havaşa başvurdum yarın sınav var
eyüp bi göründün bi kayboldun senide bekliyoruz gezilerimize...muğla mt ailesi eminol aynı gün bağımlılık yapıyor
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Şahin ben hep burdayım hatta pazar GSXR la sakardan yukarı doğru uzuyordum bi ara sana özelden mesaj attım ama cevap gelmedi neyse inşallah bi dahaki sefere
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][I]with [COLOR="Blue"]Suzuki[/COLOR],own the racetrack![/I][/FONT]:cat:
Eyüp selam.Gel bu hafta takıl Muğla mt ye biz gidiyoruz
Motosiklet aşkına
bi dönem yazamamıştım.o dönem sonrası güncelliğini yitirdiğinden yazamamış olabilirim çok üzgünüm.kasıt olmadığına emin ol. ustam bak haftaya bodrum tayfası gelecek senide bekleriz.hem bi affettirelim kendimizi
selamlar.Önemli değil kardeşim.Bu hafta Ankara'da sınavım var inşallah bi dahakine belki 2 yada 3 CBF 150 ile gelebiliriz.
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][I]with [COLOR="Blue"]Suzuki[/COLOR],own the racetrack![/I][/FONT]:cat:
2 hafta sonra tekrar gezilere başlayacağız.bize durmak yok
İhtiyar gel bu tarafa ıslata ıslata yeriz nevaleyi. Yiyemeyenler çatlasın.
ihtiyar abi gezi yazınızı okumuştum.bizim burada karın "k" sini göremiyoruz.buralara da bekleriz.can abi sen bi ıspartaya hemen var gel
çok hoş gerçekten beğendim
ya işin garıbı muglaya gelmeyı helede mılasa gelmeyı cok ıstıyordum ılk okul ögretmenım mılaslıda.......onu görecektım..ççismide YALÇIN AVCIOGLU...belki bı tanıyan cıkar.......ama gercektende o vıraj cok tehlıkelı.....bız kaza yaptın bızden sonra ıkı araba daha bıze gırecektı.....bıde gereklı önlemde yok..sadece ılerde vıraj oldguna daır bıtane tabela....nasıl bı vıraj ama.....özellıklede oraya cok ıyı bı guvenlık önlemı alınmalı....allahtan o vırajda kaza yaptık vıde orayı dönupte asaglara gıtseydık...hiç kurtulusumuz olmazmıs....öyle dedıler.hatta bende gördum asagların nasıl oldugunu.........gercektende orası bende ılk oldu bıdahada gelmem yanı.........2 hafta kendıme gelememıstım körkudan...nasıl yusuf cekmıstım varyaaaaa
herseyın ılkı unutulmaz derlerya o kazıya ben unutamayacam ıcın bıdahada gelmem oraya.......
sıze muglanızda mutluluklar....bıde muglanın merkezı ne kadar kucuk yaw....
aynı bızım köy kadar.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)