mes abi duyurulara yazacağım ama ben yol yapamıyorum tayfayı yine aynı yerde karşılarım
bu ne ya ben yazmadım bunu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ben de bişey anlamadım...mt net.ten ayrılamıyorum yaa.elektrik parasını yatırmaya gideceğim gidemiyorum. bu nasıl iştir yarabbiii?
Motosiklet aşkına
Benim de hastaneye gitmem lazım,Barış abi gelmiş en iyisi gideyim, yoksa yine yerim azarı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
şahin resimleri uplooad etmeden önce 640x480 yap dedik sana dimi neden dinlemiyon bak açılmıyo sayfa 5 dakkada
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi emin ol 640x480 yapıyorum.daha sonra küçülüyor kendi kendine.bende anlamadımki.imgeshack de hepsini dediğin çözünürlükte attım....
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
evet nerde kalmıştık? Elektrik parasını yatırdım geldim
Motosiklet aşkına
şahin bu proğramı indir ve kur denenmiş ve test edilmiştir hiç bir virüs içermez faideli bir proğramdır ...
http://www.motosiklet.net/forum/151260-post5.html
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
heeeyyy orada kimse yok muuu?
Motosiklet aşkına
Ben varım abi hayırdır
Ben de motoru palattım bugün yaw 4 saatimi aldı
Sıfır gibi yaptım
yine el ayak çekildi....
Motosiklet aşkına
merak etme mes! biz bu gidişle nasıl olsa her hafta bir gezi yapacağız, burdan el ayak çekilecek, yeni topicler hit olacak :D:D
Yürekten verilenler, yürekler alır...
bu hafta proğramını muğla mt sayfasında kouşuyoz ordan devam edelim
pazar günü Muğla mt hazır mı? Sağdan saaayyy
Motosiklet aşkına
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlar ellerinize sağlık resimler içinde teşekkürler ne varsa yuklemişsiniz gercekten
Ride your way
ikiiiiiiiiiiiii hava durumuna bakar bakmaz haberdar edeceğim.inşallah yenigezi resimleini atacağız
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)