başlığı ve fotoğrafları henüz gördüm. fotoğraflar için teşekkürler hasancım!
film bence kötüydü ama gecemizi bozmaya yetmedi. hoş sohbetli güzel bir akşamdı. güzel şeylerin yinelenmesinde fayda görüyorum. ne dersiniz???
başlığı ve fotoğrafları henüz gördüm. fotoğraflar için teşekkürler hasancım!
film bence kötüydü ama gecemizi bozmaya yetmedi. hoş sohbetli güzel bir akşamdı. güzel şeylerin yinelenmesinde fayda görüyorum. ne dersiniz???
Adana MT Diyorsunu Herşey Olur O grupta Çünkü Süper Bir Grup
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]
ONLY LOVE MOTOR
[/COLOR][/FONT]
Ben de pazartesi eşimle gittim. Film bence berbat ötesi birşeydi. Aslında önceki haftalarda fragmanını gördüğüm birkaç chopper'linin maceralarını anlatan film zannettim bunu. (o komedi filmiydi sanırım) Yanıldığımı çok geç anladım. Neyse hayırlısı.
Ama muhtemelen sizler için filmden çok film öncesi grubun birarada geçirdiği vakit daha eğlenceli olmuştur. Selamlar.
gonul sohbet istedi film bahane hocammmmm
gercektende filmden onceki sohbetler yuzlerce filme degerdi kacirdiinizzz
bidahaki sefere yoklamada mutlaka bulunmanizi umuyoruz
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
burcucum saol jnm benm ısmım var lıstede ama hasan abıde haklı movıstar ıbo mu yazsn monster ıbo mu yazsn gsx ıbomu yazssın bılememıstr kı:D
burcucum saol jnm benm ısmım var lıstede ama hasan abıde haklı movıstar ıbo mu yazsn monster ıbo mu yazsn gsx ıbomu yazssın bılememıstr kı:D
ahahaaaaaaaa
hâlâââ karar veremedi mi ne alacağına
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Tebrik ederim güzeL bir aktivitasyon oLmuş arkadaşLar.Ben duyuruyu daha once görmedigim için geLemedim yoksa çok istiyodum o filmi görmeyi
Bu arada Fuut gitti
Born To Be wild,Live to Ride...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)