güzel paylaşım olmuş nasip bidahakine inşallah
güzel paylaşım olmuş nasip bidahakine inşallah
[B]All this pain is an illusion[/B]
Öncelikle kaza haberlerine çok üzüldüm,
Hepsine acil şifalar diliyorum,
Çok gitmek istediğim bir geziyidi ancak müsait olamadım,Gidenlerin ayağına sağlık,İnşallah 30 ağustosta tekrar gidilir...
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
Arkadaşlar selamlar
Gerçekten çok güzel ve bir o kadar da yorucu bir geziydi. Hala bacaklarımı hissetmiyorum 30 senelik Çanakkaleliyim böyle kalabalık görmedim. Keşke akşam da kalsaydınız çok güzel anbiyanslar oldu Her bayramda olduğu gibi bu 18 Mart da da fener alayından sonra konvoy yaptık 100 motor falan vardı.Konvoydan sonra truva atının önünde parantez yapıp havai fişek gösterisini izledik.
Erhanla yine gelmenizi bekliyoruz. Sevgiler Tolga
ThE LaSt SaMuRaİ
arkadaşlar ellerinize sağlık...Hepinizi tanıdığım ve gezide birlikte olduğum için çok şanslıyım..neclet abi baştan sana kızdık erken yola çıkıyosun gezelim die ama en akıllımız sen çıktın..ben böyle kalabalık görmedim erhen kardeşlerle en son çay içtiğimde eceabatta sat 16.40 idi.sabah 7.40 geziye başladımızı düşünürsek....biz bide akşam saat 20.00 de çanakkallede fener alayına katıldıdık yani pert olduk..inanın daha yeni uyandım.. ama hala yorgunum.haaaa bu arada erhan kardeşin geziyle ilgili çektiği artistlik fotoğrafları yayınlamamış onlarıda bizahmet yayınlarsa çok mennun olacam bu arada hepinizi beklerim ama ne olur gelmeden önce salam organizasyon ve uyum ...bu sene çok zorluklar yaşadık..ricam yapılan org.uyulması tlf 05056539692 saygılar efem
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun... çok güzel bir gezi olmuş , tekerlerinize sağlık. seneye bende gelicem inşallah.
Dorado V5
oncelıkle kaza yapan arkadaslara gesmıs olsun ve acıl sıfalar dılerım.bu gezıye katılamayan bızler ıcın bu guzel fotografları ceken ve o gunu bu fotograflarla bıze yasatan arkadaslara cok tessekur ederım.gercekten cok gıtmek ıstedıgım bır yer canakkale ve sehıtlık ınsallah boyle bır gezıde bana nasıp eder rabbım dıyerek paylasımınız ıcın cok tessekur ederım arkadaslar
nejdetçim ellerine emeklerine sağlık ben 1 hafta önce gittiğim için sizlerle olamadım .zaten başka bölgedeydim yetişme şansımda yoktu.ama sizin geziniz amacına ulaşmış hepinize sonsuz teşekkürler biz gelemeyenlere yaşattığınız bu coşku için allaha emanet olun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
of sahane bi gezi ve ziyaret olmus..
insallah sonrakine ben de katilirim..
herkese selam sevgi..
Shakulin
bende gidemedim stüdyoda motosiklet'ci şarkımızın vokalleri okudu giden arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz motosiklet'ciyi temsil ettiler sağolsunlar ayaklarına gönüllerine sağlık yalnız kaza haberleri canımızı acıttı işte hayatın içinde herşey var! keşke olmasaydı çok üzgünüm ...
erhan'cım resim bekliyoruz bari şu kaza modundan çıkalım
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
ya bende gittim fakat giderken 5 motor daha sonra solo takılmak zorunda kaldık zannediyorum benden neyse yinede güzeldi ( şanslıyım ilk gezim çanakale oldu )
he he bu saçlar boşuna beyazlamıyor yavaş yavaş ben birde çok kötü uydum geziye çıkmadan yani başlamadan yoruldum oraları geçen senede gezmiştim bu senede nasip oldu allaha şükür önümüzdeki 10senede nasip olur inşallah her sene daha düzenli bir organizasyonla buluşuruz çanakkalede
çokk gzll ben gıdemedım cokk üzüldümm
fotograflar çok güzel, çok anlamlı.
şehitlerimize rahmet olsun.
paylaştığınız için teşekkürler.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
nekadar da gelemediysekte resimlerle bizi oralara götürdünüz emeginize sağlık
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Gerçekten güzel bir gezi olmuş.
paylaştığınız için teşekkürler harika fotograflar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)