basmak değil bence gezmek daha zevkli
( bence tabi )
basmak değil bence gezmek daha zevkli
( bence tabi )
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
videolar güzel olmuş bende bir müzik vardı keşke en son videoya onu ekleseydik tina turner
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
msn den at bana abi müziği koyayım ayıp ediyorsun
deer152@hotmail.com adresini ekle erol abi
bu arada nehirler meriç tunca ve ergene abi sen o gittiğin yeri biraz tarif et hemen arastırmaya hız verelim
sınıra yakın bir yerdi çatpat hatırlıyorum gidip kafaları çekmiştik o zaman
hallederiz erol abi zaten kırklareli mt bizi 22 nisanda kırklareliye cagırıyor bakalım
valla tebrik ediyorum başkada bişi demiyorum
süper olmuş benide çok özendirdiniz
evet abi jandarma var
hatırlatırım çay keyfi esnasında gecen mavimsi araç
güzel gezmişsiniz beyler bravoo
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
abi bende onu diorum baska bı gezıde yanyana gıderken bırıyle bakcaz artık cumartesi işi olmayanlar parmak kaldırsın benim yok izinliyim en kötü ihtimal tophane çay keyfi varmı katılan
günaydın hayırlı işler millet..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)