi olmuş. keşke katılsaydık biz de... baba beni gönülsüz mü gördün? hemen üstüme atma ama bir gün önceden söylemiştim ama ikimiz de yordunduk demekki pişman oldum gelemediğimize.. ama yazılılarım çoktu. böylesi daha iyiymiş demekki.. başka gezilerde görüşmek üzere!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
baba oğul tartışma platformu olcak burası
oğuz demek ööle ha isteksizdin ha ayıp ama gezilerde çok eğlenniyom diyon şimdide isteksizsin üzüldüm ama
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
hehe serkan abi arayı kızıştırma ama yaw hiç isteksiz olurmuyum abi? ehliyetim olsa, cruiserle senle beraber dağlardan uçarım ama yok işte geziler güzel sizler güzel motosiklet güzel bende istek olmaz mı?? bunun yanında yazılılar, dersler, öğretmenler, üniversiteler.. yaz gelsin abi yazzzzz bıkacaksınız benden
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
yılmaz sana kocaman birrrrr HADİ LENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
demek istiyorum .puhahahahahah.ula okdar yere gittik bir tane ağaç altında oturabildikmi siyah beyaz olum bu şehir başka bir renk yok . geleli 5 sene oldu hala içim ısınmadı bu şehre .tamam memleketinize laf söyletmiyorsunuz ama kabullenin artık bunu .
beyler harikasınız ya bayılıorum sizin su gezilerinize motorlar ortam hersey süper yaa... Deavamını bekleriz...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
kimse sormamış niye başlıkta BİR TUHAF yazıyo neden diye???
MoToCroSS RuLeZZ
Bence herkes farkında neden tuhaf olduğunun Düğün konvoyları,kazalar,pilavlar,patlayan lastikler,tarihi eserler,motorların arkasında havlular,boş depolar................................
Çok güzel bir paylaşım sayenizde yeni bir şeyler öğrendik sağolun
[ ELAZIĞ-MT ]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)