[MT Adana] 18.03.2007 / Gülek Kalesi - Namrun Kalesi Gezisi
-
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
Yine güzel bir gezi yapmışsınız, tebrik ederim arkadaşlar. Malesef bu hafta sizlerle olamadım.
Paylaşım için teşekkürler. En kısa zamanda görüşmek üzere.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
Süper Moderatör (BBRR)
hasan kardeşim yine gayet güzel bir pazar olmuş ...ee tabi bizde egenin tozunu attırdık ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Hasan kardeş sen bu gezi işini çözdündün artık çukurova bölgesi gezilecek yerleri dendiğinde seni adres göstermek gerek artık, elinize sağlık süper gezi yapmışsınız hele bu işin pirzola kısmı yokmu o beni bitiriyor afiyet olssun sizlere motorum ve ben sizlerle olmasam bile yüreğim sizlerle bundan emin olun. hoşçakalın birdahaki gezi yazınızda buluşmak dileğiyle.
-
-
-
gezi çok güzeldi katılan tüm arkadaşlara teşekkür ama hasan beni kötü yakalamış tam bir paparazzi yayınlamaması için elimden geleni yaptım ama nafile neyse gezinin nekadar eğlenceli geçtiği her kareden belli "tüm herkese" selamlar
-
abilermiz yine gezmiş
erhan abiyide uzun zaman sonra görmek güzell
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
-
wodka adlı üyeden alıntı
erhan abiyide uzun zaman sonra görmek güzell
biz vardık da sen yine yoktun be berker. motor yoksa artçılık var......
-
ADAŞ Pazarlar boş geçmemiş dur durak yok size kartallar yüksek uçar deyip torosların dağını bayırını gezmişşiniz yüreğinize sağlık.senin mavi şimşek stabilize yollara gitmem diyormu.selamlar
-
Gaziantep İl Temsilcisi
hasan yıne adana MT coşmuş helal sıze fotolarda harıka gercek tende umarım yolunuz hep böyle acık olau adana mt ye sevgiler
-
yine bol fotoğraflı bol manzaralı bol kolestrollü bir gezi tebrikler.muğla mt den selamlar
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Elinize sağlık bol fotoğraflı ve güzel bir gezi olmuş.
-
@hasancolakefe Teşekkürler Hasan Bey. Ağır stabilizede (keskin taş ve çok oynak zemin) özellikle yokuşta diyor abi.
@AYDEMİR Teşekkürler. İnşallah bizde öyle diliyoruz Allah'tan.
@sahinbirinci Aynen öyle bol kolesterol. Adana'dan sevgiler.
@cem01 Sende gelecektin Cem. Özlettin kendini.
-
-
Gerçekten gezi dediğin böyle olur dedirtti bravo süper gezi olmuş
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
çok güzel bi gezi olmuş ayaklarınıza,motorlarınıza sağlık bende gelmek istedim. Bir türlü kısmet olmadı.Öteki gezilere işallah HasAn abi,Erhan abi,Naci hocama slm
-
muhtesem bir gezi olmus..
paylastiginiz icin de tesekkurler..
Shakulin
-
Teşekkürler arkadaşlar. Gerçekten çok güzel bir gezi oldu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler