Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Muğla mt 25.02.07 Köyceğiz turu

REKLAM ALANI
    lordskeldan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    havaşa başvurdum yarın sınav var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSXR 600 K7-CBF 150
    Alıntı xeyna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun, iyi diyorsun da bir şekilde bilinmeyen bir yolda, belki de hız yüzünden yaptığınız kazayı niye muğlaya yüklüyorsun tabii ki kötü bir deneyim yaşamışsınız, allah korumuş. tekrar geçmiş olsun ama yaşadığın şehirde böyle bir kaza geçirsen, orayı terk mi edeceksin. böyle bir talihsizlik için muğla'yı suçlama bence, sen üste para almadan bir kere daha gelmeyi dene, bak buraların keyfini hiç bir yerde bulamayacaksın emin ol
    başka ne denir ki
    [SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][I]with [COLOR="Blue"]Suzuki[/COLOR],own the racetrack![/I][/FONT]:cat:

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    eyüp bi göründün bi kayboldun senide bekliyoruz gezilerimize...muğla mt ailesi eminol aynı gün bağımlılık yapıyor
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Motosikleti
    GSXR 600 K7-CBF 150
    Şahin ben hep burdayım hatta pazar GSXR la sakardan yukarı doğru uzuyordum bi ara sana özelden mesaj attım ama cevap gelmedi neyse inşallah bi dahaki sefere
    [SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][I]with [COLOR="Blue"]Suzuki[/COLOR],own the racetrack![/I][/FONT]:cat:

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    Eyüp selam.Gel bu hafta takıl Muğla mt ye biz gidiyoruz
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    bi dönem yazamamıştım.o dönem sonrası güncelliğini yitirdiğinden yazamamış olabilirim çok üzgünüm.kasıt olmadığına emin ol. ustam bak haftaya bodrum tayfası gelecek senide bekleriz.hem bi affettirelim kendimizi

Motosikleti
    GSXR 600 K7-CBF 150
    selamlar.Önemli değil kardeşim.Bu hafta Ankara'da sınavım var inşallah bi dahakine belki 2 yada 3 CBF 150 ile gelebiliriz.

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    2 hafta sonra tekrar gezilere başlayacağız.bize durmak yok

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Bende Uludağda bunu kuru götürdüm,benden başka ehliyetli adam olmayınca.
    Bir daha ki sefere hacı bir arkadaş bulmak lazım.

Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    İhtiyar gel bu tarafa ıslata ıslata yeriz nevaleyi. Yiyemeyenler çatlasın.

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    ihtiyar abi gezi yazınızı okumuştum.bizim burada karın "k" sini göremiyoruz.buralara da bekleriz.can abi sen bi ıspartaya hemen var gel

Motosikleti
    sık dişini az kaldı
    çok hoş gerçekten beğendim

Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Alıntı lordskeldan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    havaşa başvurdum yarın sınav var
    selim, umarım başarılı olursun, iyi şanslar kardeşim
    Yürekten verilenler, yürekler alır...

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Alıntı turlabo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MuĞla Bu Hasret Ne Zaman Bİtecek?????
    PaylaŞim İÇİn TeŞekkÜrler
    havalar ısınınca diyeceğim turlabo ama benim askerlik var bizim lordskeldan,nmurataydın ile yolumuz muhakkak düşecektir izmire.nmurataydının yakınları,lordskeldanın kardeşi benimde sözlüm izmirde en yakın zamanda tanışmak dileklerimle

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...
    Alıntı xeyna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun, iyi diyorsun da bir şekilde bilinmeyen bir yolda, belki de hız yüzünden yaptığınız kazayı niye muğlaya yüklüyorsun tabii ki kötü bir deneyim yaşamışsınız, allah korumuş. tekrar geçmiş olsun ama yaşadığın şehirde böyle bir kaza geçirsen, orayı terk mi edeceksin. böyle bir talihsizlik için muğla'yı suçlama bence, sen üste para almadan bir kere daha gelmeyi dene, bak buraların keyfini hiç bir yerde bulamayacaksın emin ol

ya işin garıbı muglaya gelmeyı helede mılasa gelmeyı cok ıstıyordum ılk okul ögretmenım mılaslıda.......onu görecektım..ççismide YALÇIN AVCIOGLU...belki bı tanıyan cıkar.......ama gercektende o vıraj cok tehlıkelı.....bız kaza yaptın bızden sonra ıkı araba daha bıze gırecektı.....bıde gereklı önlemde yok..sadece ılerde vıraj oldguna daır bıtane tabela....nasıl bı vıraj ama.....özellıklede oraya cok ıyı bı guvenlık önlemı alınmalı....allahtan o vırajda kaza yaptık vıde orayı dönupte asaglara gıtseydık...hiç kurtulusumuz olmazmıs....öyle dedıler.hatta bende gördum asagların nasıl oldugunu.........gercektende orası bende ılk oldu bıdahada gelmem yanı.........2 hafta kendıme gelememıstım körkudan...nasıl yusuf cekmıstım varyaaaaa

herseyın ılkı unutulmaz derlerya o kazıya ben unutamayacam ıcın bıdahada gelmem oraya.......

sıze muglanızda mutluluklar....bıde muglanın merkezı ne kadar kucuk yaw....

aynı bızım köy kadar.....

Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Alıntı bahadinli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya işin garıbı muglaya gelmeyı helede mılasa gelmeyı cok ıstıyordum ılk okul ögretmenım mılaslıda.......onu görecektım..ççismide YALÇIN AVCIOGLU...belki bı tanıyan cıkar.......ama gercektende o vıraj cok tehlıkelı.....bız kaza yaptın bızden sonra ıkı araba daha bıze gırecektı.....bıde gereklı önlemde yok..sadece ılerde vıraj oldguna daır bıtane tabela....nasıl bı vıraj ama.....özellıklede oraya cok ıyı bı guvenlık önlemı alınmalı....allahtan o vırajda kaza yaptık vıde orayı dönupte asaglara gıtseydık...hiç kurtulusumuz olmazmıs....öyle dedıler.hatta bende gördum asagların nasıl oldugunu.........gercektende orası bende ılk oldu bıdahada gelmem yanı.........2 hafta kendıme gelememıstım körkudan...nasıl yusuf cekmıstım varyaaaaa

herseyın ılkı unutulmaz derlerya o kazıya ben unutamayacam ıcın bıdahada gelmem oraya.......

sıze muglanızda mutluluklar....bıde muglanın merkezı ne kadar kucuk yaw....

aynı bızım köy kadar.....
    valla sen saplanmış kalmışsın, ne denebilir ki? sanada orda mutluluklar o zaman. gelene GİT, gidene KAL denmezmiş. bizde muğla il sınırlarımızda mutluluklarımıza devam ederiz, sen merak etme kardeşim
    Yürekten verilenler, yürekler alır...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)