Gittiğimiz yere akutçular bide tırmanma duvarı koymuşlar ama o gün at binme merakımızdan tırmanma duvarı başka bir güne kaldı
Çaycıbaşı selim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
valla bu resimler, fırından yeni çıkmış, çıtır ekmek gibi oldu barış. sağol.
Yürekten verilenler, yürekler alır...
17.18.mart marmaris gezisinde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
sarın sarın bana intikamım acı olacak haberiniz olsun
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
sahin dostum bu seferde beygir mi ehuehuehee harikasın bee gezi mükemmmlee olmus ellerinize emeginize saglık bende oralarda olasaydm keske
ressam sorma ya...gelecek haftaki gezimizde umarım hayvanlar alemine yer vermeyiz.yoksa 23 yılda yaptığımız karizmayı ve ambiyansı sanal alemde yitirecğiz
şahinimiz birincimiz sana takılmayacağızda kime takılacağız (gazzzzzzz).
biz şu anda tüm "bodrum mt" ekran başında hafta sonu planını yapıyoruz, bodruma ayak bastı parası bir seferlik her üyeden sadece $500 alınacaktır. yanlış anlaşılmasın para bizim cebe değil "bodrum kalkındırma vakfı" içindir. not: teberrular karşılığı makbuz verilir.
yersen
xeyna bittin sen...benle kafa bulacak mt liyi daha ansından doğmadı bundan sonra hazırla kendini....kılıcımı çektimm
Ahmet'in klavyesini kullanıyorum.Mes ben
Bunlar da benim makinadan
resimlerin devamı (sıkmıyorum değil mi)
bu gezilik bu kadar.
Yeni fotoğraflar için teşekkürler Ahmet abi Çok güzel bir geziydi...
anaaa bu kadar ugras bu kadar resim valla helal olsun atanlarada gezenlerede iyi yerler valla Kıymetini bilin oraların. Bizleri içinde bol bol gezin...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
herkes için teker teker tanıtıyoruz muğlayı ve ilçelerini.birazda biz tuz biber ekliyoruz.sonuçta bol çeşnili sohbetlerimiz oluyor.tüm gezi yazılarımızı görmek isterseniz mt il grupkarından muğla mt nin ilk sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
biz taş olsa yeriz .siz olun yeter ahmet abi.
bu arada hep kendi aramızda yazışıyoruz.4-5 kişi yorum yazmış bizim haricimizde. BBRR yakında geyik yapıyorsunuz diye kilitler burayı
arkadaşlar burası felaket her yer uçuyor hava durumuda yağış var diyor ne etcez fikri olan varmı ben dışarıya bile çıkmıyorum badem wc için çıkıyor üzerine ağırlık bağlıyoruz uçmasın diye meloş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)