04.02.2007 [Adana MT] Mersin Kanlı Divane (Kanytelleis) Gezisi
Reklamlar
-
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
-
geliyor fotolar bekleyin..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
sabırsızlık bekliyoruz.. eminim yine cok güzel bi gezi olmuştur..??
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
hadi ama ya sabır taşı oldum şu pc nin başında.Erhan abi sen mi yazacan.
-
mükemmel bir geziydi !!!
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
-
süper ya...
vallahi süper olmuş... hasan abi götür lokma'yııı . yanlız o şovalye resmine bittim ya.. adamlar ne güzel yapmışlar... sağlam motor alamadım ki.. basıp gelelim.. ama oda olcak.. tebrikler valla.şunu anladım bu iş kafaya koyulduktan sonra 3 kişi de olsa oluyomuşş...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
Adana İl Temsilcisi
alışkanlık olan pazar akşamı klasiğim,sizin gezi raporunuz ve doyumsuz resimlerinize yine yeniden iç geçirerek bakarak ehliyetli olarak aranıza katılacağım günleri iple çekiyorum.yine çok güzel bir gezi olmuş.hepinizin yüreğinize,tekerinize sağlık.bu arada her hafta olduğu gibi hasan beyi verdiği gayret ve emekten dolayı kutluyorum.hepinize sevgilerimle.
-
@msoysarac abi sen cub motorda biraz daha piş şöyle 5 haneli km lere ulaş o zaman motoru değiştir. düzgün bir enduro al
artık gelince banada sürdürürsün motoru
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
-
olur mu abi ya..
tugrul abi kaç bin km yaptıgımı bilmiorum ama.. bu ceyhan'nın bisiklet bile sürmeden motor alıp trafiğe çıkan adamların içinde 4 senedir kullanıyorum. yetmez mi ya.. ver r6 'yı gör bak nası kullanılıyor...
-
Bu sefer bende gelecektim ama dün akşam motorumun aküsünün bitmiş olduğunu farkettim yeni doldurtmustum anladımki ölmüş
Neyse artık bi dahaki sefere artık
-
yine süper bi gezi emeğinize sağlık ben motoruma fazla güvenemiyorum doğrusu neyse yakın yerlerde buluşma dileğiyle selamlar
-
isteyince 3 kısı ıle de oluyırmus bu gezıler.herkese tesekurler erhan bey elınıze saglık.
-
ah ortam ah yok abı yok işte burada tek başına çık gez.Oylede olmuyo. Süper gezi olmus. Emeklerınız ıcın sağolun.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
Telefon etseydiniz bende gelirdim demekki grup bu üç kişiden oluşuyor. sizlere iyi geziler.
-
????
Fuut adlı üyeden alıntı
Telefon etseydiniz bende gelirdim
demekki grup bu üç kişiden oluşuyor. sizlere iyi geziler.
iyide kardeş.. bak adamlar her çarşamba yazıyolar.şuraya gidecegiz diye.. görmedin sanırım yazıyı.. darılmaca gücenme olmasın clubte..
-
@Fuut Duyurular bölümünde yazıyor buluşma saati diye. Erhan vaktinde gelmiş. Burcu'da bana mesaj atmıştı. Dünki yağmuru gören arkadaşlar bugün zaten gelmedi. Sende gelmedin.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Güzel Bir gezi oLmuş gercektende ayakLarınıza sağLık...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler