evet yeni bir gezi ile yine birlikteyiz.bu hafta paparazileri bile atlatan mes ve xeyna objektiflerimize muğla mt de yakalandı....
büyük sansasyon yaratan yazışmalardan sonra mes ve xeyna sonunda aramıza katıldı.
bu hafta gezi rotamız kaunos antik kenti...
Sabah yine 9.00 da selimle buluşup taaa Bodrumlardan aramıza katılan Mes ve Xeyna(Mesut Abi ve Melda Abla)yı Gökova Kavşağında karşılamak üzere yola çıktık.Gerçi ne lordskeldan(selim) nede ben bir türlü geç çıkamıyoruz grubun tavukları olarak yarım saat erken buluşup 8.30 da yola çıktık ve güzel bir yolculukla Buluşma yerimize ulaştık.Hem çaylarımızı yudumlayıp hem Selimle yanyana duran RR larımız ile gururlandık.Vatanoğlu abimiz ise kimseyle iletişim kuramamış daha sonra özelden attığım numaradan ulaşıp aramıza katılacağını söyledi.
yalnız biraz acele edince cezayıda yedi... Buluşma resimlerini atmış zaten arkadaşlarımız.
sabah 8.30 Selimle benim RR larımız.
buluşmadan sonra ise sabah kahvaltısı için Köyceğiz sahile indik.Kahvaltı ve açlıktan çökmüş yüzler
yola koyulmadan önce motorlarımızdan poz aldık
güzel ve manzaralı yollardan sonra nihayet kaunos a ulaştık onlarıda arkadaşlar yayınlamış.
buda muğla mtden grup fotoğrafı.birde banro abimiz olsaydı keşke
kiliseye girince garip bir ses duymaya başladık.sağa baktık sola baktık ancak ses gittikçe yaklaşıyordu.daha sonra kilisenin kapısında miletlilerin ferdi tayfurus'u murat abimizi gördük.ilahi söylüyormuş.
afrodit tapınağında bir güzel...lordskeldan afrodite "heryerde vücudma güveniyorum " mesajını verdi
sunak dedikleri bir yer var ama bence yemek sofrası orası
vatanoğlu abimiz bir milli servettir
bir aşkın kanıtı orada 2400 yıldır yatıyor...taşkalpli olunurmu işte size yanıt olur....
sülüklü göl
ben ineğin arkasından koşarkene.ahhh benim çobanlık yıllarım
güneşlenen kertenkele öyle mayışmışki pozunu hiçbozmadı
antik kentlerin ilk otoparkı bunlar galiba...bizde önünde poz verdik...
lordskeldan bu taşları nassı üstüste koymuşlar diye düşünürken
güzel bir manzara
tiyatroda pozlar manzara o kadar etkileyici ki herker kendini kaptırmış..
tarihi eser taklidi yapıp gözden kaçmaya çalışan ineğimiz
ferditayfurus bu göbeği erit artık abi
lordskeldan ve onurun işleri olduğundan erken kaçmak zorunda kaldılar bizde birer çay içip vedalaştık