Yasamasini bilmek gercekten guzelll
Yasamasini bilmek gercekten guzelll
Çok Güzel olmus ALLAH herkese nasip etsin insALLAH
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Motorun üzerindeki Hyosung yazısını sökme nedir ? Gezilerinizde Türkiye' nin de öğrenmesini sağlamalısınız diye düşünüyorum.
Birincisi, motorun eski sahibi sokturmus o yaziyi ki bende gerekli gormedim tekrar yapistirmaya. Ayrica son derece cirkin fontlarla yazilmis. Bundan ziyade motosikletin Hyosung oldugunu belirten tek yazi o degil. Motorda da yaziyor. Yok bana yetmez diyosan bir bayrak diktirirsin bundan sonra onu dalgalandiririz. Ikincisi, gezilerimizde neyin prezentasyonu nu yapiyoruz ki reklam yapayim. Ben oraya Hyosung un reklamini yapmaya yada millete motorumu gostermeye gitmiyorum. Motosiklet sevdam icin gidiyorum. Illa markalasmak zorunda degil. Bugun A markasina binerim yarin B ye. Ayrica seni ne alakadar ediyor bu? Ister sokerim yaziyi ister yapistiririm. Sanane? Sen bana git gezi ile ilgili soru sor. Hangi rota daha iyidir? Nerde buzlanma olur? Hangi pansiyonda konaklanir? Yoldaki tehlikeler yada keyifli yerler manzaralar nereleri? Sen kalkmissin bir de ukalaca hyosung yazisini sokme nedir diyosun kinar gibi. Allah allah...
Hyosung GT 250 Comet
hocam gezi süper olmuş budur ya hyosungundan utanıcakta değilsin ki fiyat/ performans açısından süper ortalaması olduğu kesin sen tadını çıkar ya ! yolunuz açık olsun belasız sürüşler
çok güzel olmuş.yüreğinize sağlık..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)