[MT Bolu] 16-17.03.2007 / Ümmet Perkitan'a Misafirperverliği
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Walla Ümmet abi Bravo
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
-
sizin misafirperverliğinizi biliyoruz zaten abant gezisinden bolu mt
heyy gidi ümmet abim beaa bigün ordasın birgün burda
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
Resimler güzel......Paylaşım için teşekkür .....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Ümmet abi yollarda her zaamanki gibi. Yolu açık olsun
-
Hımmm, Ümmet arkadaşıma yakışır misafirlik olmuş.
Havalar biraz daha ısınsın, Akçakoca'dan dolapçııı Ali ile Gerede yaylalarına gitmeyi planlıyoruz. Belki bize katılmayı düşünürsünüz, belki de bizi bu güzel yerleri gezmeye ikna edersiniz.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
@sereye Abi gezilerden haberimiz olsun yeter. Aksılık cıkmadıgı sürece Katılırız...
Konuyu Toplam 11 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
myheart, Starwars-14, alp_tunay, BeYfa, FutureShock, sereye, exile, LucasBishop, ArdaTugay, heyferhatbey
Konuyu Acalı Daha 20 Dk oldu Ne mutlu Bu Ümmet abiye
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
evt garajimiz olmayinca baskalarinin saatleri ne mecbur kaliyoruz. ummet abiyi tanimaktan gercekten cok mutlu olduk bolumt olarak ve bundan sonrada daha fazla gorusecegiz :D ,en son ummet abi ile msn de konustugumda ankara ya 30 km kaldi dedi su an ankara dadir. ummet abi mardin yolculugunda BOLUMT olarak iyi yolculuklar diliyoruz.
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
-
guzel bi etkinlik olmuş teşşekkurler myheart teşşekkurler Bolu MT
-
Ümmet ağbiye Bolu MT'ye saygılar sevgiler Sinop MT ..
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
Bolu Mt den de Sinop Mt ye Sevgi Ve Saygılar
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
ümmet abiyle faurda tanıştık deer_152 sayesinde abi yolun açık olsun bolu mt yede misafirperveliği ve sana gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkürler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
-
oh be nihayet yorum yapabiliyorum Myheart emeğine sağlık kardeşim ümmet abi seni de tanıdığıma cok memnun oldum yolun daima acık olsun tekrar görüşürüz inşallah
-
Ümmet abi seni mersinde de görmek isteriz
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
myheart kardeşimmmm niye beni rezil etmeye calısıyorsun??sabah okudum böyle bişi yazmıyordu aklına benim kolam mı geldi de değiştirdin sunumu???allah allah
SevCan'ı Gönülden...:wiinkk:
-
ümmet abimiz yazın bolu da çadırlı kamp yapacağını söyledi inşallah abimizle güzel maceralar yaşayacağız.
-
ümmet abim yolların açık..
soguk rüzgarlar senden uzak olsun..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler