çanakkale mt ye çok teşekkürler
çok kalabalıktı fakat süper geziydi,çanakkale mt kısmetse daha boş bir zamanda yine gelelim biz.
daha resim vardı nerede onlar sebahattin hocam hani giderkende çekmiştin ya telefonla eklede bakalım şunlara saygılar
çanakkale mt ye çok teşekkürler
çok kalabalıktı fakat süper geziydi,çanakkale mt kısmetse daha boş bir zamanda yine gelelim biz.
daha resim vardı nerede onlar sebahattin hocam hani giderkende çekmiştin ya telefonla eklede bakalım şunlara saygılar
::tutkuy::
-----süper------- 3 sene sonra anca yetişirim 18 mart An malarına (yaş gereği:D) süper gezi olmuş kaza yapan arkadaşlara tekrardan gezmiş olsun
paylaşım için tşk. böyle anlamlı bir olay için bir araya gelmek bile gezinin anlam ve önemini anlatmaya yetiyor.....
Fotoğraflar için teşekkürler.Çeşitli sebeplerden dolayı çok istememe rağmen bu sefer aranızda olamadım,seneye inşallah...
Şehitlerimizin ruhu şad olsun.
Gezide çekilen burda olmayan resimlerden bir kaç tanede benden
Çanakkale Şehitleri Anma gezisi Gelibolu yarımadası 57. Alay Şehitliğ yoluna koyularak başladı.
57. Alay şehitliğinde
57. Alay Şehitliğindeki şehitlerimizin mezar taşları. Burda Tüm Türkiyeden Her Vilayetten Şehidimizin anıt mezarı yer almaktadır. Hepsini görüntülemek mümkün değil. Sadece seçtiklerimizi görüntüleyebildik.
Ruhları şad olsun
Conk bayırı şehitliğine gidiş
Conk bayırı şehitliğine gidiş. Trafik sıkışık
216 rakımlı tepe incelemeleri
216 rakımlı tepeden Kabatepe Merkezine kaçış
Erhanın en Gurur dolu anı Conk bayırı 216 Rakımlı Tepe çıkartması
Benim haşin duruşum
Erturul koyu tabyalarından bir Türk Topları
Seddülbahir köylülerinin bize ikram ettiği Köy Hayırı Pilavı. Karnımızı doyurdular. Allah kabul etsin.Şehitlerimizin ruhu için.
Dönüşe son hazırlıklar Yakıt ikmali
Ertuğrul koyu Türk siperleri. Yahya çavuş bu siperlerden Düşmanı Püskürttü.
Seyit Onbaşı Anıtı
Namazgah Tabyaları
Namazgah Tabyaları
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
selam gezi güzel di ama şugezilerede politikayı karıştırmasalar cok daha iyi olacaktı ama neyazıkki burdada kendilerini göstermeyi başardılar onlara benden diyecek teklaf var oda hepsine lanet olsun
Şehitlerimizin ruhları şad olsun, henüz yeni motorumu almadığımdan geziye katılamadım ama bu güzel resimler üzüntümü hafifletti.Paylaşımınız için teşekkürler.
4 senesini çanakkalede geçirmiş o şehre aşık biri olarak fotoğrafları o kalabalığı görünce dahada derin bir üzüntü yaşadım geziye katılamadığım için.
çanakkale mt ye tüm destekleri için teşekküler.
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
ThE LaSt SaMuRaİ
sevgili necdet abicim öncelikle seni uykusuz bıraktığım için üzgüm.seninle tanışmak büyük zevkti.umarım yollarımız bidaha kesişir.ama söz bidahakine ağaç falan kesmiyecem
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
yok yaşamadık.
buralara gelirseniz haberim olsun. msn adresim faruksevim59@hotmail.com
tel:0544 465 59 64
kendinize iyi bakın tekrar görüşmek üzere.
::tutkuy::
oo necdet abicim..senin fotolarıda şimdi gördüm vallaha,,gerçekten tüylerim diken diken oldu,,ayrı bir büyüsü ayrı bir güzelliği var çanakkalenin..
paylaşım için teşekkürler..
manisaya yolun düşerse,,mutlaka ama mutlaka haberimiz olsun..seni ağırlamaktan şeref duyarız..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
geziye katılamadığım için üzgünüm ama 17 mart günü ç.kaledeydin işim vardı hava değişiminden dönüp acemi birliğime gittim dağıtm kağıdını alıp saat 12:30 otobüsüyle izmire döndüm giderken beş motosikletli küçük bir gurup görmüştüm tabbi saat 06:45 ti ç.kaleden dönerken baya bikalabalık okadar motosikleti bir arada görmedim ayvalıkta bidiğim otobüs zorunlu mola verdi benim otobüsümün mola verdiği yerdeki opet istasyonunda kalabalık bir gurup tüm ikmallarını tamamlayıp gidiyordu o gurup izmir mt'denmidi acaba
acemiyken şehitlik gezisine gitmiştim 57.ci alay şehiliğini bende ziyaret
etmiştim güzel geziydi
hem eğlenceli hem anlamlı bir görevi yerine getirdik...ALLAH nicesini nasip etsin,tüm mt ailesine selamlar.
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
kesinlikle orda olmak çok anlamlı ve eğlenceliydi tabi birtakım olaylar dışında
öernek trafik ulaşım zorluğu.
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
harika bir gezi olmuş... Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
bu şeref bana ait olacak inşallah haziran yada ağustosta geçen seneki gibi ege akdeniz turuma çıkacam inşallah birkaç arkadaşla ozaman en geç görüşürüz ama lütfen otel olarak en az çanakkaledeki gibi olsun kalite olarak
yoksa gelmem neyse en azından temizdi otel sahibide hoşuma gitti sizden para isteyişi süperdi birtek dövmesi kaldı yaw
söz vermene gerek yok aynı otelde kalırmıyım birdahaki sefere hatta aynı ilçede bile kalmam okadar mesafe şart senin horlamanı duymamak için
cemilcim nerelerdesin kendini iyice özlettirdin
geziniz çok güzel olmuş gerçekten. o topraklara basmaya bile kıyamamanın ne demek olduğunu bilirim.hassasiyet ve sağduyunun öne çıktığı kesinlikle görmeye değecek yerler... bir de sitemizin bu anlamlı geziye imza attığını görebilmek onurlandırdı gerçekten.
kaza yapan arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum...
Ülkemize sahip çıkalım...
sevgiler
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
millet resimler şahane yahu tüh yine alemi kaçırdım birdaha yakanızdayım
Rüzgar gibi geçti
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)