16.02.2007 [Adana MT] Ghostrider Sinema Günü
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hasan abi yine çok güzel organize ettin işi teşekkürler. allah seni adana mt nin başından eksik etmesin. çok güzel bir akşam geçirdik ben ve eşim tüm adana mt ye teşekkürler.hafta sonları müsait olduğum sürece aranıza katılacağım. saygılar....
-
Güzel eglence olmus, paylasim icin tesekkürler
-
vallaha ne yalan soyleyim gonul sohbet ister kahve bahane misalili oldum ben sahsen film idare ederdi 60/100
muhabbet superdi 200/100 ehuehuh
katilan tum arkadaslara tesekkurler ederim
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
-
cok güzel bi akşamdı
öncelikle erhan abi ve hasan abi'ye fikri ortaya koyup,Tam anlamıyla organize ettikleri için teşekkürler..
Güzel bir akşam oldu..Film olarak da cok beğendim.
Katılan herkese teşekkürler...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
akşam güzeldi çay kahve muhabbet ama film içim yorum yok sabaha kadar o sürücü arkamdan geldi mondial bide gitmiyor ki kurtulayım, sürekli ensemdeydi
-
abi gülmekten koptum ya harikasın. neyse artık gündüz yatarsın
-
ahmet abi??
ahmet abi egr'yi flan kapatsaydın ya.
neyse geçmiş olsun..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
EFTELYA01 adlı üyeden alıntı
abi gülmekten koptum ya harikasın. neyse artık gündüz yatarsın
doğru söyledin gün ışığında rider hikaye bir fonsiyonu yok
msoysarac adlı üyeden alıntı
ahmet abi egr'yi flan kapatsaydın ya.
neyse geçmiş olsun..
egr de kurtarmaz oldu pazar sabahı sanayide farklı modifiye yapmam gerek işin yoksa gel murat'ın orda olacağım
-
:))
gelmeye çalışırım abi.. bi yumurtalıga gitmeyi düşünüyorum motorla..
görüşmek üzere...
-
Mohteren gardaşlarım Çoh gozel bir film idü beğn ve yiğenüm çokh beyendik. Haftayadaa sizlerle değülükkk çünkümmm gidiyorum. Son buluşma oldu. Adana camiasına sevgilerimi sunuyorum. Allah bizi bozmasın.
-
Yine güzel bir organizasyon olmuş,haberleri msoysarac'tan aldım..son anda çıkan işim yüzünden katılamadığım için pişmanım,başka sefere inşllh...
GARA GAÇAN'ım Olmadan Asla!!!
-
tebrikler adana mt sizin ekip hiç kopmuyo ya devamını dilerim...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
fuut gardasım allah yolunu acık etsın ıyı haberlerını dort gozle beklıyoruz fazla ozletme olurmu
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
-
Evet güzel organizasyon oldu. Arkadaşlarımızla olmak çok keyifliydi. Fuat'ım Allah yolunu açık etsin.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
güle güle fuut abi
güle güle fuut abi.. yolun açık olsun.. allaha emanet ol..
-
guzel bı gun gecırmısınız arkadaslar paylasım ıcın tesekkurler bende dun gıttım fılme en begendıgım sahne otobanda nıcolas ın eva yaptıgı stopııng sovuydu
-
Fuut adlı üyeden alıntı
Mohteren gardaşlarım Çoh gozel bir film idü beğn ve yiğenüm çokh beyendik. Haftayadaa sizlerle değülükkk çünkümmm gidiyorum. Son buluşma oldu. Adana camiasına sevgilerimi sunuyorum. Allah bizi bozmasın.
nereye hayırdır iş gereğimi gidiyorsun arkadaşım daha karpuz kesecektik
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler