haydi şahinim topla Muğla mt yi
haydi şahinim topla Muğla mt yi
Motosiklet aşkına
mes dostum fotolara bittim kim çektiyse harikalar hatta birkaçınıda indiriyorum çok süper bi gezi olmuş bizim erzurumda gezi imkanımız yok buralara da gelinde buralarda ısınsın kendinize iyi bakın burul
teskkrler kardeşim.toplanın gelin siz de katılın.Mugla mt ye bekleriz
Motosiklet aşkına
elinize,motorunuza,kameranıza sağık....ne güzel bir gezi olmuş.ismim hande.mes abimin ' gezi yaptık,hele bi bak' demesiyle,yeniden siteye girdim.çok güzel bir gezi olmuş.istanbul da boyle guzel havalara rastlamak zor.bizim için de tadını cıkarın.ama biz de fena motorcu sayılmayız.bu da bizim gezilerimizden.sevgilerimizle
hatırladın mı mes abi??
hatırlamaz olur muyum Handeciim?...Bu yaz nereye gaz açıyoruz?.Kendine iyi bak;Tim'e de selamlar.Muğla mt ye sık ,sık bekleriz.
Motosiklet aşkına
murat abi hadi cevap bekliyoruz sizden.mes abi radyolarda çıkıyor muşsun duyduğuuza göre.sen bodrumdan umudu kessen ii olacak sen bize aitsin
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
eyvallah şahinim sağol
Motosiklet aşkına
Savin buralara yolun düşerse bekleriz
Şööle bir Bodrum Fethiye arası
Fotolar güzelmiş hele şu siyah beyaz puflu motora bayıldım
Gerçi yazın bi tarafları terletir ama şahane olmuş
lordskeldan,kürklü olan yakışıklı benimki 98 model bir kawasaki EN 500.teklifiniz için çok teşekkürler.bize yol olsun her zaman varız,hiç sorun değil.bu yaz öncelik % 50 marmok ama % 100 emoktayız.ben bu yaz enduro ya geçiş yapıcam zira kamp yapmaktan hoşlanıyorum ve EN me kıyamıyorum :(.festival dönüşü kesinlikle akdeniz yapıcaz(di mi mes abi ? )biz de sizleri bekleriz.sevgilerimle
not=kesinlikle kürk tavsiye edilir.zira yazın serin kışın sıcak tutuyor.bizzat test edilip onaylanmıştır.marmok a giderken hep üzerindeydim,aylardan haziran dı ve akdenizin civciv sıcaklarında bir an olsun beni terletmedi.ayrıca dikkat edin dakardaki birçok KTM üzerinde bu tarz kürkler yer alır,ki orası baya bir sıcak
heeeey.. gazla be Savin...kim tuttar seni
Motosiklet aşkına
bana sadece rota söyleyin,mümkünse baya uzun olsun
savin haftaya pazar Tim'le bana gelin.Size Köyceğiz'de nefis bir kahvaltı ısmarlarım.Mayolarınızı sakın unutmayın.Kahvaltıdan sonra deniz Biz bugün kaunos kaplıcalarına gittik.Herkes çamurlara bulandı
Motosiklet aşkına
offf offf iki dakka uzak kaldık hemen geyik.ben yokum diye yapıyorsunuz değil mi
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Gerçekten mevsim normallerine göre süper bir gezi yapmışsınız... Yer güzel, hava güzel, gelen güzel, giden güzel, her şey çok güzel... Çok imrendim, Allah nasip ederse aranızda olmak için çabalayacağım... Daha nice gezilere sağlıkla...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
tebrikler dostlar, olağanüstü bi gezi.
dalyan-kaunos-köyceğiz bölgesinde 9 turizm sezonu rehberlik yapmıştım. bence dünyanın 8. harikası.
annem ve babam köyceğize yerleşti. bu vesileyle bayramlarda ve fırsat buldukça istanbul dan köyceğize gidiyorum, tabi motorla
bir dahaki gelişimde sizlerle tanışmak isterim.
keyifli sürüşler
bekleriz codex.Aramızda yerin her zaman hazır
Motosiklet aşkına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)