aynen bende özgür ona göre
Erol abi seni motor üstünde hemde gezide gördüm ya ölsemde gam yemem artık Çok sevindim emanetde olsa motorla geziye katıldığına
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
ben şimdilik çıkıyorum . . .
en geç yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın . . .
kazasız belasız keyifli sürüşler. ..
keyifli günler. . .
arkadaşlar tekerinize sağlık bizde bugün şöle bi komple trakya turu yaptıkk
beyler valla tebrikler, o restaurantaki menuye bayildim...
gerci bizim menu de iyiydi, kendin pisir kendin ye takıldık...
havalar isindi guneye dogruda gelin biraz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
özgür ben çıkıyorum videoları atığında cep'e mesaj at merak ettim bende bi bakayım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hakikaten güzel bir gezi oldu. Benim ilk gezim olduğu için ayrı bir tad aldım doğrusu. Şimdiye kadar toplam olarak 1 ayda 500 km yapmıştım, bugün 300 felan yaptık herhalde. Epeyde tecrübe edindik. Nasıl mı;
- Eroldayı'ya geç geç yapıp sonra önüne kırmak. Edinilen tecrübe demek ki bir elle işaret yapıyosak o anda dengemiz bozulabiliyor Hele bu sağ el ise motor gaz kesiyo birden sendeliyorsun
- Motorun her boşa alındığında ya da debriyaj sıkıldığında stop ettiği durumda 150 km sürme testi: Edinilen tecrübe :Jikleyi motor ısındıktan sonra kapatmak gerekiyor
- Son ve en önemli tecrübe; Trakya köpekleri motocu dostu
Selam ve sevgiler,
oldu oldu haberimiz oldu özgür rahat ol sen
ii ggezi olmuş arkadaşlar tekerinize saglık..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Benimde şimdi fotoğraflara bakma şansım oldu.. Çok güzel gezi olmuş arkadaşlar.. İnşallah yazın daha çok gezi olur da bende askerdeyken takip eder resimlere bakarak hasret gideririm.
Paylaşımlar için için herkese sonsuz teşekkür ve saygılarımla...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
tekerinize sağlık daha nice uzun geziler inşallah.
harika bir paylaşım ve gezi olmuş gönlünüze sağlık.....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
güzel bir gezi olmuş daha nice geziler yapmanız dileğiyle byee
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
arkadaşlar dünkü gezi için hepinize teşekkürler
ben sizden ayrılıp temden geldikten sora sapakda karşılaşmamız süperdi ne zamanlama ama
resim paylaşımlarınız için çok teşekkürler harika resimler
ama bişi unutmuşsunuz arkadaşlar kasklarımızda ki ve motorlarımızda ki cesetleri
evt evt sinek böcek ve arılardan bahsediyorum benim motor ve kask hatta mont eve gittiğimde mezarlık gibiydi
nice gezilere inş.
bu arada sanırım motor açılmıştır tam anlamadım da ama rahatladı gibi sanki
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Beyler güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
herkese teşekkürler alperin de dediği gibi yaz geldi börtü böcek mermi gibi carpıyor cihan abinin kaska da bi ara arı girmişti dönüş yolunda
videoları atmaya calısıyorum bakalım becerebilecekmiyiz
Güzel "menülü" bir gezi olmuş , bir dahakine Lüleburgaz'a da bekleriz.... hep Çorlu hep Çorlu nereye kadar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)