yok yok nazar nazar dedin işte degdi...
akşam klüpte bi kurşun döktürelim bari KEM GÖZLERE KARŞI
yok yok nazar nazar dedin işte degdi...
akşam klüpte bi kurşun döktürelim bari KEM GÖZLERE KARŞI
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Ay valla çok gıcıksınız
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
[QUOTE=BUnReCU;568534]demek küfürle eşdeğer bir durum bu,
sevindim doğrusu !!!
bakıyorum baya hoşunuza gitmiş berker kankimin dediği bu kadar sevinceğini bilseydim bu tür şeylerle seni güldürürdüm
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
senin beni güldürmene gerek ve ihtiyacım yok, ben zaten hep gülüyorum, şu an bile
uzun zamandır cevap vermemek için çabaladım ama ısrarla üzerime gelmeye, laf sokmaya devam ediyorsun.
senin derdini çok iyi biliyorum, hatta bunun herkes farkında, insanca yollarla (konuşarak) da çözülebilecek birşeydi, ama sen bunu yapamadın,
aslında bi yandan iyi de ettin, gösterdin iç yüzünü, gerçek ertuğrulu tanıttın, teşekkür ederim
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
ııımmm
Kapatalım konuyu 2.sayfadan beri geziyle ilgili bir yazı göremedim.Yeri burası değil..(Erhan Abi Saygılar )
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
herkese s.a
gecenlerde mersıne gelmıstımde 100 tane motorcu görduysem 3 tanesı kasklıydı...sanırım MT den değiller herhalde......
burcu hanım hatırlatırım daha ne kadarlık maziniz var gezi ekibinde yada gurubumuzda beni tanıyan ii tanırr bu tür şeylerle insanlara propaganda kabiliyetinizi göstermek istiyosanız lütfen beni alet etmeyiniz bu tür konularıda uygun zamanda uygun bir yerde konuşuruz saygılar ( hasan abi bunuda banlasana )
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Noluyor size ya,kendinize gelin.Hasan görmesin bu yazdıklarınızı,yakışıyor mu hiç..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
sanmıyorum MT ye dahil olan herkesin kask kullandığını sanıyorum aksiyle karşılaşmadım daha
hıı bu arada
Dün doğum günü olan Makine rumuzlu Hasan abimizin,(Hasan Abi ksura bakma haberim yoktu )
Ve buqün doğum günü olan Öznur arkadaşımızın Doğum günlerini kutlamak istiyorum.
Nice senelere
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
@ dishy
kanka, hadi artık atla gel yanımıza da gezelim ya
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
arkadaslar bu platform herkese acık ve sızler neler soyluyosunuz yaaaaaa
bızler TURK MOTORCULARIN ; SERSERI OLMADIGINI TOPLUMDA SAYGI DUYULAN INSANLARDAN KURULU VE 2 TEKERI SEVEN INSANLAR OLDUGUNU asilamaya calisiyoruz cavremızdekı ınsanlara
"en azından ben oyle sanıyorum"
burdaki protestomun amacı ne tartıstıgınız degıl nasıl tartıstıgınızdır bunuda belırtmek ısterım
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Müthişsiniz arkadaşlar MAKİNE Arkadaşım sana katılıyorum bu ören yerlerindeki hatalı veya eksik bilgilerin düzeltilmesi ile ilgili müzeler müdürlüğüne yazı yazmıştım 3 4 sene önce ama hiç ilgilenmediler herhalde işlerine gelmiyor.
slm pazer pm ne msj yolladım en kısa zanda bakarsan sevinirim rüzgarın bol olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)