@makinem,moderatorum kardesim bu alemde senin ustune tanimiyorum ben .....
tum katılan arkadaslara tesekkurler ederım ellerınıze saglı olsun ...
@makinem,moderatorum kardesim bu alemde senin ustune tanimiyorum ben .....
tum katılan arkadaslara tesekkurler ederım ellerınıze saglı olsun ...
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
güzel gezii olmuş hasan abicim tabi gezi ekibi iyi olursa güzel olur hasan abi erhan abi ve ali abicim bu arada resimlerde tanımadığım arkadaşlar gördüm onlar mersin ekibi oluyo sanırım .....
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Güzel gezi olmuş. Katılmayı çok isterdim. ama....olmadı işte. Kutlarım sizleri
evet erticiiim mersinli arkadaşlar da vardı iyiydi gezimiz en güzelide hava kararmadan döndük ya bende teşekkür ederim herkeze erhan motor için sağol baba valla çok merak ediyodum en azından bi fikrim oldu... bi yaz gelse diyorum denize gitsek diyorum ne harika olur diyorum yat gezisinde olcam mutlaka diyorum
@ZEytUN O senin güzelliğin Semih'im sağolasın. Çarşambaya görüşürüz.
@ertuğrul Sağolasın. Kendine iyi bak. Çarşamba görüşürüz.
@teknikhoca Gelmeni bende isterdim. İnşallah başka gezimize. Sabah gelip yolcu etmen bile büyük incelik. Çarşamba beklerim toplantıya.
@adaminbiriyim Ali bizim içinde güzeldi. Gelmene çok sevindim. Bu arada tekne gezileri, kamplar vs için hazırlığınızı yapın güzel organizasyonlar planlamaktayız.
görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
yıne super bı gesı olmus ellerınıze saglık
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
işe gitmek için kalktım, hazırlanmam uzun sürüyor da artık bi iş kızıyım
kanka şimdi çok yorucu bir tempoyea girdim yaaa, günde en fazla 5 saatlik uyuma zamanım oluyor (cuma, cumartesi daha da az). artık gezileri hakediyorum, walla bu haftaki gezi muhhhhteşem ötesiydi, keşke her gezi böyle olsa !!!
bunu ne alaka yazdın anlamadım
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
@mattet Teşekkürler. Kendine iyi bak.
Görüşmek üzere.
çarşamba günü görüşürüz arkadaşlar bu arada cumrtesi cmsk da doğum günüm partisi var herkezi beklyoruz (parti orda başlayıp orda bitcek kendi aralarında organize olup mekan değiştirmek isteyen olursa tabi mutlaka olcak çünkü bazı arkadaşlarımız bunu geleneksel hale getirdi .. rahatlarına bakarlar)
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
@ertugrul Kimin doğum günü partisi?
çok güzel gezi olmuş abi fotolarda süper gezemesekte gezmiş kadar oluyoruz....
klüp de başlasında biz mehmetle north a geçegiz...
sorn olur mu ya kanki
küfür etmiş kadar oldum heralde
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Burcu Ctesi northa geçerken bi alo de bana northa geçeyim.O saate kadar da köpeğimle ilgileneyim.Ha bu arada rezervasyonumu yaptırıver
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ne bu kardesım rezerveler falan
@fazer600 Mustafa arkadaşlar sana bu akşam açıklayacak kulübe gel istersen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)