xeyna bu hafta sonu sen marmaristesin.Fırsat bulursan küçük bir toplantı yaparsınız artık.Ne yazık ki biz bu hafata katılamıyoruz.Herkese selam.İyi eglenceler.
Vatanoğlu kesin gidiyor musun...ne tip motor düşünüyorsun?
xeyna bu hafta sonu sen marmaristesin.Fırsat bulursan küçük bir toplantı yaparsınız artık.Ne yazık ki biz bu hafata katılamıyoruz.Herkese selam.İyi eglenceler.
Vatanoğlu kesin gidiyor musun...ne tip motor düşünüyorsun?
Motosiklet aşkına
ilahi mes. sen çok yaşa e mi harikasın yaaa
Yürekten verilenler, yürekler alır...
bu balonlar da muhteşem olmuş.valla mes abi benide güldürdün yaaa
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
İllegal kardeşimden balon konusunda yardım bekliyorum.Siz asıl o zaman görün.Öyle değil mi illegal
Motosiklet aşkına
ewt mes abi desteklerim ben seni korkma balonlar gelioooo hazr olun ... sınavlara ccalısmaktan ugrasamamıştm
DEVAMI SINAVDAN SONRA özlemişim valla balon yapmayı
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Budur işte İllegal bundan sonra balon işlerine sen bakacaksın.Çok güldüm.Müthiş güzel olmuş.Cuk oturtmuşsun Teşekkürler
Motosiklet aşkına
begendigine sevindim mes abi izinde ilerliorum
her zmana boyle musait pozlar bulamayız ama şahin kardeşm söz verdi
balonluk pozlar vercek bize
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Muhteşem görünüyorsunuz.. Bir o kadar da şıksınız yani..tişörtlerinize imrenmemek elde değil..Neşeli ve hayırlı yolculuklarda eskitmeniz dileğiyle hepinizi İzmire de bekliyoruz..
Sevgili Mess sizleri çok özledik..Tüm Muğla MT ve Bodrumlu MT Arkadaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı yolluyoruz.
Sevgili Akreeep seni aramızda görmek bizi çok sevindirdiİnşallah bu yaz hep birlikte uzun turlar yaparız.Bodrum'a ne zaman geleceksiniz? Bodrum-Muğla mt den çoook selam
Motosiklet aşkına
mes abi güzel bi toplantı olmuş döşovayıda gördüm aynı şekilde maşallah
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
MES buda bizden,
şimdi geldik sanki hiç görmemişler gibi hemen net e girdik.harikasınız arkadaşlar bu balon işi super vallahi diğer il gruplarındanda sipariş alalımmı?
ahmet abi önce şunu söyleyim,bu balon işindeki maharetinizi kıskanıyorum hafta sonuna gelince, ne derseniz hazırız.sahin ile lord akşam üzeri buradalardı.mehmet abi ile birlikte içmelerde kahvaltı yapacak biryer bulmuşlar.oradan bahsettiler. bizde fuarda iken duydukki 7-8 nisan da fethiye ölüdenizde enduro yarışları var.hem eğlenceli hemde standlarında olduğu şamatalı bir organizosyon olacakmış.www.oludenizracingteam.com den bakabilirsiniz.havalar güzel olursa hem hareketli hem heyecanlı olabilir.
vatanoğlu halikarnas MT her türlü gezme, yeme içme teklifine açıktır. sadece yer ve zaman söyle geliriz. mes motoru yağlamaya başladı bile. bu hafta sonunu boş geçmeyelim. grubun diğer üyeleri ne alemde, hiç ses çıkmıyor.
Fethiye de nerde kalacaz? Hodja'nın orada oteli var mı? Yapın organizasyonu. Ben hazırım
Motosiklet aşkına
grubun diğer üyeleri hafta sonu rehavitini atıyor ahmetmordağ
mes... soracağım hodja'ya fethiyede otel işini, plan biraz belirginleşsin de çünkü marmariste kahvaltı falan deniyor, eğer öyle olursa, fethiyeye gidişimiz nasıl olacak, şu an tam belirgin değil anladığım kadarıyla
Yürekten verilenler, yürekler alır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)