benim buarad herkese tavsiyem lütfen gezilerde açık kask kullanın ,
ben yaptım ama havadaki canlıları seçerek yemeye çalışın ,,,
hepsinin tadı güzel değil
benim buarad herkese tavsiyem lütfen gezilerde açık kask kullanın ,
ben yaptım ama havadaki canlıları seçerek yemeye çalışın ,,,
hepsinin tadı güzel değil
levent abi soda istermisin
meliss kırklareli mt ile de buluşmalarımız oluyor uzun zamandır gözükmüyordun sende motosikletini değistirmişsin sanırım hayırlı olsn
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
güzel bi gezi olmuş..
paylaşım için teşekkürler..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
lüleburgaz çok uzak mı istanbuldan
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler...
Ben sabırsızlıkla videoları bekliyorum...
videolarıda ekliyecem ancak resimleri upload ettiğimiz site cok yavas işliyor sanırım yogunluk var herkes hafta sonunu cok iyi degerlendirip bol bol resim çekmiş olmalı
özgür videoları bekleyen kişi benim eşim neler yaptık diye merak içinde ekleyelimde rahat etsin..
halletmeye calısıyorum bakalım ne olacak
zaten bu ve bundan sonraki gezilerimizin birer cd sini katılımcılara dagıtıcaz kendi arsivlerindede bulunsun
cd işiyi fikir ben mesela çanakale gezisinde çektiğim resimleri ve
videoları kalıcı olması açısından cd yaptım aslında haklısın her katılımcıya bir cd
onlarada mükemmel bir anı olur..
ya kusura bakmayın ama şu inekler ,köpekler arı vs.vs aklıma geldikçe gülüyorum allaha emanet olun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ama süper b,i geziydi di mi erol abi ben çok keyif aldım walla
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
videoları cd ye cektirdim az sona gelior
doktor fotografcı bunu hep yapıor bunu bi kursa gönderilim iyisimi biz
güzel gezi olmuş resimler güzel ne diyelim afiyet olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)