Xeynacıım,Barışcığım bugün işim çok,nete fazla giremedim .Bakıyorum Şiz de ortalığı boş bulunca gıyabımda mangalda kül bırakmamışsınız.Ben ikinizi de üst üste koyup Dl min arkasında sürüklemez miyim
Xeynacıım,Barışcığım bugün işim çok,nete fazla giremedim .Bakıyorum Şiz de ortalığı boş bulunca gıyabımda mangalda kül bırakmamışsınız.Ben ikinizi de üst üste koyup Dl min arkasında sürüklemez miyim
Motosiklet aşkına
aaa aşk olsun mes! yalnız kaldım, elimden geldiği kadar korudum demek elimden bu kadarı geliyormuş.
aslında neden böyle yaptığımı da itiraf edeyim, daha hiç bindirmedin beni motorlarına ya ondan işte. hasetimden yani. yoksa can siperane arkandayım (arkana saklanırım) merak etme
Yürekten verilenler, yürekler alır...
Güzel gezi yapmışssınız...Helal olsun....Aradaki diyaloglara hasta oldum..Tebrikler...Hep devam edin.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
güzel gezı olmus yaaa....yuzmeyıde cok severım..muglaya bı kere geldım bıdaha zikslrde gelmem.....ilk gelısımde yatagandan-milasa inerken yaklasık mılasa 10 km kala keskın bı U vıraj var... vırajı alamayıp dırek karsı daga gırdık ve arac hurdaya cıkmıstı.....allahtan bıze bısey olmadı.....uste para versenız mugla sınırlarına gırmem.....
öncelikle geçmiş olsun, iyi diyorsun da bir şekilde bilinmeyen bir yolda, belki de hız yüzünden yaptığınız kazayı niye muğlaya yüklüyorsun tabii ki kötü bir deneyim yaşamışsınız, allah korumuş. tekrar geçmiş olsun ama yaşadığın şehirde böyle bir kaza geçirsen, orayı terk mi edeceksin. böyle bir talihsizlik için muğla'yı suçlama bence, sen üste para almadan bir kere daha gelmeyi dene, bak buraların keyfini hiç bir yerde bulamayacaksın emin ol
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ya abi insanı domates ve yoğurt yemekten korkar hale getirdiniz.bak şimdi bütün komplexlerim ortaya çıktı .ayrıca bbrr nin mehmet abiye ve onun servetine olan hayranlığı karşısında duygu fırtınasına kapılmamak elde değil.gelde komplex yapma......bir ara vatanoğlu kayboldu gitti meğer yoğurt domates bide 35 lik almaya gitmiş..tabi mehmet amcayı marmaristen tanıyo türkiyenin çeşitli yerlerinde malikaneleri olduğunu bilmiyo bana biraz komplex yaptı gibi geldi vatanoğlu ..ama haksızda değil yani komplex yapmakta ..mehmet abi zaten mangal boyunca gözü olanın gözü çıksın diyerek malı mülkü korudu
Vatanoğlu avatarı beğendinmi...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
vayyyyy! vatanoğlu, çok yakışıklı olmuş avatarın, güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun da bir ara ıslatmak lazım bu avatarı di mi barış :D
vatanoğlu zaten ıslatmayı seviyo ıslatırız bence sorun yok
yoğurtla domates benden
Motosiklet aşkına
barış avatar süper olmuş abi eline sağlık.ıslatma neymiş yıkayalım arkadaşlar.bu hafta izmirde aile ziyareti var öbür hafta hazırım
Süpersiniz gezi yerleriniz özel mi seçiyorsunuz anlamadım
Muğla bölgesi bu kadar güzel tanıtılamazdı herhalde
Daha nice kazasız belasız gezilere
aramıza hoşgeldin.tüm gezilerimiz görmek için muğla mt safasını ziyaret edebilirsin
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Bilgi için teşekkürler hemen bakayım
Bomba....Bu hafta HD elektra ultra classıc ve Dl 650 v strom ile Köyceğiz turuna çıkıyoruz.(tabii normal şartlar altında )
Motosiklet aşkına
Banro abi çektin gittin bıraktın pizi
ben de bir süre olmicam havaalanına başvurdum
hem iş hem MT senden artık bi staj alırım
Havaalanında nereye başvurdun?? Havaş mı çelebi mi????
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)