Berkerciğim, sorunu bana sormamışsın ama ben aramızdaki samimiyete güvenerek sana birşeyler söylemek istiyorum.İnsanların tercihleri kendilerini ilgilendirir.Bu nedenle kimsenin, kimseye özellikle gezi raporunda bu tür sorular sorması yakışık değildir.Ustelik doğum günü olan Öznur, senin değil Erti'nin kardeşidir.Eğer birisi Mali'ye bu soruyu soracaksa o kişi sen değil Erti'dir.Üstelik Erti bile bu soruyu, bu forum başlığı altında sorarsa yanlış yapar.Özetle, bizim Adana-MT gibi kendimize özel sohbet edebileceğimiz platformumuz varken lütfen bu tür konuları gezi raporunda yazmayınız.
berkercim cook güzel bir mekandır orasıı tavsiye ederim takıl bence
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Adana noluyor, nazar mı değiyor
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
@ertuğrul Gereksiz tartışma yapıyorsun. Neyse sorunun forum dışında hallet. Durumdan rahatsız olan arkadaşlar var. Bende rahatsız oluyorum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
oooo arkadaslar kotu seyler oluor aranızda nesse burcucum bu yazımı okuyunca benı ara bakım sen telefonunu beklıorm hade bakımm ertii sımdıden kardısının dogumgunu kutlu olsn fazerımı cıkartırsam kesn gelırım jnm kendıne ııı bak burcu ara benı bul benı burcu hade beklıorm
pazerrr volkan napuorsn jnm sende ara benı sımdı
beklıorm hade jnm
mustafa bende ariimmi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
öncelkle dün geldim seni göremedim geç oluncada aramak istemedim..
bikere erti kardeş dedigim bi adamdır dolayısıylada öznurunda durumu farklı deil..savunmam gerekirse savunurum istersen sen avukatımısın diye de soru yöneltebilirsin
sadece bi soru sordum çünkü yakışıksız olan bence o cümlenin burda kullanıymasıyydı...ben malinin dogum gününden haberi olmadııgnı düşünerek sordum ama durum farklıymış yeni ögrendim...snnde iyi niyetini anlıyoum birdaha bu konuda yazı yazmıcam ewet tartışmak için bir çook yerimiz war ama burası deil...volkancım kendine ii bak görüşürz hata sonu
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Avukat olan wodka nickli Berker bey'le biz konuştuk, anlaştık.Aramızda bir sorun yok yani.
Tuba sen de felaket tellalcısımısın, nesin?Yok mu başka işin?Zorla güzel grubumuza nazar değdirmeye çalışıyorsun?!
wolkan kanka akşam 101 yapıomuşuzzz
walla bende öle anladım...antalya mt ye mi çekmeye çalışıosun bimiorum ki
Siz art niyetliyseniz ben napiyim ya Alla allaaaaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)