Hasan abi yine süper bi gezi yapmışsın. Helal olsun valla biz bu hafta havalar kötü diye dişarı bile çıkamadık. İmreniyorum sana soğuk, kar, kış dinlemiyorsun.
Bu levhada baya garibime gitti
Demekki halen bez bağlayanlar varmış.
Hasan abi yine süper bi gezi yapmışsın. Helal olsun valla biz bu hafta havalar kötü diye dişarı bile çıkamadık. İmreniyorum sana soğuk, kar, kış dinlemiyorsun.
Bu levhada baya garibime gitti
Demekki halen bez bağlayanlar varmış.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Hasan Abi ne yorum yapalım ne diyelim üstüne.Ağzımın suyu aktı inan.Buradan 800 kmyidi Adana gelebilirmiim acaba
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
ADAŞ İzlediğim engüzel gezi raporu olmuş ellerine sağlık daha öncede tarsusa gittim şelaleden başka bir yeri bilmediğimiz için pek gezmiş sayılmadık bir pazarını bize ayırırsan HATAY MT olarak seni ziyaret etmeyi istiyoruz .herşey için teşekkürler.selamlar
Ellerinize yüreğinize sağlık.Paylaşımın böylesine, daha güzel sözler yazmak isterdim.Çok teşekkürler...
@a vagrant Teşekkürler. Motorla gezmek ayrı bir güzel.
@SaLToN Teşekkürler. Malesef şamanizm özelliği gösteren çok şey yapılmakta. Yedi taş dizme, bez bağlama, mum yakma bunlar müslümanlıkta yok. Bu tarz cahilce yaklaşımlar yüzünden mekan da zarar görmekte.
@sahinbirinci Sağolasın. Her zaman beklerim. Festival de oradayız inşallah görüşürüz.
@hasancolakefe Beklerim Hasan bey. Bir organizasyon yapalım seve seve yardımcı olurum.
@hayati İlgin için teşekkürler. Sağolasın.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Sayenizde yerimizden kalkmadan heryeri görüyoruz ,
Çok fazla Tarsus 'u bilmezdim , şimdiki turistik gezi planlarimiza ekledik .
Saygilar Sevgiler
valla hasan hiç boş durmuyon yaw gezi süper olmuş resimlere bayıldım yoldayım adanaya geliyorum gelince arıcam seni paylaşımın için sağol nehir kenarında birer çay içeriz artık.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
@starblazer Teşekkürler.
@ümmetperkitan Beklerim Ümmet abi. Telefon aç buluşuruz bir aksilik olmazsa.
maaşallah iyi gezmişsin gene bu enerjiyi nereden buluyorsun varsa bir sırrı bizede açıklarmısın. Seni yaz aylarında düşünemiyorum artık iş çıkışı akşamları dağda hergün farklı yerlerde kamp kurup işe öyle gelirsin
@mkose Sanırım öyle olacak gibi. Gezmeyi, yeni yerler görmeyi, birşeyler öğrenmeyi çok severim. Bunun verdiği heyecanla yorgunluk falan bilmiyorum. Birde işin içinde motosiklet olunca ip kopuyor
Elinize kolunuza sağlık. Dolu dolu bir gezi olmuş. Bir güne bu kadar aktivite sığdırmak harika. En yakın zamanda Tarsus'a görmek isterim.
Güzel bir anlatım olmuş. Ellerine emeğine sağlık. Teşekkürler...
Keşke 50000 karakter doldu diye kırpmasaydın.
Ben mesaj karakteri dolunca hemen artından topic'e cevap olarak devam ediyorum Demokraside çareler tükenmez
Okan ACAR
@rochas Teşekkürler. Mutlaka gez.
@Carcharoth Bende teşekkür ederim. 50090 karakter olmuştu. Birkaç kelime çıkartıp sınıra getirdim. Ama daha fazla olan olursa elbet 2. bir topicle devam ederim.
Görüşmek üzere.
abi mükemmel bir gezi ve akabinde mükemmel bir yazı olmuş ellerine sağlık...
ben burda buyıl üçgündür motora binmeye başladım evden işe gelinceye kadar soğuk iliklerime işliyo hava yağmurlu hatta bazen kar bile yağdığı oluyo inşallah burdada havalar kısa zamanda düzelir de bende gezerim sizin gibi
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
@vasox Sağolasın Murat. Özledik senide. buluşalım bir ara.
@@hmedim Teşekkürler. Soğukta zor oluyor özellikle yeterli ekipmanın yoksa. En kısa zamanda havaların düzelmesi dileğimle.
Görüşmek üzere.
eminimki gezdikçe insanın ufkunun ne kadar geliştiğinin farkındasınızdır.kültür varlıklarımızı koruyalım,onlar bizi ve bizden öncekileri geleceğe taşıyacak.makineye teşekkürler,iyi ve mutlu geziler.
@klimac Evet aynı duyguları bende paylaşıyorum. Kültür varlıklarından haberi olmayan ve gününü boş geçiren o kadar çok insan varki. Buraları tanıtarak insanlara birşeyler vermeye çalışıyoruz. İnşallah tüm ülkemi gezmek istiyorum. Allah nasip ederse gerçekleştireceğim.
Görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)