28.01.2007 [Adana MT] Yumurtalık Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Abi güzel bi gezi olmuş.Ucuz atlatmışsınız.Neyseki kimse ye bişecikler olmamış.Görüşmek üzere.
-
Adana İl Temsilcisi
Yağmuruyla,rüzgarıyla farklı bir gezi olmuş.öncelikle ertuğrul kardeşime geçmiş olsun diyorum.kendisine birşey olmamasına sevindim.daha sonraki kazayı da kıl payı atlatmanıza ayrıca sevindim.umarım bu tip kazalar tüm motor camiasından uzak olur.sevgilerimle.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
baya bi maceralı olmuş, kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun, kamyonuda ucuz atlatmışsınız
-
Çok güzel gezi olmuş..BÜYÜK de geçmiş olsun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Yagmur,Çamur dinLemeden Macera son hız devam edio Adana Mt de Bu geziye geLmeyi çok istiyodum,Yumurtalık çok güseL bi yer fakat sabah çaLıştıgım için geLme fırsatım oLmadı.Umarım yaz a dogru tekrar gideriz baLık yemege.
Gezi gene harika,gidenLerin eLine ayagına sagLık.Düşen arkadaşa da geçmiş oLsun...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
çok güzel gezmişsiniz yine... adana ya yerleşicem olmuyo böyle istanbulda. gerçi bu sene fena değil daha yağmur bugün başladı. düşen arkadaşa geçmiş olsun...
-
Kim düşmüş anlamadım...Geçmiş olsun ....Kaçırdım sanırım...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Erti geçmiş olsun dostum. Kusura bakmayın arkadaşlar yağmur için malzemem yok o yüzden yalnız bıraktım sizleri. Güzel gezi olmuş.
-
yağmur altında güzel gezi olmuş.
Ertuğrul geçmiş olsun
-
geçmiş olsun ertuğrul.
sabah gelmeyi çok istedim. ÇMSK önünde içim gitti, hele hasan telefonla arayıp ısrar ettiğinde koptum...... ama nafile biliyorsunuz hala çamurluğum yok.... bu nedenle beni affedin.
-
güzel gezi.....
cumartesi akşamından kalmadır erturulunun durumu.bi rakı ikram edim dedim etmez oalydım sabaha kadar etkisi geçmemiş
sabahta patlamış
ama ndense biraz önce yine yanımdaydı hiç bişeyi yok atom karıncanın
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
yine çok güzel bir geziydi,
herkese çok teşekkürler diiip ince ayrıntıları sunuyorum;
1- herkes cımcılık oldu (revit, alpinestars, armode, held, cart curt hikaye, yağmurluğun da kalitelisi olmalı imişşş, bunu öğrendiK)
2- tokyo drift'ten etkilenmiş olan şoför, beton mixerini üzerimize doğru yan yan sürerken ağzımız açık seyrettik, önce arabayı, araba da motorlarla bizi biçerdi, Allah korudu.
3- artçıların tamamı dönüşte adem abinin 320'sinde keyifle, sıcacık yolculuk yaptı.
4- bu sırada adem abi otobanda gözden kayboldu, işyerine motorunu bırakıp arabaya geldi, camlar hemen buğulandı, sudan çıkmış balık diyemeyeceğim, çok daha fazla ıslaktı
5- umarım kimse hasta olmaz.
6- erti kardeşime de tekrar geçmiş olsun,
ahaha amcanın biri bağırmış 'kaskı çıkarınnn',
erti de elleriyle kaskı tutmuş çıkartmasınlar diye,
gezi sonrası kriterlerini konuştuk da, erti dio ki;
'ya burcu, şimdi bana bakacaklar diye kaskı sağa sola atarlar, çizilir falan, çıkarttırmadım kaskı'
adana mt 10 numarasınız !!! ( ben dahil )
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
Bu motor ne kadar da güzelmiş, haberimiz yokmuş?Sahibini tanıyormuyuz acaba?
-
o motor benim
sağolsun oğuz bana hediye etti
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
@pazer Oğuz'un abicim bilmiyormuş gibi davranıp motora el koymaya çalışma Öptüm gözlerinden. Gezilerde gözüm seni arıyor bilesin.
Siz sanırım kross'a gittiniz gene di mi? Atlayıp zıplamaya devam
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
havaya rağmen yine yollara düşmüşsünüz.çok güzel bir gezi olmuş yine.kaza yapan
Ertuğrul arkadaşımza geçmiş olsun diyoruz.Aman havalara ve zemine dikkat lütfen...Bizde 2 haftadan beri 4 defa sehpada devrilen motorlara taktık...
dünkü geizde bizimde rüzgarda iki kez motor devrildi.benim kanuni yelkenli gibi rüzgarda bir o yana bir bu yana savrularak bitirdi geziyi.umarım hiçbirimizi üzecek kazalar yaşamayız bu havalarda.
havalar ısınsın gerekirse tek başıma çıkıp katılacağım gezinize.ama 4 teker
muğla mt den hepinize selam olsun tekerleiniz yan basmasın
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
@sahinbirinci Teşekkürler. Muğla MT ye Adana'dan selam.
Rüzgar özellikle orta sehpaya alınan motosikletler için daha riskli bence yan ayaklığa koyup rüzgara görede motoru konumlandırıp park etmekte fayda var. Bir arkadaşımızın rüzgar devirmesi sonucu deposu delinmişti. Hem tehlikeli hemde masraflı olan böyle olayların yaşanmaması için dikkat etmekte fayda var.
Görüşlerini bildiren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Bu geziyi düzenleyip katılan we bizlerle paylaşan arkadaşlara tekrar tekrara teşekkürler sayenizde gitmiş kadar oluyoruz allah tekerlerinizi ters döndürmesin
-
Güzel gezi olmuş yine anlatım harika .
ben yağmuru göze alamadım.
Burcunun bindiği motoru göremedim yalnız?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler