MT osmaniye-Kadirli (Kırmıtlı Yalıçapkınları Festivali ve Kırmıtlı Kuş Cenneti) gezi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
@airman Çok güzel fotoğraflar. Yağmur'a yakalanmanız kötü olmuş. Biz Mersin tarafındaydık hava çok güzeldi. Paylaşım için teşekkürler.
Görüşmek üzere. Yolunuz açık olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
yazı getirmişsiniz
-
güzel gezi festival cilası olmuş ben bu hafta tembel oldum ve evden çıkmadım görüşmek üzere
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
Güzel gezmişsiniz abi. Yağmura yakalanmanız kötü olmuş ama. Osmaniye'ye selamlar.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
güsl olmuş...resimlerde çook hoş
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
Makine,İskenderunlu,Ahmetnr,Salton,Vodka
hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Sagolun
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
-
Paylaşım için çok teşekkürler.Güzel gezi olmuş...
-
Gaziantep İl Temsilcisi
vayy guzel gezi fotolar fazla olsaydı iyi olurdu osmanıye artık boş durmaz ne dersin airman osmanıye MT ye selamlar
-
manzaralar mukemmel paylasım ıcın tesekurler
-
abi gezi cok güzel olmus burada halimi bir görsen çatladım resmen sizi resimlerden görmek bile cok güzel.haa bu arada yeni arkadaslar var sanırım onları yazmamıssın kimlerdir die... savası gördüm ya daha ölmem heheeee
kendine iyi bak abicim erzurumdan sevgiler saygılar
-
güzel bi gezi olmus osmaniye mt güzel geziler düzenliyor paylaşım için tesekkürler
-
vay abime bak yaaaa olum reşit napacaz biz yavvvv .valla kudurdum fotoları görünce bizim memlekete yaz çoktann gelmiş .biz burda hala buz üstünde motosiklet kullanıyoruz az kaldı azzzzzzzz reşitle araanıza katılacağız işallah
abi fotolar süper eline sağlık .
-
Hayati
Aydemir
Yıldırım_007
deer_152
hepinize selam ve sevgiler.geziye bekleriz.
Ressam_01 çatlayın orada
Clawman ne işin var Konyada satanist kılıklı. sizin şeyiniz donsun (akünüz)
biz burada yılda 365 gün motora biniyoruz.
Hepinize selamlar,sevgiler
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler