sercan bu hafta bizim vizeler başlıyor cumartesi pazar okuldayım yani bu hafta geziye cıkamıyorum inşallah bidaki hafta
sercan bu hafta bizim vizeler başlıyor cumartesi pazar okuldayım yani bu hafta geziye cıkamıyorum inşallah bidaki hafta
gezi mevsimi başladı (hiç bitmedi ki ) en az ayda bi kez bi haltlar yiyelim artık
GOLDMOTOR hayırlısı olsun kardeşim ALLAH işini rasgetirsin...
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
çok güzel bi gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler. allah sizi heç ayırmasın
bu arada bi tane cbr 125 gördüm. ahhh ahhh
bi de şu aynalardan çekilen fotolar süper
fotoğraflar için teşekkürler, gezi için teşekkürler, katılan bütün arkadaşlarla daha nice güzel gezilerde ve eğlencelerde buluşmak umuduyla İbrahim Hoca.
sanki sen gircen sinava ama neyse bakarsin biz geliriz...aksama da bulusuruz...
gezcez tabi bea...
amin... fotograflari ben cektim, aynadan
Allahin izin verirse, cok yakında konustugumuz kamp isini halledelim
haftasonu bekliyorum
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
neydi o mangal başı sucuklar yaa kasap sucuk gibisi yok valla...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
sercan işte yapmış yapacağını yine..
kaçırdık valla muhabbeti..o sucuklar bensiz nasıl geçti boğazınızdan..
tam da öyle bi zamana denk geldi ki vizeler bitti köyümüzü özledik gidip görelim dedik nasib olmadı bize..
çok güzel bi gezi olmuş fotolardan belli..
sercan kardeşim ayarlar da organizasyonu güzel olmazmı hiç biraz havalara sokayım kardeşimi
bir gün bizim köye de beklerim dere boyunda mangal keyfi yaparız..
ayrıca sercan kardeşim içinde çok güzel pistler var orda yoğun uğraşları sonucunda kıramadığı bacağını orda kırabilir allah korusun!!
tüm motor alemine selamlar kazasız belasız motorlu günler dilerim...
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
e e e e hatirliyorum da sen maret sucukla gelmistin, sonra bizim kasap sucuguna dadanmistin
ibo iltifatlar icin sagol kardesim, valla sizin koye gitme fikri de fena degil... olabilir...
bak bu hafta sonuna bas gel, İzmirden misafirlerimiz gelebilir bi teker show yaparsin
valla millet geziyor süper yaa Herçeşit motor var ne güzel.Crosscuların balta girmemiş ormanlardaki gezisi bir baska oluyor tabi
lezzet gider,mesuliyet kalır...
lodos serkan kardeşim nasılsın gezinin tadı damagımda kaldı inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüzsizin yeriniz başka tekeriniz hep düz bassın
gerçektende güzel bir gezi olmuş ,
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Ben ilk defa giriyorum nete o günden beri...
Herşey için teşekkürler arkadaşlar.
Gezilerin devamını bekliyoruz, biz de yapalım, buralara gelin bakalım.bir dahaki sefere gitar benden söz...
...Sergerdan...
serkan bütün sucuklar feda olsun sana kardeşim biz bi toplantı yapalım haber veririm zaten niyetimiz var oralara gelmeye hic olmasa vesile olur kendine iyi bak tekerin düz bassın
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...gidiyoruz.html
muharrem1 kardeşim BALIKESİR grubunuda bekliyoruz ona göre
inşallah kardeşim allah işi karışmassa bizde ufak tefek bi şeyler yaparız
ohh ohhh yasayin goturun sucuklarida.. iyi vallaa.. afiyet olsun emegine saglik.. iyi gezi olmus..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
atla gel dostum beraber gezelim...
tesekurler...
kardesim ben sana eve varinca bi cagri at dedim, yine daldin alemlere unuttun bizi...
umarim bi gun bu taraflara gelirsin, tekrarlariz yine sucuk muhabbetini...
arkadaşlar nedir bu sucuk muhapbeti biz birşey göremiyoruz yahu muharem1 afiyet olsun sercan ayvalık tostu yiye miyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)