evet gerçekten cok güzel bir gezi oldu.. katılan tüm arkadaşların emeklerine sağlık.... Yine görüşmek dilegiyle.. selamlar..
evet gerçekten cok güzel bir gezi oldu.. katılan tüm arkadaşların emeklerine sağlık.... Yine görüşmek dilegiyle.. selamlar..
[B]Gönlünüzün istediği yere dogru TAM GAZ.. :cat: [/B]
kültürel geziler yapmanız benim çok hoşuma gidiyor oralara gitmedende olsa,fotoğraflar ne kadar güzel olduğunu belli ediyor...TEBRİKLER
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
yine adana mt gösterdi karizmasını cengiz abii senide gezide gördüm yaa artık ölsemde gam yemem
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
abi çok güzel bir gezi olmuş bu sefer güzel bir kale bulmuşsun kendine .her kale gibi bununda manzarası harıka .ne diyim içim gitti ya memleketim işte heryeri güzel.biz konyalarda dümdüz ovada gezmeye çalışalım siz yeşillikler içinde dolaşın bakalım neyse hele bir yaz gelsin ahh ahhhhhh
Selam arkadaşlar.
Son ana kadar geziye katılma ihtimalime nazar değmesin diye geliyorum yada gelmiyorum diye belirtemedim. Ancak olmadı. Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. Herkesin emeğine sağlık. İnşallah başka gezilere.
Veyis hocam, Erhan kardeşim. Gelmeyi inan o kadar istedim ki. Hatta saat 10 civarı hanım çoluk çocuk yola bile düşecektik peşinizden. Ama işlerimiz müsade etmedi.
Çarşamba günü, 18 Mart Çanakkale Anma Günü de sebebiyle, geçen hafta yapılamayan T.H.M. solo konserine hepinizi beklerim. Türküler;
Çanakkale İçinde.
Eledim eledim höylük eledim.
İzmirin kavakları
Yarim istanbulu mesken mi tuttu.
Acem kızı
Neredesin sen
Ormancı
Bodrum hakimi
Cemalim
Gemilerde talim var
Vardar Ovası
Kırmızı gül Demet demek
Zalım poyraz gıcım gıcım gıcılar
İsteklerinizi bekliyorum
Adana MT yaz,kış,yagmur kar dinlemiyor
Gezi harika,fotograflar ise süper arkadaşLar.
Cup motorLu arkadaşı ise ayriyetten tebrik ediyorum,o yolu cup motorla gitmek cesaret ister helal valla
CeNgiz abi WeLcome To ReaL worLd aGaiN
Hasancım sana da afiyet oLsun güzeL kardeşim
Born To Be wild,Live to Ride...
@BeYfa Teşekkürler bizde bu tarz gezilerden yanayız. Hem yeni yerler görüp bilgimize bilgi katıyor bunu yaparken de motosiklet sürme keyfini tadıyoruz. İkisi bir arada çok güzel oluyor.
@clawman Sağolasın. Konya'ya da gelicez inşallah.
@JaNTi Sağol Birkan. Gel beraber yiyelim
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Yine güzel bir gezi,sanal da olsa bizler de gezmiş oluyoruz.katılımcı olabilsem daha da güzel olacak ama . bana göre bu tip gezilerin ,özellikle de ören yerleri gezilerinin,motora karşı çıkan ana,baba,eş ve bilimum akaraba-ı talukatı yumuşatması açısından da yaraı var. karşı duruş sergileyenler bu gezilere bir göz attırılabilirse motorcuların da serseri olmadığı, ve enetellektül (entel değil) düzeylerinin oldukça sağlam olduğu düşüncesi ile karşı duruşlar yumuşatılabilir diye düşünüyorum .
@agokce Evet doğru bir düşünce. Motosiklet keyfi sadece motora bin git yemek ye veya hız yap evine dön demek değildir. Motosikletten keyf alırken bu zaman içerisinde de kişiye bilgi katacak kültürel çalışmalarda yapmak gereklidir. Bu tarz geziler yapmayı her zaman önermekteyim.
Görüşmek üzere.
aleykümselam sezerybr. Herzaman bekleriz ve tüm gezilerde birlikte olmak isteriz. Bu arada Tolga hocam, Çarşamba toplantımızı Çanakkale vesilesi ile bir şölene çevirirsen biz de çok mutlu oluruz. Mutlaka bekliyoruz. Selamlar.
Not: Pazar sabahı son ana kadar gözümüz yollardaydı Tolga hocam. Motoru çabuk tamir et...
@teknikhoca Evet Tolga hocam Çarşamba günü bekliyoruz. O listedekileride alalım lütfen
çok hoş bi gezi olmuş gerçekten
öncelikle şunu söylemeliyim bu gezideki arkadaşlar çok tecrübeli
sizlerden bilgi almak istiyorum
kanuni cup modelleri arasında seçim yapmam gerek
daha doğrusu kanuni nasıldır özellikle mehmet kardeşime yöneltiyorum sorularımı
alite-100 ve tigrina-100 arasında kaldım ne dersiniz kullanıcı olarak alınabilnir bi motor mu
birde 100 cc motorları b ehliyeti ile kullanılabilir deniyor. kanunini elite 110 modelide var çok soru var kafamda artık bi motor almak istiyorum.yardımcı olursanızın sevinirim birde kanuni çin değil diye biliyorum
geziniz süper olmuş selametle
muhammet burul erzurum
abi yine cok güzel bir gezi yapmıssınız elleerinize saglık benim de olmam gerekiyordu ama neyse: yaza artık
@ressam_01 Yaz ayı gelsinde sizin dediğiniz yerlere de gidelim inşallah.
Görüşmek üzere.
Ressam01 arkadaşım her zaman bekleriz. Gezilerimiz çok şükür uyum içerinde ve görsel/kültürel/midesel zevklerimizi tatmin edecek şekilde geçiyor. Senin gibi arkadaşlarımızı aramızda görmekten de herzaman mutlu oluruz. Selamlar. Airman'a ve sizin oraya geldiğimizde tanıştığımız diğer arkadaşlara da selamlar.
Resmen fotoroman gibi bir paylaşım, elinize sağlık.
Babaaaa Çengisss abiii yaw gelmek için benim gitmemi mi bekledin. güzel gezi arkadaşlar motorlarınıza ve ellerinize sağlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)