Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

24.03.2007 Makine'nin Tarsus Gezisi

Motovento
    REKLAM ALANI
    SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Hasan abi yine süper bi gezi yapmışsın. Helal olsun valla biz bu hafta havalar kötü diye dişarı bile çıkamadık. İmreniyorum sana soğuk, kar, kış dinlemiyorsun.
    Bu levhada baya garibime gitti
    Demekki halen bez bağlayanlar varmış.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Hasan Abi ne yorum yapalım ne diyelim üstüne.Ağzımın suyu aktı inan.Buradan 800 kmyidi Adana gelebilirmiim acaba
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Motosikleti
    Yamaha FJR 1300+200 cc Kros+180 cc ATV YAMAHA XT 3
    ADAŞ İzlediğim engüzel gezi raporu olmuş ellerine sağlık daha öncede tarsusa gittim şelaleden başka bir yeri bilmediğimiz için pek gezmiş sayılmadık bir pazarını bize ayırırsan HATAY MT olarak seni ziyaret etmeyi istiyoruz .herşey için teşekkürler.selamlar

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    Ellerinize yüreğinize sağlık.Paylaşımın böylesine, daha güzel sözler yazmak isterdim.Çok teşekkürler...

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @a vagrant Teşekkürler. Motorla gezmek ayrı bir güzel.

@SaLToN Teşekkürler. Malesef şamanizm özelliği gösteren çok şey yapılmakta. Yedi taş dizme, bez bağlama, mum yakma bunlar müslümanlıkta yok. Bu tarz cahilce yaklaşımlar yüzünden mekan da zarar görmekte.

@sahinbirinci Sağolasın. Her zaman beklerim. Festival de oradayız inşallah görüşürüz.

@hasancolakefe Beklerim Hasan bey. Bir organizasyon yapalım seve seve yardımcı olurum.

@hayati İlgin için teşekkürler. Sağolasın.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

starblazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yoktur

Ayaginiza saglık

Sayenizde yerimizden kalkmadan heryeri görüyoruz ,
    Çok fazla Tarsus 'u bilmezdim , şimdiki turistik gezi planlarimiza ekledik .
    Saygilar Sevgiler

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    valla hasan hiç boş durmuyon yaw gezi süper olmuş resimlere bayıldım yoldayım adanaya geliyorum gelince arıcam seni paylaşımın için sağol nehir kenarında birer çay içeriz artık.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Motosikleti
    @starblazer Teşekkürler.

@ümmetperkitan Beklerim Ümmet abi. Telefon aç buluşuruz bir aksilik olmazsa.

mkose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun zs 200
    maaşallah iyi gezmişsin gene bu enerjiyi nereden buluyorsun varsa bir sırrı bizede açıklarmısın. Seni yaz aylarında düşünemiyorum artık iş çıkışı akşamları dağda hergün farklı yerlerde kamp kurup işe öyle gelirsin

Motosikleti
    @mkose Sanırım öyle olacak gibi. Gezmeyi, yeni yerler görmeyi, birşeyler öğrenmeyi çok severim. Bunun verdiği heyecanla yorgunluk falan bilmiyorum. Birde işin içinde motosiklet olunca ip kopuyor

rochas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250
    Elinize kolunuza sağlık. Dolu dolu bir gezi olmuş. Bir güne bu kadar aktivite sığdırmak harika. En yakın zamanda Tarsus'a görmek isterim.

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Güzel bir anlatım olmuş. Ellerine emeğine sağlık. Teşekkürler...
    Keşke 50000 karakter doldu diye kırpmasaydın.
    Ben mesaj karakteri dolunca hemen artından topic'e cevap olarak devam ediyorum Demokraside çareler tükenmez
    Okan ACAR

Motosikleti
    @rochas Teşekkürler. Mutlaka gez.

@Carcharoth Bende teşekkür ederim. 50090 karakter olmuştu. Birkaç kelime çıkartıp sınıra getirdim. Ama daha fazla olan olursa elbet 2. bir topicle devam ederim.

Görüşmek üzere.

vasox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abii güzel gezi olmuş fotolar süpeerrr..

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    abi mükemmel bir gezi ve akabinde mükemmel bir yazı olmuş ellerine sağlık...

ben burda buyıl üçgündür motora binmeye başladım evden işe gelinceye kadar soğuk iliklerime işliyo hava yağmurlu hatta bazen kar bile yağdığı oluyo inşallah burdada havalar kısa zamanda düzelir de bende gezerim sizin gibi
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

Motosikleti
    @vasox Sağolasın Murat. Özledik senide. buluşalım bir ara.

@@hmedim Teşekkürler. Soğukta zor oluyor özellikle yeterli ekipmanın yoksa. En kısa zamanda havaların düzelmesi dileğimle.

Görüşmek üzere.

Motosikleti
    BMW F 650
    eminimki gezdikçe insanın ufkunun ne kadar geliştiğinin farkındasınızdır.kültür varlıklarımızı koruyalım,onlar bizi ve bizden öncekileri geleceğe taşıyacak.makineye teşekkürler,iyi ve mutlu geziler.

Motosikleti
    @klimac Evet aynı duyguları bende paylaşıyorum. Kültür varlıklarından haberi olmayan ve gününü boş geçiren o kadar çok insan varki. Buraları tanıtarak insanlara birşeyler vermeye çalışıyoruz. İnşallah tüm ülkemi gezmek istiyorum. Allah nasip ederse gerçekleştireceğim.

Görüşmek üzere.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler