planlarımızı muğla mt ye yazalım.ben hava durumunu yazacağım oraya
planlarımızı muğla mt ye yazalım.ben hava durumunu yazacağım oraya
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
ne güzel gidiyordu havalar...küresel ısınma felan...aha işte mevsim normallerine döndü...burada günlerdir fırtına ve yağış hakim bu duurmda bu pazar pencereden bakıcaz anlaşılan
Motosiklet aşkına
emeğinize tekerinize sağlık süper bir gezi olmuş hele fotoromanlara bayıldım...))) valla gıptayla izliyoruz olanları,darısı çok daha güzel gezilere..tabi hep birlikte gidersek çok daha mutlu olucam.ama değerlendirmenize sevindim.sevgilerimle
ilginize teşekkür ederiz mugla mt adına ... fotoromanların devamı gelcek dimi mes abi bu arada bende bostancılıyım bostancıya selamlar oralarıda cok ozledim beehh ....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
tek kelime ile super olmus
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
çok teşekkürler arkadaşlar.NE YAPIYORSAK SİZİN İÇİN YAPIYORUZ Saygılar sevgiler
Motosiklet aşkına
Mehmetomurcalı şükür kavuşturana nihayet ortaya çıktın Bodrum'dan selam ve sevgiler yolluyoruz
Motosiklet aşkına
savin , umarım bir gün sizi de aramızda görürüz
Arkadaşlar gezi çok güzel oLmuş ayaklarınıza saglık , heleki o foto seslendirmeleri bomba :D paylaşım için teşekkürler...
eyvallah sağolasın kardeş adana mt ye selamlar
ne yazık ki bu hafta hava muhalefeti yüzünden gezi yapamayacağız.Tiryakileri bir hafta dinlendireceğiz.İnşllh gelecek hafta yeni maceralarımızı okursunuz
Motosiklet aşkına
mes abi bu sefer başkasını makaraya alın.yaklaşık 1000 görüntüleme var karizmayı çizdik iyice benide dinlendirin.gerçi ben illaki garip bir poz veriyorum ya hayırlısı.önceden sitede çıkan gezileri arkadaşlara link atardım.şimdi utanıyorum
abi hayırdır bu haftada beygirlere sarmışsın.geçen haftaki ineği mangalladınızmı ne oldu diye sıkıştırıyorlar
ArkadaŞlar Ben Buraya Yenİ Takilmaya BaŞladim, Şu Organİzasyonlardan İnsanlari Nasil Haberdar Edİyorsunuz? Yanİ Ben De Sİzlerle Takilmak İstesem Nasil Olur?
Şahin kardeş ne zaman dönuyorsun ozledık ben artık burdayım tamam...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)